26

Анонимен

преди 9 години

Що ривети бе, искахте си Бойчето и сега ви влаза, а герберастчето мили. Сега ще си траете и скърцате със зъби щото Бойчето дойде и ще *** на гърбината ви. И вас няма да пожали овчовци дето крякахте, ела Бойче, спаси ни. Но другата част от народа ще излезе и ще измете емператорчето за втори път и ще му е за последно.

25

Анонимен

преди 9 години

Цената на тока трябва да върви нагоре!

24

Анонимен

преди 9 години

Който е крал от НЕК сега да плаща.

23

Анонимен

преди 9 години

Юли месец(след вдигане на тока) народа ще се е хвърлил на ядене и пиене и няма да му е до стачки!!!

22

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 21Е как защо? Бойчето какво ви каза? Че тока трябва да скочи минимум с 50%. Е почна се. Тиквун, като докопа власт започва голямото дране на народа и яко крадене.

21

Анонимен

преди 9 години

Като сте такива русофоби, сега ще го ядете. Сега си плащате цената и то жестоко.

20

До 18

преди 9 години

Истината е,че в Европа с много по-високи заплати от нас плащат много по-малко за ток и парно.Няма оправдание за повишаване на цената.А който е допуснал дупката в НЕК да носи наказателна отговорност,а не да прехвърлят тежестта върху народа.Защото ако ни кипне,лошо ще стане.

19

Анонимен

преди 9 години

Вдигни лелко Тодорова тока за да усетиш народната любов. Отърва се с яйцата но сега ще са камъни! Опитай и ще видиш нещастнице. Вместо да извадите гаднити договори поради които цената е толкова висока вие искате ние обикновените хора да плащаме кражбите. Така ми е писнало че чакам с нетърпение.

18

Анонимен

преди 9 години

иначе всички горива падат, но в булгаристаново всичко расте нагоре със страшна сила! маккейн следи да си получава дивидента от робското племе своевременно!

17

Анонимен

преди 9 години

в русия сметката за вода, електричество, газ и отопление на месец ми е 10 долара! яжте американския!

16

препатил

преди 9 години

Убедих се, че качествения и съвършен климатик(Дайкин) улеснява живота с по-ниски сметки!

15

Анонимен

преди 9 години

Докато има некадърни и крадливи управляващи,обградени с обръчи от фирми,които ни пробутват скъпа заелена енергия и какви ли не такси за пренос,достъп и какво ли още не,докато плащаме тока на ***,държавни служители и други крадци,ще плащаме високи цени и ще мръзнем и мизеруваме.НО ЗАЩО МЪЛЧИМ???

14

Анонимен

преди 9 години

Защо нагоре, тази да не е ненормална? Цените на енергийните ресурси са сринати, заплатите не растат, икономиката е със слаб ръст, откъде накъде ще вдигат тока ??? Какви са тези безумия ?!

13

Анонимен

преди 9 години

На вас все Бойко ви е вйновен,сигурно пак е вйновен че сте ***....така ви се пада

12

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 11С важната подробност, че голямо количество от ел. енергията отиваше за износ. Ще гледаме умно, да не кажа нещо друго като ни затворят и останалите здрави реактори в Козлодуй. Тогава ще видиш как сам ще си налагаш режим на тока.

11

DAAA

преди 9 години

Истината е една че не ревем за заплати а ни заблуждават с цена на тока!Бедни сме бедни.............

10

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 9 години

Аз съм ЗА глобалното затопляне!То ни спасява от страшните сметки засега!

9

Син

преди 9 години

Проблема нее в цената на тока а в ниските доходи,стига сте мрънкали че цената на тока е висока като тя е най ниска в България от цяла Европа

8

Анонимен

преди 9 години

Do 9......Явно си забравил че по времето на Тошо имаше режим на тока,а някой бяха с режим и на водата

7

aha

преди 9 години

До Анонимен 6 Като говориш за лиценз нашия изтича след няколко години Което значи ,че след няколко години може да се сбогуваме завинаги с Козлодуй Което сами знаете до какъв ултрашоков скок на тока и режим на тока ще доведе Ама нали сега трябва да се дървим на руснаците,после ще плащаме с лееееки лихви Найс нали Благодарете на Маккейн,Кери, И на техните хора тука ,ББ,Плевнъо,РБ и ДПС Но пък нищо ,ще я караме на свещи но пък ще сме евроинтегрирани