314

23

преди 9 години

Пак ли мъдър план? Хахаха. Направо ме съсипвате с тия тъпотии. Ще заменим Русия с Украйна? Бе вие на ква дрога сте?

313

С. по БГ

преди 9 години

Лукарски , много си ял геномодифицирона храна. тъжно е че нас ни управляват имбисили.

312

aha

преди 9 години

До Анонимен 433 и 434 М ,по-добре е за вашето здраве да ме пратите по живо по здраво Инак може да има неприятни последици за живота ви АЕЦ а ми се струва добра мишена ,1 блок да му гръмне и евроинтеграторите сте пр*ебани Така че ,давайте парите ,билета и речниците докато съм в добро настоение

311

Анонимен

преди 9 години

има вече украинки които се предлагат по 10? българките и румънките са по 25? 30?

310

Анонимен

преди 9 години

Как ще смениш пазара? Нали е пазарна икономика!!! Не говори глупости.

309

ушанка :) до 433

преди 9 години

Мен цената на бензина не ме бърка, *** и в САЩ взеха да фалират нефтени компании, та не знам каква пирова победа ще ги стопли. Какви 8-9-15 блок? Малко са кредитите на държавата ли? И 1,00 да стане бензина икономиката ни е надолу заради намален износ, лятото ще е катастрофа за хотелиерите. А колко ни е износа за "богата" Украйна викаш, дето разчита единствено на просия в Европа и рушвет от САЩ да се дърли с Русия? Такива *** като вас и бензин от 0,05 лв няма да им помогне...

308

х-м

преди 9 години

Това ли ти заръча ДЖим Кери да говориш на плебса?

307

Анонимен

преди 9 години

До аhaсамо ти не си достатъчен зимаши другите и това е

306

до 422

преди 9 години

Нека стоят тук ушанките за да пускат тъпни в сайта.Да гледат как идва Джон Маккейн.Да гледат как бензина в БГ е по 1,60 .Въобще да се веселят как янките ще вадят сванцов газ и строят 7-ми и 8-ми реактори в АЕЦ Козлодуй.

305

аha

преди 9 години

До Анонимен 441 Аз за другите не мога да кажа ,ама за мене гарантирам Приемам само рубли и левчета както да не забравите ,двата речника

304

спиро

преди 9 години

А бе ушатки,какво толкова го превъзнасяте тоя износ за Бензиновата държава...От целия износ който имаме ,този за Мечока нема и 4%.Е га намериме място където да изнасяме стоки за 5-600 млн.$ .

303

aha

преди 9 години

До ПЕС Какви мурафети батка ? Ти дай парите и даже референдум няма да чакам Даваш билет,пари,българо-руски и българо китайски речник и заминавам на 100% Да ти пиша ли фейсбука са се свържеш с мене?????????

302

!!!!

преди 9 години

От къде ги намират тия от *** по-***.Вижте само как гледа.По погледа можеш да познаеш човек колко му е умствения багаж!Какъв пазар ще сменяш?Не виждаш ли ,че Украйна са умрели в кожата си,какво ще търгуваш с тях!!Ей аман от прости управници!

301

хе-хе

преди 9 години

Най-мразя да ми казват с кого да съм приятел. Има нещо противоестествено в т.н. демокрация от американски тип.

300

ПЕС

преди 9 години

ще ти купя и учебник по китайски като бонус

299

ПЕС

преди 9 години

До ahaпърво референдума и който спечели плаща на другия да се махне за винаги без червени мурафети

298

едва ли

преди 9 години

E как да сменим пазара, като Яйцо е отново на просия в Германия? Но обясни че то не било просия а кредит и че Украйна шяла да бъде щит за Германия, както 41 г. когато Русия нападнала Германия. Меркел гледаше в земята... А с изпросеното щели пак да атакуват сепаратистите.

297

aha

преди 9 години

До ПЕС 250 000 мисля че като ги изгоните после ще ви стане много весело,повярвай ми А бас хващам ,че в тия 250 000 няма да има нито 1 ром или бежанец Ха ,отсега ти честитя ,ще имаш доста добра коч компания от роми ,бежанци Радвай им се от все сърце Все пак не се отмятай и давай билета и парите

296

ПЕС

преди 9 години

250000 ушита ще се махнат и най накрая България ще стане нормална държава

295

БМ_21 Град

преди 9 години

Тази глупава кратуна на снимката ще доведе хиляди български производители до фалит! Наш традиционен пазар е Русия и всякакви приказки за "намиране на алтернативни пазари" са просто прах в очите на хората и замазване на нерадостното положение на нашите фирми, особено от ХВП сектора. Голяма част от тях все още кретат благодарение на продукцията, която изнасяха в Русия, сега като играем по свиркатана чичо Сам ще загубим и тези пазари.. това е положението!