57

п

преди 9 години

ако тоя травестит ,на снимката с очилата стане президент, аз ще се откажа от бг гражданство и без това от дълго време не живея в бг,то бива гавра ама чак това вече не се трае

56

Анонимен

преди 9 години

Модераторката да е Президент

55

Анонимен

преди 9 години

Мистър Бийн Плевнелиев няма никакъв шанс.Няма толкова *** за да гласуват за ***.Освен това няма толкова българи като него да мразят Русия, държавата благодарениена която имаме държава.Ако не беше Русия, щеше да сме турски поданици.

54

Анонимен

преди 9 години

Да се напънем и да сложим жена за президент, призова Борисов и предлагам Корман Исмаилова или Меглена Кунева .Трябваше да си направите сметката, когато се събирахте с тези гъзомийници. Да, класически минетчии. Особено Кунева-Пръмова цял живот е прекарала като активна във всяко обществено фелацио, което трябва да направи публично, за да е някъде там. При нея няма комунист, социалист, либерал или консерватор, тя с предихание ще си изкриви устата да обслужи, който трябва.

53

Анонимен

преди 9 години

Милко Калайджиев Президент!

52

Анонимен

преди 9 години

герб са българският идил

51

:)

преди 9 години

Росица много се изложи, а Тиквун е селски тарикат и знае кога трябва да предаде другарчето, за да извлече полза. Росица няма да види повече Президентството.

50

непукист

преди 9 години

Това недоразумение отдавна е за червен картон ,но ББ го търпи защото той го натресе на това място и няма как да отиде срещу себе си.Колкото до подхвърленото предложение ББ не веднъж се е изказвал неясно и сега всякакви анализатори могат да се упражняват в тълкуване и стъкмистика за каквото и да е.Въпроса е след Плевньо какъв е шанса на ГЕРБ да спечелят отново защото отношението към сегашния е меко казано негативно.

49

абсурдистан

преди 9 години

Аз също смятам да не е мъж президента а нещо друго. Например Яне Янев - има прилики с Плевнелиев но много крещи.Да се свети името на Буда и всички да глаауваме за Буда. Да живеят бистришките тигри, цветелинка, Си банк, Пройопиев и други. Между другото какво стана с Бареков? А Христо Бисеров къде е?Защо Сертов "изчезна" и се появи?И последно: Интерпол узнаха ли, че Цветан Василев е в Сърбия?

48

Анонимен

преди 9 години

Народа му е дал жълт картон Плевнята , Борисов и ЦРУ не са чак толкова *** да заложат на куц кон.

47

Анонимен

преди 9 години

Росен президент...? Е-аси и цирка! Това са думи на Юлияна Плевнелиева!

46

Анонимен

преди 9 години

АМИ НА ТИКВЕТО ВЕЧЕ НЕ МУ ХАРЕСВА ЦЕПЕНЯКА. МНОГО МУ Е РАЗШИРИЛ ХАЛКАТА И ЩЕ СИ ТЪРСИ ПО ТЕСНА ХАЛКА.

45

Васо

преди 9 години

Той ще му плати бре анонимний. С пари от партийната субсидия, сиреч "ББ" с твоите пари. Те си ги гласуват за да се надцакват. И пак им остават за пури и воаяжи. Комуто как се падне. Тия на власт пък командировъчни.

44

Анонимен

преди 9 години

САШКА ВАСЕВА НАПРАВЕТЕ ПРЕЗИДЕНТКА БЕ.ПОНЕ ИМА ГОЛЕМИ БАЛКОНИ ЗА ПОКАЗВАНЕ.

43

Анонимен

преди 9 години

Сидеров е осъден да плати на Борисов 50 хил. лв.Причина са изказвания на лидера на "Атака", че с правителствени самолет и с военни, са изнасяни огромни количества пари за банки в Ливан

42

ognyanz

преди 9 години

До "шоп": Само за едно не си прав - че Бойко нарочно подхвърля глупости. Как ще е нарочно - те му идват отвътре.

41

ti ora

преди 9 години

pak vi hvarlyat mislite i mechtite v haotichni posoki za zabluda.otklonyavat vi vnimanieto ot praznika na dps sled 1 mesec.

40

Анонимен

преди 9 години

lВолен Сидеров е осъден да плати на ББ 50 хиляди лева.Защо я няма тази новина тук?

39

Шоп

преди 9 години

Май не си давате сметка, че сте едни ***, които захлипват от вълнение, когато Бойко нарочно ви подхвърли някоя глупост, която да коментирате. Дали осъзнавате колко сте жалки? Когато човекът, на когото се подигравате ръководи държава, а вие сте някъде долу, неизвестни и безперспективни терситчета?

38

Анонимен

преди 9 години

Що да му дава жълт картон? Става жена срещу жена! 50 на 50,