30

ивко

преди 9 години

Тези масовки много приличат на нови нежни революции, които имат за цел мащабни войни с източните мюсюлмански държави. Готвят общественото мнение за безпрецедентни кръвопролития и избиване на мюсюлмани,за да утилизират скапаното оръжие. Народите не искат отмъщение, а помирение.

29

Анонимен

преди 9 години

Надпис на жилищен блок на бул.''Цариградско шосе'''' Във връзка с посещението на делегация от САЩ, да не се отварят балконски прозорци и врати за времето от 14.00 до 18.00------------------Съсед написал под белия лист - ''Не ми давай наклон на ***''

28

марсианец

преди 9 години

Марсианците са виновни... хайде стига простотии - исл държ. изби сума ти народ и е показала 100 пъти, че не са хора! Нещата не винаги са световни конспирации и летящи чинии!!

27

Анонимен

преди 9 години

Едно е истина, в тоя свят, в миналото и сега в момента се извършват огромни криминални деяния, които в бъдеще ще доведат до милионни невинни страдащи на нашите земи, сета тези страдащи са в Сирия, Ирак, Афганистан, Източна Европа, скоро и в централна и западна. Не забравяите че наи големите убиици на 20ти век са били не терористи, а самите държави които са водили войни, пример нацистка Германия. Милиони хора са избити от тези държави и няма съмнение че същото ще стане и в 21ви век.

26

Анонимен

преди 9 години

Стрелба по двореца на вицепрезидента Джо Байдън в САЩ.

25

23

преди 9 години

6 елитни ирански офицери са убити от израелски самолети. Кремъл каза на Украйна незабавно да изтегли войските си ог Изтока, а Порошенко отказа. 3 световна зад ъгъла.

24

Румбо

преди 9 години

Ако разгледаме всичко станало от 11.09.2001г насам през призмата на въпроса "Кой има изгода от това?" следите неизбежно водят към Тел Авив и Вашингтон!Няма започната война или голям терористичен акт,където да не са замесени!Във Франция-същата работа,първо я наводниха с *** от всякакъв вид,а сега ги бунтуват!

23

Анонимен

преди 9 години

Табелите трябва да са "Же суи шарлатан".

22

Анонимен

преди 9 години

Този Вестник никога не правил карикатури на Юдаизма.. Ясно е кой стои зад терористите и вестника.. Терористите бяха с маски и как така един терорист си подхвърля личната карта на мястото на престъплението.

21

Ех

преди 9 години

До 21Ами говори се и за Нигерия, щом ти самият знаеш. Иначе е нормално да има шествия във Франция, за Франция. Хората се интересуват от събитията, които са им близки. Ти защо не направиш шествие, айде може и само палене на свещ пред нигерийското посолство с другите, които сте толкова възмутени. Или лицемерно ще си говорим какви лицемери са онези и колко са лоши и както гласи вицът от едно време "бият ***".

20

БГ

преди 9 години

Хората по света са прогледнали отдавна и вече дори в Европа събират кураж: Интелектуалци в Холандия са изпратили писмо с искане за прошка до народите на Русия и до президента им Путин за разпространяваните в ЕС лъжи за свалянето на малоазийския самолет над Украйна, за събитията в Украйна и войната в Сирия. Четете ги в руските и някой европейски вестници. В нашите ги няма. Ние нямаме независимост, а независима журналистика отдавна липсва.

19

Анонимен

преди 9 години

Холивуд майка!лична карта при атентата с небостъргачите,шофьорска книжка в Сарафово,лична карта в Гърция със Сертов,лична карта в Париж.....,а бе приказки за балъци!смяяяяях!

18

една

преди 9 години

до Прохор- и до смърт чрез обезглавяване се стига при много тежки престъпления.... рязане на ръце и смъртната присъда трябва да се върнат в България, за да се спре с издевателствата над обикновените хора- кражби, насилие, убийства...та, Прохор, айде прочети малко повече книжки или обиколи света преди да се обаждаш неподготвен... Последно, в арабските страни никой не си позволява богохулство към християнския бог и светци, напротив, уважават ги- много от тях се кръщават с имена като Иса , Мариа

17

Себайтин Ебатин

преди 9 години

Шарли акбар, дет викат французите...

16

една

преди 9 години

до Прохор-- свери си инфото и не говори глупости за арабските страни - и в трите страни живеят и работят милиони християни мирно и кротко. Саудитска Арабия е друга губерния, но не те убиват, че си християнин!!! МОля, уважавайте свободите на тези държави!!!!! абсолютно свободно и сигурно е да си християнин, да живееш както искаш, дори има дни, които можеш да си вземеш по религиозни причини, ако не изповядваш Исляма...

15

Анонимен

преди 9 години

За теории не знам, но фактите са, че паралелно със събитията в Париж джихадистите от "Боко Харам" избиват 2000 души в Нигерия и по повод това почти нищо не се говори, камо ли за шествия и паради на съпричастност. Сами си правете изводите.

14

Анонимен

преди 9 години

Путин е политически труп - факт. Със сигурност може да се каже, че времето на болшевишкия диктатор от Кремъл изтече.

13

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Не са никакви конспиративни теории !Просто все повече хора проглеждат за ИСТИНАТА !!!

12

Анонимен

преди 9 години

Това не са конспирации, това е просто случайност, че са си забравили личните карти в колата. И после вместо да се скрият и да се покрият, те тръгнали да гърмят по бензиностациите, да вадят гранатомети и да се хвалят кои са и какво са направили (защото забравили да си махнат качулките докато избивали журналистите, затова после трябвали да обяснят на бензиностанцията кои са). Това са просто случайности, само болни мозъци виждат конспирации в обикновени случайности.

11

Анонимен

преди 9 години

аз вярвам в христос и не бих искал някои да му прави същите карикатаури не че бог ще се уплаши от карикатурите но не бих убил хора заради това че са му направили карикатура бог не е безсилен тои може сам да накаже хората за деиствията им ако реши. а специялно идил и и изкуственното омешване на раси и рилигии в европа също бог знае кои ги направи някои финансови организации си мислят че са иззели функциите на бог и са решили че са господари на света лъжат се много.