33

Анонимен

преди 9 години

До ИВАНKAKVITO BIAHA BOTEV I LEVSKI TAKIVA SA BOKO I ZEZI

32

Анонимен

преди 9 години

GERB E PROEVROPEISKA PARTIA-CLEN NA DESNIA SEKTOR,V KOITO E I FORZA ITALIA S BERLUSKONI NAI-GOLIAMIAT PRIATEL NABERLUSKONIVSICKI ZAEDNO S GERB MOGE DA KRADEM,ZA OSTANAlitr canalleva

31

emil.popov.35

преди 9 години

Когато кокала е у вас нуждата от стабилност е вопиюща - когато е у другия лагер, всичко се свежда до нови избори. На маймуни ни направихте с плоското си гербаджийско /полицейско/мислене ;)

30

Анонимен

преди 9 години

A SADAT VBALGARIA ZA TVOITE PRESTAPLENIA SAHTO LI GOVORI ZA POPULIZAM,,A PROPO IDGON KERI KAZA CE KRIMINALNITE PRESTAPLENIA NA VODACITE NA GERB SA NEVINNI ZA DEMOKRAZIATKOI KAKVO OTKRADNAL,NEGOVO BSI E ZAKONAT-TAKAV NIAMA.

29

Някой си

преди 9 години

Тази грозната женичка на снимката е против Русия,дано някой да я докладва тая цветанка.

28

Муж

преди 9 години

Характерно за *** е, че винаги е много доволен от себе си! Репортера го пита редно ли е да идва тук някой еврочиновник и да опипва столичната кметка пред камерите, Годзилата отговаря убедително, че ние очакваме от Европа много пари и ще търпим!

27

турчин

преди 9 години

Всички сте едни некадърници. Четири години управлявахте и докарахте страната до просешка тояга . Как не излезе един държавник и да ги насмете тези от всички политически партии. Всички сте един дол дренки, калинки и така ще останете в историята. Политик на държавата е единствен ДОГАН.

26

Анонимен

преди 9 години

Оооо,затворник, много бързо ви се довери Джим Кери на управлението.Скоро народа ще ви измете от властта.Местан ще ви разкрачи,както го е правил и Доган.Като събере турци,помаци и ***,че ви срине от раз.А и българите не са доволни,какво остава за черкезите,арменците и евреите.Айде метла докато не е станало късно.Отивайте си доброволно без кръв,защото ножа опря до кокъла.Отивай да си почиваш в килията на софийски затвор.Там ще се навеждаш за сапуня на другите пандизчии.Нямаш работа в парл

25

Анонимен

преди 9 години

яйцеглавата глупотевина как се е ококорила

24

Анонимен

преди 9 години

Без нужда от аргументи, това нещо на фотоса е чиста проба Герберски ***! И не е важно какво представляват другите. Това нещо е еталон за Наглост и Безобразие! Местан въобще не може да се доближи до него по тези световни показатели.

23

Анонимен

преди 9 години

оти не е у затворо

22

Анонимен

преди 9 години

На Местаня ще му клекнете, даже вече сте му клекнали. Иначе ще започне протести по вашия миналогодишен пример и ще се озъбите.

21

Анонимен

преди 9 години

Когато сме на власт, България има нужда от стабилно управление. Когато не сме на власт - не ходим на работа и протести нонстоп.

20

Анонимен

преди 9 години

Стабилно да крадем, раздадем пари на едни наши хора , че да подготвим пачката за изборна победа.И тогава отново че крадем ХОХОХО

19

до 22

преди 9 години

Дай поне едно с което живота ни се подобри, едно бе глашатайче. Много тиквеници ей, явно семето на Голямата Тиква е покълнало някъде.

18

Анонимен

преди 9 години

Не се лъжете, еврофондовете бяха спрени поради жестокото крадене от Борисов и сие но процедурите са толкова бавни и тромави, че резултата дойде при Орешарски. Но за Тиквеника лъжата си е като добро утро и хората му се връзват.

17

НИКОГА ВЕЧЕ БСП

преди 9 години

Щом червените *** вият на умряло срещу г-н Цветанов значи България се развива много добре!

16

dinko

преди 9 години

samo 6te vi izbirame edni i sa6ti... karaite dokato vi izmetat niakoi den

15

Гогю Пееф

преди 9 години

Тия от ДпС не разбраха ли , че вече са АУТ. Не трябва никога повече да се допущат дори в БЪЛГАРСКИЯТ парламент , а да не говорим в управлението на Родината ни!!!

14

Shark

преди 9 години

Откак ГЕРБ са на власт много спрени проекти са пуснати. Не съм привърженик на ГЕРБ но това е ФАКТ, който не може да се отрече. Което азначава че ГЕРБ се ползват с повече доверия в ЕС от предишните. А това че Местан иска неистово избори е разбираемо, вижда началото на края и се чуди каква мизерия да направи за да се върне в управлението. ПФ ЩЕ Е ВЪВ ВЛАСТТА, ТАКА СМЕ РЕШИЛИ НИЕ, ИЗБИРАТЕЛИТЕ. РАЗБРА ЛИ МЕСТАНЕ!!!!