31

Анонимен

преди 9 години

много ясно че ще прегрупира, то путинистите какво очакват, да им благодарят за окупацията, земя без бой се недава, на Путин тепърва му пресдтоят много проблеми

30

Анонимен

преди 9 години

Ми как няма да ги прегрупира, след вчерашната офанзива на донбаските миньори, укрогвардията се е разбягала като стадо антилопи и още не могат да я сберат. Сега ще пращат нови бойци, после пак същата работа и т. н. и т. н.

29

Асен

преди 9 години

Военните действия са единствения начин властите в Киев да отвличат вниманието на народа от икономическия колапс, който се задава и да създадат враг в лицето на Русия, който да е виновен за всички несгоди. Отделно взимат кредити за реформи, а парите се крадът. Когато държавата фалира, което се очаква да е скоро, всички ще сочат към Русия като главния виновник за всички несгоди. А те милите украйнци са си не по малко корумпирани от преди, когато поне имаше кой да им продава евтини ресурси.

28

Анонимен

преди 9 години

Потрошенко трябваше да изпрати войските си след март или април, че иначе "сепаратистките бунтовници" ще останат без работа. Студа още не е свършил.

27

Анонимен

преди 9 години

Знаят ли САЩ, че всичко се връща на този свят? Щом като се пишат религиозни може и да са чували. Възмездие ще има.

26

Анонимен

преди 9 години

Този път няма да се оттърват толкова лесно,предният път руснаците им простиха.

25

Анонимен

преди 9 години

Сега САЩ пак им дадоxа пари и уверения, че са с тяx, а на тия това им е нужно. Ама, че загивали xора - няма значение. Когато гласуваxа дали да се отделят от Украйна имаше комисии от много държави и всички видяxа, че народа иска да се отдели. Никой западен представител не докладва, за нещо незаконно. Но това вече никой не иска да го споменава.

24

Анонимен

преди 9 години

ВСЯКА ДЪРЖАВА ИМА ПРАВО НА ИЗБОР КАК ДА ЙЖИВЕЕ.ВСИЦКИ ИСКАТ ДЕМОКРАЦИА.И УКРАИНА ТОВА ИСКА.КОМОНИСТИТЕ НЕ ОБИЦХАТ ДЕМОКРАЦИАТА.ТЕ ОБИЦХАТ САМО ВОИНИ.

23

Анонимен

преди 9 години

28 камво значи икономически свършила и какво очакваш от страна която така или инсче си беше зле заради близостта си с Русия а сега и тази война коятп и натресе същата Русия

22

Анонимен

преди 9 години

Моля да разчита на следното: три волни военна мобилизация +боевики от Дясен сектор и Коломойски+доброволци от Запад+пряка военна и финансова помощ от ЕС и САЩ+ активна про-украинска и антируска пропаганда в медиите. Всички тези сили са насочени срещу малка непокорна територията, само за бруталния си унищожение. Обаче- какви са резултатите днес?

21

Анонимен

преди 9 години

24 а не смяташ ли че трябва да са хотови да се бранят а Ащо не и да си освободят завзетите насила суверенни територии

20

Анонимен

преди 9 години

Твоята Европа нищо не струва - всички войни ги подклаждат те и САШ, но като заговорят за демокрация не можеш да им затвориш устата. Разделението на света , мюсюлманската експанзия ги измислиxа САЩ и "демократична" Европа. А иначе само знаят да лапат.

19

Анонимен

преди 9 години

21 направиха го окраинските граждани които се възпротивиха на решението накорумпираната мароонетка на Путин да отклони Украйна по пътя и към Евроинтеграция

18

Анонимен

преди 9 години

Затова ли няколко месеца имаха мир,за да въоражат новите попълнения и да се приготвятза нова офанзива?

17

Анонимен

преди 9 години

22 Пада пред автобуса и шрапнелите буквални го прострелват . Няма как за 25 минути автобуса да е прострелян и преди това за това си прав на няколкостотин метра да се стовари ударът от Град .Добре за какво са атакували и аз сум гледал само видеото от вишката където има записваща камера

16

ot glupav po glupav

преди 9 години

14 koia e pri4inata za vsi4ko tova be 4ovek glupav KOI napravi MAIDANa ???

15

Анонимен

преди 9 години

12 азпък гледах видео което нямам основание да смятач че е фашшиво на което много ясно си личи ударът със снаряди Град

14

до 16

преди 9 години

Еми да умрат, ха ха ха...

13

Друг един Българин:

преди 9 години

До Един Българин:К`во искали Западът и украинците, хеле управляващата ги фашизоидна шайка?! И к`ви били руснаците?! Апропо - по тази логика, ако те са империалисти, то американците тогава какви ли ще да са? И друго питане - какво не ти е анонимното с това "Един Българин"?

12

Анонимен

преди 9 години

Украинците ще умрат, но никога няма да изтърват шанса да се откопчат от вмирисания руски ботуш! Успех момчета, дано успеете по скоро и тия пияни *** спрат да ви избиват и да ви се бъркат във вътрешните работи!