107

Анонимен

преди 9 години

Първи по печалба за миналата година в "БГ" индустрия са:американската Марица Изток 1,Германската Аурубис,Канадската Дънди и френската ЕВН.Нямаме суверенитет-нито военен, енергиен,стопански,държавен ,демографски. АЕЦ и рафинерията са пред ликвидиранеСъздавайки полярен свят неминуемо се създава напрежение,което след определена степен,ще породи съответна реакция.Светът се управлява от неграмотни простаци.Явно такава е човешката природа-простотията винаги взема превес.

106

Киро

преди 9 години

Продажна политика в действие!

105

Герчо Стоянов Геров

преди 9 години

Кери, за какъв суверинитет в българия говориш.Не ви ли е срам да говорите за суверенна българия, в която вие сте разположили ПЕТ военни бази и се разпореждате като у вас си без да плащате и за тоалетните,с които замърсявате нашата пририда.

104

Анонимен

преди 9 години

Мистър Джон, нямате вид на европейски политик от България. Не ви е дебел врата, не лъжете, беза ви мигне окото... :-) не си променяте мнението по десет пъти...

103

Анонимен

преди 9 години

тиририрам соросоидиии - винаги готови да леете помийца нъл тъй? :-)

102

МС

преди 9 години

Тази *** мокасина нищо не каза днес на импровизираната кратка пресконференция в МС. От цялото му бля, бля, бля стана ясно, че нищо не е ясно. Визите остават - за нас Америка през кривия кюнец.Ще правят американците нещо в АЕЦ, ама кой ще го плаща - Аллах-Кери-м?Премиерът наш му се беше стъжнило нещо - гледаше, как наакано дете гледа майка си.По едно време Кери взе, че го съжали, пък го похвали неглижирано от рода на: "ТОЗ премиер"И айде - Сори и Гуд бай!

101

хаха

преди 9 години

западните медии основно за тая визита казват:"кери каза на корумпираните български властимащи да се борят с корупцията". (точка).И това е, нито дума за някой лев да дадат задето загубихме стотици милиони покрай това, че ни спряха южен поток. На кой му пука...

100

Петко тика от Боду

преди 9 години

Аз незнам Русия защо не напада щатите. Да се покажат 300 подводници пред статуята на свобадата и так.

99

Анонимен

преди 9 години

Различните похвати за манипулация, използваeми в различни комбинации днес у нас включват: а) Дезинформация б) Многократно повтаряне в) Избягване на неудобни въпроси и преки отговори на неудобни въпроси г) Омаскаряване (сатанизиране) на неудобните опоненти е) Потискане по всякакъв начин на неудобната информация ж) Сплашване на непокорните медии и отделни журналисти з) Отклоняване на общественото внимание към нарочно създаден друг проблеми) внушаване на страх от ужасни социални бедствия к) безпардонно и нагло фалшифициране на историческите факти

98

Анонимен

преди 9 години

Холивуд пуска новия сериал - Трансформърс :-)Първа серия - комунишче младоВтора селия - ШлангменТрета серия - Полицая на Дад ЗарЧетвърта серия - Кмета стройърПета серия - Биг премиърШеста серия - Сърцераздирателния Фийвриър ДжоСедма серия - Завръщането на Стабил МенОсма серия се подготвя от сорососценаристите и Масква и се пази в тайна до премиерата ... :-)

97

Анонимен

преди 9 години

Господин Кери, моля да ми дадете политическо и икономическо убежище в САЩ! щЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕН ЦЯЛ ЖИВОТ! Ще ме отървете от сума ти врагове дето ги храня с труда си и с данъците си - политици-разбойници, НПОта, многодетни *** и то тези дето мразят да работят, ***-***, продажни журналисти, викащи че са Шарлите, а то са Гобелсита, ще ме спасите от шистово замърсяване, щото вие отдавна си шистовахте държавата и вече се е изчистила от содата каустик... :-) :-) Спасете меи от ГЕРБ!!!

96

Анонимен

преди 9 години

В Европа си направиха капиталистически социализъм - и живеят добре, в САЩ си печатат долари и продават хартията им на света - и живеят добре, в Китай си направиха социалистически капитализъм - и живеят добре. В Русия си направиха олигархосуровинен капитализъм и живеят добре...А ние лапаме мухи. Лап, Лап, Лап... И плюем по всички дето живеят добре, да не вземе някой да ни помогне да излезем от казана. :-)

95

БАГАИН

преди 9 години

До Българин *** , които са под контрола на своите генеталии и стомаси .. винаги ще са роби ! Този който им предложи повече - той е техният Бог .

94

Анонимен

преди 9 години

патриот е душа дава за наука, за свобода, но не свойта соросодуша брате а душата на народа. хихихи

93

anonimen

преди 9 години

До 5 pano4ti na vsi4ki im omrazna da gi pravjt na glupaci ,samo sled den , dva kato polu4im novite povikvatelni za ob6to nacionalna sta4ka ot energoto 6te vidi6 koi 6te otidat

92

Анонимен

преди 9 години

много ми е жал за зависимите журналисти и ***. Тия доброзорни апологети на демокрацията са лишени от демокрация. Те единствени нямат право на свободно слово. Жал ми е за вас, роби на пропагандата и блюдолизничеството. Останалите си комуникираме свободно, а тия пропагандисти лижат лижат ***. :-)

91

ПАТРИОТ

преди 9 години

До АнонименГ-не, вие пърдете , ако искате и друго правете, но това което става в момента не е никак маловажно , но явно има и такива българи, седят си в къщи и *** :))

90

Януари 2015

преди 9 години

- Бабо, затвори прозорците, че американците са в София?- Пак ли ще ни бомбардират, като през 1944?- Не, вече сме им роби и могат да ни нареждат каквото си искат.

89

БАГАИН

преди 9 години

Когато не продаваш принципите си за пари ... за цялото злато на вселената .... мръсните капиталистически, про-римски/ Ватикански / Вавилонски *** нямат никаква власт над теб .... никаква сила ! ....до там свършва цялата сила на ''Запада'' / Рим - до едно правилно моделиране на масите и тяхната култура . Възхваляване на доминацията на човека над животните и доминацията на човека над ''животното в него'' - истинската Българска култура и извор на сила . *** , които са под контрола на своите генеталии и стомаси .. винаги ще са роби ! Този който им предложи повече - той е техният Бог .

88

5

преди 9 години

do anonimen 113,da!,no koi shte doidat,dali nqma da peqt sashtata pesen?