160

евлоги

преди 9 години

абе аз мислех че сме вече демократична държава а то какво излезе всичко е лъжа .вчера момчето с нежна душа Данаил Митов спрял акрадитациите на ТВ и в-к АТАКА защо ли ,сигурно от страх да не зададат неудобни въпроси на Кери .ами това не е ли в разрез с демокрацията ,това не е ли цензура и нарушаване на човешки права.каде са онези навлеци от Протесна мрежа за да подскачат като *** и да викат КОЙ КОЙ КОЙ ВЪВЕДЕ ЦЕНЗУРАТА В БЪЛГАРИЯ.какъв ли вой щеше да има ако това бе станало в Русия.цензура.

159

ббг

преди 9 години

На вниманието на Джон Кери:Ако има нещо което трябва да се направи е да получим безплатна военна помощ във вид на техника така както САЩ го направиха за Гърция и да се намали цената на тока от 13 на 6 стотинки за дветв американски централи. Всичко друго са просто празни приказки.

158

darka.totina

преди 9 години

Красавеца каза,визите ще отпаднат на Конски великден.

157

Анонимен

преди 9 години

позорна работа ей хора...

156

масон

преди 9 години

Само ако знаете какво ви чака още утре щяхте да си съберете куфарите в опит за спасение на вас и семействата ви !

155

Анонимен

преди 9 години

"Нова динамика в отношенията" Какво ли значи това?Май ще се ускорят възвратно-постъпателните движения откъм гърба(по-точно гъ.а) ни!

154

помак

преди 9 години

До *** и помакА на тебе кво ти пречат помаците

153

мнение

преди 9 години

Усмивката на Кери е искренна! Неприема Плевньо насериозно и го възприема като хлапак!

152

Анонимен

преди 9 години

2015 - godina na reformite! Ne se li nakradohte be, komsomoltsi, dokoga? Da se zadavite dano. No skoro shte vi prisedne, mnogo jako.

151

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 167Neshto ne si na TI sas statistikata, man.

150

Анонимен

преди 9 години

Плевнелиев очаква реформите... И кои ги щеше да прави, на мен не ми е ясно. Ама ние сме очакваме, кога политиците най-сетне да забележат нас и нашите проблеми.

149

емо

преди 9 години

досега да сте чули някоя страна с изключение на Израел да е спечелила от достлука си със САЩ.Напротив само загубите им са все по огромни и задължително там избухват метежи и граждански войни.

148

Манго

преди 9 години

Кво става? Визите паднаха ли да тръгвам?

147

Анонимен

преди 9 години

Shte povjarvame na goreshtata iskrenost, che mnogo ni obichat (za razlijka ot prezidenta si), kogato premahnat unizitelnata protsedura za izdavane na vizi. Puk i skupichka. Vsichko ostanalo e bluf, evtini i prozrachni zabluzjdenija, dori ne im puka, che narodut se useshta. Taka che, no passaran na blagite dumi. Vidjahme gi v Meritsite, bazite, shistovite zalugvanitsi ...

146

4

преди 9 години

Едно голямо БРАВО на Даниел Митов за личната му заслуга за визитите на Американския и Британския външни министри!!!! Дълго се чудих каква е функцията на ДСБ, защо те се включиха в правителство на доказан престъпник и очевидно нищожество. Сега ми става ясно - сложили са пранги на Мутрата и го тикат в правилната посока. Иначе милиционера с партийна книжка в джоба ще си търси до безкрай комисионите от Южен поток, ще ближе путлеровски ***, ще си плямпа за магистрали и ще си прибира пари от трафик и саниране на панелки. Няма нищо по-хубаво от уплашен поглед на Тиква :)

145

Анонимен

преди 9 години

EDNO ZIVOTNO I EDIN LIZAC NA SNIMKATA

144

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

До Анонимен - НИЩО НЕ СЪМ ПИСАЛ ЗА РУСИЯ, ПЪК И НА СТАТИСТИКИ НЕ ВЯРВАМ. Това е като да говорим за БВП - произведени в Китай маратонки Адидас - цена - 5 долара- продадени в сащ за 200 долара. В БВП на Китай влизат 5 долара, а в БВП на сащ - 200 долара. Ба.ти статистиката.....

143

Анонимен

преди 9 години

България обеща на Америка динамично да й целува ***, както и динамично да плюе Русия.

142

Анонимен

преди 9 години

От тази "нова динамика" на недоразуменията, наричани с по-престижните "президент", "премиер", "външен министър" и прочее управленски "елит", ще им стане още по-комфортно откъм задния портал... естествено за наша сметка!

141

скица

преди 9 години

Хехех, до снимката на паметната среща се кипри голата Майли .......