13

Анонимен

преди 9 години

ГЕНЕРАЛ- ГУБЕРНАТОРЪТ ДОЙДЕ. ДА ЖИВЕЕ СУВЕРЕННА БЪЛГАРИЯ

12

Анонимен

преди 9 години

И смятайте, това е само Джим Кери, представям си ако дойде Брад Пит, или Джордж Клуни какво ще стане ... малейййййййййй!!!!!

11

Анонимен

преди 9 години

Защо не обсадите Границата , да не влизат Радикалистите ? Това не е работа на Кери !

10

Анонимен

преди 9 години

Като се махне обсадата - и сигурно вече е излетял за Париж , там да си прояви дипломацията : "Ние стоим зад Франция "!Но Франция си върши сама работата !А България е за смях , както я описват английските вестници ! Много проблеми, хем слушат само ! Наплива на бежанци от юг- сирийци, авганистанците , иракчани ... И пак предателите казват - няма да пазим границите !

9

Анонимен

преди 9 години

То всичките заптиета отидоха в София а в провинцията тази вечер има бум на кражбите...

8

Анонимен

преди 9 години

ТИЯ КАК СА СЕ ПОДРЕДИЛИ КАТО ЗА СНИМКА ИМА ОПАСНОСТ С ЕДИН ОТКОС ДА ИЗПОПАДАТ КАТО КРУШИ. ТЕЗИ НЕ СА ЛИ ГИ УЧИЛИ ЧЕ НЕТРЯБВА ДА СЕ СЪБИРАТ НА КУПЧИНИ КАТО ГРОЗДОВЕ? КОЙ ГИ Е ОБУЧАВАЛ ТЕЗИ? ИЗОБЩО ОБУЧАВАНИ ЛИ СА? ТЕ В КАЗАРМАТА НЕ СА ХОДИЛИ ПОЛИЦАИ СТАНАЛИ. ЕВАХТЕ У ДРЪЖАВАТА.

7

петър

преди 9 години

Пълни глупости са това за прозорците! Живея на Цариградско и от снощи съм проветрявал 2 пъти! Айде някой пък да дойде в нас и да ми забрани да не проветрявам да видим кака ще стане? Хубу, по терасата гледам да не вися, макар че по принцип пуша там! Макар че тази сутрин например съм изключил за тая забрана и висях 5 минути. Само плашат!

6

не разбиращ

преди 9 години

Не мога да разбера, защо на тоя човек му се налага толкова много да се пази?Толкова много лоши неща ли е вършил през живота си, че никой не го уважава вече?Явно много народ му има зъб, след като толкова го пазят.

5

Анонимен

преди 9 години

Този е толкова антипатичен, нещо като олицетворение на FOX News, които са платени да лъжат и за последно казаха, че в Лондон имало религиозна арабска полиция, която биела хората, а Бирмингам било NO GO ZONE и според тях има над 750 такива зони в Европа...тези американци идват от друга планета, кога ли най-после ще спрат да се врат навсякъде...

4

Анонимен

преди 9 години

Загубен ден за "Джим". Премиерът, дежа вю, ще се съгласи с всичко и после ще я кара по андрешковски. То бива, бива наивност на янките но чак пък толкоз. Колко пъти трябва да настъпват една и съща мотика. При неговото "добър ден" задължително трябва винаги да вдигнеш глава към небето. С две думи, голям облак, малко дъжд.

3

Анонимен

преди 9 години

Джон Кери идва в София от посещение в Индия. Където две от колите от кортежа са претърпели инцидент. Май няма да дойде в добро настроение. Тъй като след това трябва да замине още същия ден за Париж. Французите са сърдите, че в неделя не присъства нито един висш американски държавник на шествието.

2

Анонимен

преди 9 години

В колко часа пристиг?- или е тайна !

1

Анонимен

преди 9 години

Интересно ми е, ако отворя балкона да си претакам зелето, дали наистина някой снайперист ще ме гръмне - ей, така в собствения ми дом и то само заради това, че някакъв грозник е дошъл да инструктира продажните ни политици ?