76

Темерут

преди 9 години

Бе, нещо пак взеха да ги отстрелват, като дивеч! Някой провежда екологична профилактика! Пак преразпределение на постовете в подземния свят...

75

Анонимен

преди 9 години

Аман от "спортисти" и добре облечени "бизнесмени".

74

Анонимен

преди 9 години

До банкеръАйде нема нужда.ДА са затворни та да ги раним цял живот.По-добре да го шитнат и да не ни натоварват финансово.

73

ИСТ

преди 9 години

Улицата изпълни присъдата бързо, евтино и ефективно. Ако бяха тръгнали по законният ред - бавно, много бавно и много скъпо - адвокати ..... и..... нали се досещате.

72

СПОРТИСТИ БА БА

преди 9 години

Предполагам е убит от заслужил майстор на спорта по СПОРТНА СТРЕЛБА впоследствие преминал в ловна !Това е убийство по невнимание !Човека си е ловувал в парка глигани ...

71

Димитър Стоянов-Луди

преди 9 години

Ама защо мен, аз не съм карикатурист!!!!

70

Анонимен

преди 9 години

И този се помислил за обожествен и Бог си го прибрал. Много хора ще си отдъхнат сега. Всяко нещо си има граници и когато се прекрачат идва възмездието.

69

Анонимен

преди 9 години

където няма правосъдие,така се решават нещата

68

УЙЙ

преди 9 години

Е ТОА КАТО Е ЛУД ЩО Е БИЛ НА СВОБОДА А НЕ В ПСИХОТО? ОТ КОГА ЛУДИТЕ ГИ НАПРАВИХА МАЙСТОРИ НА СПОРТА? Е.АХТЕ У ДРЪЖАВТА ЩОМ ЛУДИТЕ СТАНАХА МАЙСТОРЕ.

67

Йевала а а а !

преди 9 години

Може да са открили сезона за лов на луда-тиква ...Луд ,луд колко да е луд ?Индиана ДЖОЙНС пред Лудият с въртящият меч ...

66

XXL

преди 9 години

Буум с лампарата ;)) и айдее ;) 1лв и 20ст. Като си повярва някой че е безсмъртен обикновенно така става ;)))

65

Анонимен

преди 9 години

Братя Галеви ,Борисов, Сик,Мик,Вис,Пис и туй онуй - КОНКУРЕНЦИЯ В НАРКОПАЗАРА !!!Конкуренция в проситуцията ???Герб са на власт нали ? Започнаха убийствата !!!Всеки ден !

64

Мицо долмата

преди 9 години

Я кат четем ей тука на, тоо са го гръмнале с два калема кат диво ***.

63

Анонимен

преди 9 години

Това убиийство ме връща в годините на Вис 2 и Жоро Илиев знае ли човек може Галеви да ръководят скрита група за убийства 2 убийства за 1 седмица и то извън София не е на добре :)

62

Геле

преди 9 години

Една долнопробна *** по-малко, браво!

61

Иван

преди 9 години

А каде е правосъдието, щом като хората в Пловдив трудно са дишали. Защо не е прибран вътре???Да нямаме правосъдие получават сумати заплати и т.н. да не изброявам, всеки да си вземе по един пищов.

60

пинко

преди 9 години

мда ако това е оня Митьо Лудия за когото се сещам ще се диша по спокойно в Пловдив!

59

Gogo

преди 9 години

Поредната мутра. Лека му пръст.

58

Непознат

преди 9 години

До онбашиятаЕ щом казваш, но нали знаеш поговорката "Днеска два куршума на Лудия, утре на твоята глава, кво ката имаш деца нали?".Никой няма право на да отнеме човешки живот, убиват ги тез хорица за да не им изкарат кирливите ризи, всички са в един кюп, както виждате не са случайни хора.Ама никой от страх не може да гъкне, два куршума и край.

57

банкеръ

преди 9 години

За какво да протестирам бе приятел.Ако имаше ред и законност тези застреляните щяха да са затворници.Има хора дето са се самозабравили и са хванали господ за шлифера.Пиночет в Чили е отървал обществото от ЕЛИТА и е национален герой.Същото е направил и султана с българския ЕЛИТ през 1393 г.Сегашния ЕЛИТ гледа само себе си,но и те мирът,като всички останали.