76

Анонимен

преди 9 години

Хората постепенно си отварят очите и скоро АТАКА и Волен ще си върнат доверието, което умишлено беше сринато от ГЕРБ! А тези, които са на друго мнение, те просто са ***!

75

Българин

преди 9 години

"Ислямският фундаментализъм не е роден от Корана, а от ЦРУ!"Каквото и да пишат американските дупелизци в това изречение има много ,ама много истина.

74

АТАКИСТ

преди 9 години

до 96Ой, горкото...ти в кой век живееш? Значи сравняваш платените от хамериканците промити арабски мозъци- като тия в Париж с колонизирането на арабите- маври на Пиринейския полустров примерно в 8-ми век? Въх, ни дей! Ще се самоубия от смях!

73

shady

преди 9 години

С това изказване Волен доказа, че е *** на ДПС и нищо чудно да е приел исляма.Основна причина за ислямския фундаментализъм е Корана и *** му текстове за неверниците, т.е. немюсюлманите. След това идва мизерията и/или простотията ширеща се в почти всички ислямски държави, която пък умело се използва от разните му там религиозни водачи и лидери. САЩ и конкретно ЦРУ идват след това, като според интересите, които преследват ролята им ту се засилва, ту отслабва.

72

художника

преди 9 години

Огромни средства бяха дадени от ЦРУ на муджихидините да се бият с руснаците, а след това те се превърнаха в Ал Кайда...---------------Сидеров е прав, но не казва цялата истина, щото не му отърва.За да си го върнат на САЩ, Русия въоръжава терористите от Ал Кайда, който пък плащат на Руснаците с доларите на ЦРУ. Да сте видели терорист с друго оръжие освен с "Калашник"?

71

Анонимен

преди 9 години

За пореден път ще попитам платените *** на Сорос и костовиско-бойковата шайка защо не излезете с аргументи с които да се опитате да оборите Сидеров и истините които той говори,ами продължавате да използвате до втръсване познатите клишета,че бил(луд и всякакъв)

70

до 87

преди 9 години

Зарежи стената - това са празни приказки. Вече и малките деца знаят, че САЩ са най-големия терорист. Там, където американски крак стъпи трева не никне.

69

Анонимен

преди 9 години

ислямският фундаментализъм, другарю сидеров, е роден вследствие на войнствения арабски фундаментализъм, който напада европа още от 7ми век - две обсади на цариград, инвазия във франция и окупация на испания. далеч далеч преди цру. през 12 век европейските католици отвръщат със същото, правейки кръстоносните походи, а 4 столетия по-късно развилнелия се башибозук обгражда виена. по това време американците не съществуват, а руснаците тъкмо захвърлят мечешките кожи и се освобождават от татарите.

68

Анонимен

преди 9 години

Само Крисия- Планетата на децата!

67

Анонимен

преди 9 години

До До 72На мен пък ми прави впечатление че, повечето хора, които са против Сидеров, никога нямат аргументи и директно се нахвърлят с много примитивни обиди. Това означава че, са глупави, прости и невъзпитани.

66

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Сидеров е прав за страшно много неща. Ако се държеше малко по-възпитано и уравновесено, щях да гласувам за него. Не че засега имам по-добро предложение де...

65

Анонимен

преди 9 години

до 87Аве ей, смотан, как ще си сложиш на таблото личната карта и ще я забравиш там???? Кажи бе *** да е.а????Един от братята си сложил личната карта на откраднатият от тях автомобил ...ако това не е постановка кое е бе ***?

64

do 51

преди 9 години

Стоманата трябва да се е стопила в основите на колоните и то ЕДНОВРЕМЕННО на всичките колони, за да се събори сградата по начина по който се събори - без да загуби ексцентрицитет в петното си! Мястото на удара обаче е горе. Странно...За малката 3та сграда с МНОГО смесена стоманобетонна (това означава че, падането на една колона, може да не доведе до нищо за останалите) конструкция, която също направи контолирано и пълно падане, понеже паднали неща върху покрива и, даже няма да коментирам.

63

Анонимен

преди 9 години

Що веднага я махнахте статията от първа страница, бе продажници? щото май на *** ви господари дързостта на волен не им отърва ,а?

62

ebb

преди 9 години

чисто луд ,не мога да повярвам че някой е гласувал за този човек.някой може ли да ми каже този да е инициирал някакъв закон освен популистки измишльотини.по едно време даже цялата си рода беше вкарал в парламента

61

Логос

преди 9 години

Цитат от еврейския талмуд;- ,,Ако накой гой говори против нас юдейте и ни се противопоставя,то дълг е на всеки евреин да го злепоставя този гой по всякакъв начин и задължително да натрапим на останалите ,че този гой не е с всичкия си ,,Rava Rahile 5-1.. те ви отговора след като нямат никакви аргументи срещу истините които казва Волен Сидеров ,соросоидчетата *** на 8 ден според мойсеевия закон започват да грачат срещу лидера на Атака ,че бил(луд)

60

край

преди 9 години

Верни неща за съжаление казани от един от най-добрите търговци на прехода. Волен е умен но няма ни дете ни коте в България. Единстевната му цел е да си прекара живота възможно по-комфортно и за това е готов на всякакви маймунджилъци и политически пунти пластики. - Вреден човек.

59

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен69 руските войници ще разтрелват БСП ари не бойсе ще Виете НАТО спасини НО БСП няма бъдеще

58

Продажници

преди 9 години

Атака и Патриотичен фронт са продажници - Атака се продаде на ДПС, а Патриотичен фронт се продаде на ГЕРБ и на протурската партия в РБ на Касим Дал и Корман Исмаилов. Който е гласувал за тези е получил партиите на Еродган, а те са ДПС и Народна партия свобода и достойнство.

57

Анонимен

преди 9 години

Волен е прав, това е истината! САЩ са терорист 1.