19

SmaZanGuLub

преди 9 години

53 е фен на дълбоките федероски и знае всичко той е направил машина на времето и години наред е *** *** и затова е осведомен.

18

Анонимен

преди 9 години

Има два типа хора едните ходят нормално, а другите са бездарни и го знаят от крехка възраст и те не ходят, а пъплят. Това са всички с голямо самочувствие и без покритие глобално погледнато еврейте, американците и техните ***. И хубаво е че ги е страх че скоро всичко ще свърши за тях.

17

SA DGSE France

преди 9 години

И каква ми е гаранцията,че някой боец на ИД не е влязал в страната ни уж като бежанец със семейството си и с "изгубени документи"?... Каква ми е гаранцията, че няма вече поне един такъв в БГ?! И каква ми е гаранцията,че ще го хванат навреме преди да се е развикал колко е велик Аллах?! Ами един такъв може да направи куп поразии докато се усетим от къде ни идва ако не сме бдителни. То е ясно, че ние трябва да сме бдителни, защото ако чакаме другите да бдят...ще дочакаме Годо.Това е.

16

SmaZanGuLub

преди 9 години

Не брат едно е карикатура от този тип ама с техният Бог както с Мохамед няма.Едното е окей другото резултата е ясен и така де тъпо е да се обсъждаме Изрел реално такава държава няма и се надявам скоро да видя как се изтрива от картата.

15

колио до 11

преди 9 години

Умнико партия баас не е комунистическа партия тя е творение на цру което през 70те години е избивало иракските комунисти дори и на територията на бьлгария а иракчаните и садам бяха пьрви приатели със сащ но няколко години след начолото на воината иран работата се извартя и ирак и иран станаха приятили на ссср и бг и дружно си купуваха джапане от кинтекс.Всеки месец за по пет шес милярда но ти или си малко дупе или си тъпичьк ине си ги чувал тия работки.

14

SA DGSE France

преди 9 години

Французите лесно могат да решат проблема -- пускат Службата за действия (SA) на Главната дирекция на външната сигурност (DGSE) и след това за нас остава само да следим новините...

13

SmaZanGulub

преди 9 години

Purvo putio spleskan aide mi dai link s korica na tova frensko spisanie koqto da opliuva evreite vtoro pred sedmica za priznaha Palestina za durjava i sled tova atentat i evreiskiq *** iska ofanzivabs Franciq sreshtu Siriq? Dosta udobno a? Vtoro koi durji finansoviqt rezerv na USA tova i da si baven kakuvto si mu znaesh otgovora a zashto sa sankciite v Rusiq s cel da gi otslabqt za da nemogat da im puknat zadnicite na maznite evrei. Viva Asad! I dano Rusite ustiskat che ima da gi bieme teq!

12

До 10

преди 9 години

Пето НАТО не иска да се меси, въпреки че вече го прави нанасяйки въздушни удари, включително върху позиции на ИД в Сирия, защото ситуацията е много сложна и това може да предизвика много по-голям конфликт. Това че Израел е против Асад е повече от ясно предвид неговата подкрепа за Хизбула и негласния му съюз с Иран. Това за контрола на Израел върху всички терористични организации пък не просто нелепо, а направо си е диагноза.

11

До 10

преди 9 години

Ей аман от такива пишман разбирачи като теб! Първо ИД днес се е разположила в Западна Сирия и Източен Ирак, където контролира далеч по-голяма територия. Второ САЩ, Франция и т.н. са въоръжавали ИД никога, а сирийската опозиция, която и днес си я има, и си воюва както с Асад, така и с ИД. Трето ИД се бие срещу всички които не споделят нейните идеи, включително и най-вече срещу мюсюлмани шиити. Четвърто ИД не воюва толкова активно срещу Асад, за да се проваля там.

10

SmaZanGuLub

преди 9 години

Значи пичага ИД е създадена от Изрел оттам тръгва и Ислям, а ти ако щеш го върти сучи няма друга истина също според изрелската религия те са богоизбрани и имаш право да крадеш и да убиеш стига да не е еврейн това категорично е най-агресивната религия!

9

SmaZanGuLub

преди 9 години

Еми те съсипаха сумати държави и са хората като няма къде дойдоха в Европа и почнаха атакитее нз какво им е толкова странно, а еврейската *** се хили отстрани ама ако нападнат Сирия съм убеден че Изрел отнася директно пацата.

8

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен11, нещо не ти харесва истината ли? Може би според теб марсианците са създали Ислямска държава, но на света е ясно, че зад това геополитическо изчадие стои САЩ. Не бъркай Изроддската политика на САЩ със западна Европа! Ние и ЕС сме само инструмент в ръцете на ортаците на Антихриста в САЩ.

7

Стойне от Чукурово

преди 9 години

Тоз смръдлив *** какво"зове"....Амчи въри ти дъ ги унищожаваш ба,кво пращаш други хора да съ бият а ти дъ пърдиш в къщи и дъ ревеш че "демокрацията" ти била заплашена.....Я го гръмнете и този *** ненормалник....

6

SmaZanGuLub

преди 9 години

Не се ли разграничи час по-скоро ЕС от ФАЩ и Изрел ще ядеме дървото на 110℅ единственият шанс е чр БГ им е нещо като чекпойнт оттук ще търгуват и прочие и нямат оферта да става бойно поле и золум.

5

руска ватенка

преди 9 години

А путин се срил в кремъл и не смее да гъкне.

4

Анонимен

преди 9 години

Ето най-накрая някой се ангажира да унищожи подкрепяната от САЩ терористична групировка, но как ще стане като главата на змея е в Белия дом?

3

555

преди 9 години

Евреите биха финансирали такова начинание

2

ПОЛИЦАЙ

преди 9 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е

1

555

преди 9 години

Истина, но само по суша.Пустинна буря - 4дни