26

ст

преди 9 години

Какво да каже че е за християните само ли и да предизвика конфликт абе мишки такива вие знаете ли какво е война защото аз знам и е най гнусното нещо в света.

25

мнение

преди 9 години

продълж: от 29Сравнете поведението на англ. кралица с това на Меркел!

24

Гражданин

преди 9 години

Не мога да си обясня как г-жа Меркел не вижда тоталното настъпление на исляма и задълбочена та ислямизация на Германия и Европа ?! Това е много опасно ! Така ли никой не й даде данни колко са ислямистите в Германия,тъй ли не й стана ясно,че броят на джамиите в Германия скоро ще достигне броя на църквите в отделни градове,а по-късно и в Германия ?! Никак не е на добре това !

23

Анонимен

преди 9 години

и тя се оказа пинокио като нашия винетудълго време и градиха имидж на независима и силна ам не само я подслушват ами и и казват каво да правив един куклен театър са- на чичкото от краваршингтон

22

мнение

преди 9 години

Меркел дет се мляска с ББ и не само, романтичка ли е ??? /Жадна за ласки ли е? Щот често поведението на тялото и е това? :)))пп. според мен жена лидер, а и въобще истинските лидери държат на разстояние / недопускат в интимната зона в соц. контакти колеги!!!

21

болгар

преди 9 години

Да слага шалварите и бурката и да маже ануса с вазелин Меркел ! Видно е че ще сменя религията скоро

20

Анонимен

преди 9 години

Kade si Adi kade si,da vidish Germania na kavo e zaprilichala

19

Анонимен

преди 9 години

Въпроса е : КОЙ и ЗАЩО е казал на Меркел да каже тези думи. Мислете бе хорааа

18

Анонимен

преди 9 години

И какво се оказва тези толерасти от Германия и Франция ще се избият кой да прибере ислямската *** в държавата си, а на наси искат да ни връщат всичкото ***. Ааааа от утре в бг всеки да започва да разяснява на мангасярите, че в Германия и Франция дават помощи ако си мислюлманин та да ги разкарамец...

17

Анонимен

преди 9 години

Нямат избор. Ще се интегрират не мюсюлманите, а християните. Навремето посрещаха цели влакове с гастарбайтери с приветствия и музика. Смятаха, че ще поработят, ще подсилят страната откъм работна ръка, просперитетът ще дойде по-бързо и т.н., само едно не предвидиха: че на тези хора ще им хареса в Германия, а по-късно и в другите развити европейски страни. И няма да искат да ги напуснат за нищо на света! След като се усетиха силни, решиха да наложат своя начин на живот, а не християнския.

16

:)))

преди 9 години

Меркел е жена! Само че хем гушка наш ББ, хем пари не дава, а само взима!!!

15

До 11

преди 9 години

Кофите за *** ги влачат главно германци, добре платени при това. Боклуджия в германия е по-добре от лекар в България. Гот, а? Така че, не ги мислете, нито германците, нито гастарбайтерите.

14

2

преди 9 години

Eлементарно.....турците ще гласуват за нея и са 5 милиона а ПЕГИДА са по-малко.....Европа се самоубива..

13

Рали1

преди 9 години

До Анонимен 13,Дъщеря."Възможно е канцлерът на Германия Ангела Меркел да е ...дъщеря на Адолф Хитлер, сензационно разкрива изданието Last Trumpet Newsletter.Според документите на ЩАЗИ Ангела Меркел е наследник на Адолф Хитлер.Именно през 1954 г.е родено момиче,дъщеря на Хитлер,за което ЩАЗИ твърди,че се казва Анджела..."8.11.2014г.

12

Анонимен

преди 9 години

меркел да незабравя че набързо ще има пак 2 германии

11

...

преди 9 години

След такова изказване искам терористите да видят само едно нещо на път за следващата си цел. И това е кръгъл знак, по края със звездички и на него пише Bundesrepublik

10

...

преди 9 години

Не може да разсъждава така след като преди седмица видяхме до какво води интеграцията на мюсюлманите....

9

Анонимен

преди 9 години

То и Оланд беше президент на всички във Франция, а то се оказа, че една част не служи нито на него, нито на родината.

8

Анонимен

преди 9 години

И франсетата така си мислеха...

7

добрият орисник

преди 9 години

Тогава нека следващия атентат да е насочен срещу Бундестага.