74

Анонимен

преди 9 години

хаха

73

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 99-тиТиквата не гази само червени кратуни, а кара наред. Както се вижда теб вече те е сгазил. Непоправимо.

72

Анонимен

преди 9 години

Сигурно сме много виновни за нещо, та ни дойде тая Мъка на главата

71

Анонимен

преди 9 години

Я стига с това . Този народ се превръща от "българи юнаци" в "агресивни простаци". Чак се чудя, че може да се пускат подобни миризливи идеи. Първо да видим досието на мутрата и след това да се реши направлението за въдворяването му.

70

Анонимен

преди 9 години

Еми айде в ЕС,че е по-далече

69

Kit Chelin

преди 9 години

И "*** за зеле" не става от него и все повече хора го разбират. Съсипа България. За нула време увеличи външния дълг два пъти, провали три големи инфраструктурни обекта, спря парите от еврофондовете и сега ще ни глобят 269 мил. лв. за да ги пуснат, "излапа" парите от здравните вноски и фискалния резерв, дискредитира институциите, овладя медиите и наложи тотална цензура, подслушването се увеличи в небивали размери, законите се променят в интерес на група от хора.Голям лъжец и манипулатор,комунист

68

1

преди 9 години

Борисов да не би да очаква след много-много години, когато учебниците по история включват личности като него, да го считаме за национален герой ? Не мерси! Ако в бъдеще децата ми учат, че Борисов е бил управник номер 1 през 21-век, то аз лично ще изгоря публично тези учебници!!

67

Анонимен

преди 9 години

ТИКВА ТИКВА ама гази сички червени КРАТУНИ на де що има избори ЯВНО Е ПО ДОБЪР ПОЛИТИК от всеки в БСП

66

Бай Вучката с 24 см.

преди 9 години

Боко,недей молим те.Нас ни оправи,моля те не оправяй и ЕС!БАЩИЦЕ,БЕЗ ТЕБ СМЕ ЗАГУБЕНИ,БЕЗ КУНЕВИЦА.ПРЪМОВИЦА,без Раданчо,Веждито,ГОЦЕ,КАЛФАТА,ВИНКЕЛА,ПРАСЕТО КАРАКАЧАНА...Какво ще правим без вас.Вечно ще гласуваме за вас.Да ни оправяте и ОТПРЕД И ОТЗАД...

65

СУПЕР !!!

преди 9 години

ГЕРБ ТОГАВА ЩЕ КАРА 2-МАНДАТА !ДА ИМ Е ЯКО ДУПЕ НА *** ОТ *** -20!ТОГАВА ЩЕ ВИДИМ --ДАЛИ СА ИМ "АВТЕНТИЧНИ "---МИЛИОНИТЕ НА ГЕРГОВ И СИЕ....ШЕ ИМ ПРАВИМЕ МНОГО "АВТЕНТИЧНА РЕВИЗИЯ"!!!!

64

коментар

преди 9 години

тежко и горко на страните членки с такъв председател!Той оправи България, наистина е време да се заеме с евросъюза.

63

терорист

преди 9 години

ти ставаш само за бустана с тиквите

62

Пако

преди 9 години

Въй нее, не мога, това не е реално хахаха. Нашия смотан мутрафон ще става председател на ЕС. Такава излагация няма да има в цялата история на обединена Европа.

61

ДЯДО БЛАГОЕВ

преди 9 години

СЛАВА НА БОЙКО той ще бие де що има социалисти

60

Дядо Петър

преди 9 години

Горките ние, горката Европа!

59

arhar

преди 9 години

Кой е дарил всичките си пари и имоти за благото на нуждаещите се ? Никой от тях ?Как тогава хем са масони, хем са милионери и милиардери ?Факт е, че сатрапът Васил Коларов / бкп / също се е самоопределял като масон !!!Всеки тогава да са прави изводите !Да говорим ли за другите сатрапи от комунистическия режим , чиито синове, дъщери и внуци са по върховете на държавата, дори и по върховете на европейската и световната сцени ?Това е голата истина !

58

arhar

преди 9 години

Много лица, вкл. и у нас, взеха да се правят на масони , но всъщност 99 % от тях не знаят нищо за масонството и същите тзи лица не спазват 10 - те Божи заповеди / не кради, не лъжи, не убивай, ... / , а да не говорим за другите по - висши заповеди, които се спазват при истинските масони .Истински масон е бил Иван Ведър / 18 - 19 век / , който е дарил всичките си пари и имоти за благото на нуждаещите се .Кой у нас е масон или е бил такъв ? Боко ? Гоце ? Цацата ? Маджо ? Луканов ? Емил Кюлев ? Илия Павлов ? Никой от тях ?Кой е дарил всичките си пари и имоти за благото на нуждаещите се ? Ни

57

Банкеръ

преди 9 години

Гн Борисов е подходящ и за шеф на Световната банка.Щом от охранител се издигна до министър председател.В общи линии всеки в България работи,това за ,което Не е учил.То и за това сме цъфнали и връзваме.Превърнахме се в Бананова република с вносни банани.

56

Анонимен

преди 9 години

И в двата случая това е ужас за България.

55

Анонимен

преди 9 години

Според Солаков от Скат, първия му мандат са го записали при едно посещение в Европа, какви ги говори за Меркел в хотелската стая в своя компания. Като му знаеш речника, представи си епитетите за госпожа Меркел. И тя знае това, но политиката включва и преглъщането на*а.