55

Анонимен

преди 9 години

Nay tipiya bilgarin

54

Анонимен

преди 9 години

Бат Бойко откри Америка...

53

ИЗБОРЪТ Е ЯСЕН !

преди 9 години

Русия или НСР ! Те или ние !

52

,,,,

преди 9 години

На този *** не трябва да му дават изобщо да говори, а той е вече втори мандат е премиер. Пълна трагедия.

51

Маркс

преди 9 години

Те терористите обичат бизнеса, що ще ни гърмят. Само като ни видят колко сме отрепани, ще хвърлят бомбите и ще започнат бизнес, бизнес на какво се казва!

50

Мангализатора

преди 9 години

Да и тирористити знаят това много добре. Вече чертаят планове за следващите атаки. Казаха си в прав текст хората че бял ден няма да видими! Поне са откровени. И не можем да не им признаем че хич да не е са взаимствали малко и от нас, а именно че европейските джихадисти не са камикадзета като тия от Близкия Изток. Интегрираха се еййй;)))Значи мултикултиту все пак сработи хсха

49

Маркс

преди 9 години

Другари, сега разбирате ли защо Бойко го пази цялото НСО, бих добавил Ипон и хиляди верни герберисти? Заради тероризма другари! Аз даже бих ви предложил, да спестим от закуски и да му купим един американски танк с две цеви, едната отпред, другата отзад, та да нема лабаво!

48

Анонимен

преди 9 години

Точно в момента Боко го боли фарът за шарлитата!

47

Маркс до 69

преди 9 години

Уважаема госпожо/ госпожице, те от Гугъл всичко знаят, така, че не се тревожете, ама хич да не ви пука. Няма вие да ги търсите, те сами ще ви открият. А символиката, затова е символика, та всеки да я разбира както му е угодно. Добрите по един начин, а злите по друг. Важното е джангър да става! Целувки!

46

цaци

преди 9 години

Спокойно!Бойко беше кaнил в Прaвец ССA и имa силнa връзкa с тях!Ще ги извикa дa ни пaзят, ще ни гaлят с ножове, Бойко го е уредилПосле протест с фулмaстери и ключодържaтелиГеееееееЕЕЕеЕерп !!

45

Анонимен

преди 9 години

Боко, да съкратиш толкова много влакове, да лишиш толкова много хора, най-бедните, от транспорт, за да отидат на работа и училище.... Сам ли го "измисли", или някой /автобусен бос/ безкористно те подведе? Оставка!

44

Анонимен

преди 9 години

Борисов да продължава да приема арабски бежанци и да развъжда на територията на БългарияВ началото всички са хрисими, тихи и много нещастни, Дори бебетата които се раждат след 20 години ще са терористи

43

ОМЕРЗЕН

преди 9 години

До Анонимен 73Отговор:Абе , нали преди три години "БУДА",твърдеше,че не очаква тероризъм в БГ. защото на всеки ъгъл в центъра на София имало дюнерджийница, които щели евентуално да ни пазят.Но след половин година, избухна атентата в Сарафово. После 24ч. Боко беше в нелегалност. Следващите 24ч. след като се появи фъфлеше неразбираемо.Просто абсурдната му, "дюнерова външна политика", фалира катастрофално. Припомняйте си изказванията "мама му ст*ра".

42

до волен

преди 9 години

Aли Бойко Нaср Борисов, подлого, мaрш Догaн и Пеевски, ти си позор зa държaвaтa, етикет зa мaфия, a електорaтa ти селски тривиялни нaтегaджи и интересджии !С увaжение СИН

41

Лабав си/сте!

преди 9 години

Особенно, когато са въоръжен с ловни пушки и трепат собт-джии на кило!!!

40

Анонимен

преди 9 години

68.Не , питай Маккейн , той знае какво трябва да се направи ! Днес взеха интервю и от него !!

39

Анонимен

преди 9 години

Като ти е трудно, подай оставка както през 2013 г.

38

Анонимен

преди 9 години

58.Маркс Е да де , и аз бих си сложила този плакат : Аз съм еврейка !Ама как ще ме открият Американските Журналисти в тази тълпа , та да ме представят , с моя плакат ?? И как са разбрали , аз коя съм ? А трябва ли да й вярвам на символиката - малко ми е трудно !

37

Анонимен

преди 9 години

Нищо добро не го чака народ който е доволен от нищо, народ който не обича себе си, който е разединен. Тъжно е но в ислямистите е бъдещето защото те вярват в една кауза и следват водачите си и им вярват че ги водят към добро.Ние за това неставаме зщото сме специалисти по всичкология...

36

Анонимен

преди 9 години

6 мирни жители са загинали в донецк миналата нощ от артелериски удари на пр.сенковата ЛИЦЕМЕРИ