12

до 10

преди 9 години

те точно затова ни приеха, а тук *** се радват, че били европейци. приеха ни да сме буферната зона. Но за бой са управниците, които лъжат, че имигрантите били 3000-4000, а се оказаха над 10 хил, че ги настаниха по почивни лагери за деца и изпотрошиха всичко там, че ги пуснаха да се разхождат свободно и да убиват и че не ги интересува какво мислят българите- има информационно затъмнение какво става в местата с имигрантите. потиска всяка фрома на протест срещу ислямските имигранти

11

Анонимен

преди 9 години

Абе вие още ли сте тука бе нахалници ? Махайте се завинаги-некадърници!

10

Lavro

преди 9 години

Кои бяха тези БСП?

9

Анонимен

преди 9 години

Какъв Шенген бе?! Не виждате ли, че ни превърнаха в боклукчийска кофа? Всички нелегални емигранти, *** и какво ли не се наблъска при нас. От Европа ни ги връщат обратно, заради това че са първа държава, в която са влезли. Ако ни пуснат в Шенген всичката тая пасмина ще ги налази и тях (не, че сега са им малко другите). Да бяха мислили на време, не да ги пускат без граница. Сега като изтърваха края поне да затегнат задграничния контрол с огнестрелни оръжия и въоръжени военни, както и огради!

8

Златка

преди 9 години

Не трябва да влизаме в Шенген независимо от имигрантския въпрос.

7

Българин

преди 9 години

Комунист ,олицетворение на престъпник ,мутра,мафиот , убиец на собствения си народ ,животински капиталист .България ще тръгне към по добър живот когато БСП не са фактор в политиката заедно с крилото им ДПС .

6

8

преди 9 години

До Комунистите унищожихв рейса място за кучета и комунисти - НЯМА!

5

АЗ

преди 9 години

Янаки, ти наистина си политик и трябва да си начело на БСП. Браво,правилно и градивно изказване, съгласен съм с тебе, въпреки че съм син по убеждение и нямам търпимост към червените консервени глави.

4

Анонимен

преди 9 години

НИКАКЪВ Шенген, американското робство на ЕС ни е предостатъчно . Влезеш ли в ЕС - ИЗЛИЗАНЕТО НЕВЪЗМОЖНо, защото си закрепостен !ЕС е много по-жесток от СССР .

3

ПРОКЛЕТА

преди 9 години

е тази комунистическа помия- наречена " българска държава " ! И със заповеди да се размножавате, комунистическа *** такава- ще пикаем на гробовете ви ! Имало " свобода " на словото- тогава НЕ изтривайте !!!

2

до 1

преди 9 години

Напълно си прав с тез Джамий в България и Брадатите Субекти който се въртят около тях като НИЩО ЩЕ НИ БОДНАТ ТЕЛЕНИТЕ ОГРАДИ И ВИШКИТЕ ВЕДНАГА СЛЕД РУМЪНСКАТА ГРАНИЦА ОТНОВО

1

Анонимен

преди 9 години

Какъв Шенген бе Янаки, франсетата вече натискат за връщане на граничния контрол...