80

Анонимен

преди 9 години

В Турция демокрацията е по развита от България. След случая Шарли Ебдо форумът на сайта на Хюриет е пълен с ругатни срещу Исляма и се учудих, че коментарите не са изтрити. По холяда коментара на статия.

79

Анонимен

преди 9 години

abeeee na kakiv ezik pi6e6 kato vla4e6ta kasetasi may si prekalil sis lulata

78

Анонимен

преди 9 години

А ве тия бг-та много вземаха да врънкат що не ги нападнем и им е--м майката???

77

Анонимен

преди 9 години

Северен Ирак вече се чува, че е Кюрдистан :)

76

Анонимен

преди 9 години

tuk nemise vqrva da ima bilgari plue6ti turci teq sa nekvi mekereta gotve6ti noviq svetoven red i pluqt stabilnite upravnici koito neim tancuvat po gaydata

75

Анонимен

преди 9 години

В турските медии пише, че Турция е на първо място в света по смъртни случаи на работното място.В мината Сома бяха затрупани 301 миньори. В Сома работеха за 815 лв. на месец.Парламента на Турция се събра за да вдигнат заплатите на 1200 лв., но така и не ги вдигна.После пак имаше авария в друга мина. Пак с много жертви.За жалост като условия на труд Турция не отговаря на елементарни стандарти.Пести се от екипировка, което после се оказва фатално.

74

Анонимен

преди 9 години

До АнонименRazbira se! :) Samo che razlikata s Bulgaria i Turciq e tazi; che v Bulg. moge bi ima 5% negramotni a v Turcia %50! No sashtestvenita razlika e tazi.. che: v BG upravliavat tezi %5% ot negramotnite blizo 100 g. a v Turcia %50 ot gramotnite!!! Tova si go zapshi nqkade v mozaka! Ako vse oshte ima6!

73

До 168 от Мюмюн

преди 9 години

Турция беше "като нас", когато "Народната партия" (която в момента е опозиция) управляваха. Те и затова плюят по "Ердоган", за да върнат отново старите послушковци и да превърнат Турция в зависима колония, но няма да я бъде.

72

Анонимен

преди 9 години

Турция докато не промени манталитета си ще е варваска държава.А промяната на манталитета няма как да стане без промяна на религията.Докато не станат християни да забравят.

71

Анонимен

преди 9 години

До bg turkishBre ti kav Balgarin si vre, sledl kato u6 turcite sa vi klali 500 g ? Ot kade si doshal che sa vodish balgarin. osven ot nebeto ha?

70

Анонимен

преди 9 години

Е хубаво де нека е така, обаче аз едно нещо не загрявам. Защо по дяволите пишете тука много турци на български и от коментарите ви виждам някакво пълно задоволство от Турция. Добре радвайте се но не забравяйте че ние живееме в България. Трябва да гледаме ние да сме добре и да се развиваме, независимо какви сме по произход, да се чувстваме добре тук в Родината си. Все пак това е нашият дом и които не го почита, не почита себе си...

69

Анонимен

преди 9 години

В един турски сайт се хвалеха, че Турция е на второ място в света по растеж на коефициента на интелигентност на населението.Аз написах коментар, че при положение, че 50 % от хорта в съвременна Турция са неграмотни, този "интелектуален растеж" ще продължава дълго време. Никой не ме обори, но темата я махнаха от сайта.

68

Анонимен

преди 9 години

Напредъка на Турция се дължи на европейски, американски и японски фабрики.Не на турска промишленост, като ноу хау.Даже гледах по турската телевизия изказването на един от кандидатите за президент, който обясняваше как Турция не прави нищо свое. Даваше пример с Южна Корея.как за 30 г. се е променила тотално.Общо взето с копирането на християнският модел Турция копира и начина на живот на християните. Но това пак не е турско. Хвали се с чужд модел и чужди успехи.

67

До Мюмюн

преди 9 години

Пич Турция е роб на САЩ и Израел точно колкото и ние, не си прави илюзии, не се било харесвало... Всичко каквото каже САЩ и Израел, Турция изпълнява и слуша... За справка имаше един случай дето пратиха турски кораб към Палестина за подкрепа и евреите ги изклаха там. После какво стана? Турция беше дълбоко възмутена...

66

Анонимен

преди 9 години

Османската империя няма как да се върне.това го пиша за пернатия дето на турски обижда другият турин във форума.Единият е ататюркист, другият се пише османлия.Имате различни политически виждания.Но Ердоган не е османлия.Просто ви казвам.Защото за да има османизъм трябва да има султан, а вече султани няма.То не става да вземеш някой от народа като Ердоган и да поставиш за султан.Християните по време на Османската империя са имали повече права от сега в републиката.

65

Анонимен

преди 9 години

Който нож вади другиму, от нож умира... Турция има пак амбиция да завладява територии, да става империя но Бог вижда и забавя но не забравя и доста бяха държавите с такива амбиции и колко са големи сега?Това е чудото на Българина, че дори и да има някой лоши страни той живее с всички и не е шовинист и националист и точно затова България ще я има завинаги, и преди и след Турция!

64

Мюмюн Ахмедов

преди 9 години

Определено откакто Ердоган пое властта, Турция има голям напредък. Държава, която до преди 12 години дължеше 400 млрд. долара на МВФ, днес не само че не дължи нищо, но и притежава огромен финансов ресурс, което определено не се харесва на САЩ и Израел. А относно "героя" Ататюрк, мога да кажа само, че е бил просто една послушна пионка, обслужваща ционистки интереси.

63

Анонимен

преди 9 години

В Истанбул има забулени от глава до пети, нишо не се вижда и после същите тези ги гледаш на плажа с едни мини бански.Отделно са ми супер противни разни забулени с отворено лице дето е начервено като за полседно.

62

Анонимен

преди 9 години

Последният султан е бил масон.След това Мустафа Кемал е юдеин масон от Солун.И след него до днес всички в управлението на Турция са юдео-масони.Включително и евреина Давутоглу (син на давид в превод значи фамилията му), и масона Ердоган, който е американски агрент.Това с независимостта на Турция го разправяйте на някой друг.

61

Шоп

преди 9 години

Гербът на Османската империя е най-красивият герб, който съм виждал, след това е този на САЩ.