190

Браво Кире...ЯВНО

преди 9 години

ЯВНО ,ЧЕТЕШ ИСТОРИЯТА И СЕ ИНТЕРЕСУВАШ ОТ ФАКТИТЕ!ДОБРО МОМЧЕ !!Истински българин!!!!!!!!!98246

189

циника

преди 9 години

В математиката има грешка в крайния резултат, когато се направи пропуск в някой от елементите или величините в рамките на определен алгоритъм. Тук има данни от различни периоди. Дори и дае допусната неточност в рамките на един период, това по никакъв начин не означава, че има грешка и в останалите периоди. Че има наличие на грешка в дадено изчисление, трябва да се докаже.

188

Кирето.

преди 9 години

До циника--314;По време на борбите за независима ПЦ Княз Лобанов изпраща 3 наши владици на заточение. След него Граф Игнатиев изпраща други трима. Тогава нашите владици започват преговори с ВАТИКАНА за преминаване на БПЦ към Римо --католическата. Тогава Русия се уплашва и ни дава независимост--1870 г Турция е на наша страна,

187

вътрешен човек

преди 9 години

Икономическият план на путин е да фалира Русия и да обвини малките зелени човечета за това.

186

преди 9 години

Кажете какво ще правим в Гейропа? Парите свършиха. ЕЦБ пуска печатницата и ще обезценява еврото. Ще станем по бедни от зимата на 1997 година. Мислете как ще се спасяваме. Престанете,да пълните електронните издания с глупости за Русия! Оставете,Русия на руснаците!

185

циника

преди 9 години

Как да не е имало обособена икономическа организация в Османската империя. В данъчните регистри ясно пише в съответната община колко и какви занаятчии и гилдии е имало, колко и какви селяни е имало, какво произвеждат и какви данъци са платили.Като се съберат всички данни от общините, които са били в рамките на културната автономия и какво се получава?

184

Анонимен

преди 9 години

Путин просто няма икономически план. И как да има като Русия днес е тотално зависима от ценита на петрола ?

183

Кирето

преди 9 години

От САЩ сме видяли много добро. Ако не бяха Дипломата Юджийн Скайлър и Макгахан Нямаше да има Руско --Турска война. Те предизвикаха ЦАРИГРАДСКАТА КОНФЕРЕНЦИЯ. Там разрешиха на Русия да води война с Турция. САЩ ни спасиха в НЬОЙ.,защото Русия и съюзниците искаха да ни ликвидират. Добре че Русия не участва. УДРО УИЛСЪН ПРЕДЛОЖИ границата ни с Туция да минава по линията МИДИЯ-- РОДОСТО/ текирдаг/. не го приехаи той напуска НЬОЙ. САЩ НЕ ПОДПИСВАТ НЬОЙСКИЯ ДОГОВОР. Те са ни единствения приятел след

182

циника

преди 9 години

309, и това не са "моите признати историци", а историци признати от световната наука. Как точно ще се поставиш над световната наука.

181

циника

преди 9 години

1870, България е очертана като културна автономия.османската бюрокрация може да е всякаква,но е пунктуална и подробна-данъчни регистри и пр.Следователно има достатъчно данни и факти за икономическата активност в рамките на тази културна автономия.Защо да не е възможно да се изведе съответен извод? какъв е мотивът на Байрох да лъже? Или пък не е знаел,че България не е съществувала - няма как да е толкова ***.Твърде висок авторитет е завоювал и не е възможно да е дотолкова неинформиран

180

Анонимен

преди 9 години

ОСТАВЕТЕ РУСИЯ НА МИРА, завистници и злобари! Тя сама ще си се оправи! О, с какъв кеф ще наблюдавам издишането на фалшивата западна демагогия!!!!!

179

Брат

преди 9 години

Пълни откачалки! Вече престанах да коментирам, защото ми е напълно безинтересно и да пиша и да чета вашите глупости. Още преди три години, когато в еуропата и тук всички плюеха по Путин и позицията му по Сирия, ми стана ясно накъде отиват нещата.И че скоро тази глупава бабичка-еуропката ще си има много проблеми. Защото са ***, лъжливи, фалшиви, алчни, злобни и напълно безчовечни. Защо не врякаха така, когато горяха хората в Одеса, защо не плачат защото и сега убиват, както убиват в Иран, Сирия,

178

Кирето

преди 9 години

До Анонимен307; Руснаците сами си го признават. Чети руски изтточници.

177

Кирето

преди 9 години

До Икономист--298;Путин си търси ВРАГ за да оправдае некадърноста на управлението си.

176

Анонимен

преди 9 години

До КиретоКирчо, как определи че са 60% алкохолиците в РФ? Сподели с нас... Ох... Кире, Кире...

175

Анонимен

преди 9 години

Оставяйте Путин и отивайте с Ненчев да се молите на САЩ за истребители. :)

174

циника

преди 9 години

304, за да обавиш едни данни за недостоверни, първо трябва да докажеш тяхната недостоверност - логика.

173

Кирето

преди 9 години

До Анонимен--285;В Русия 60% са АЛКОХОЛИЦИ. Това е най--загубената държава. Бил съм там 18 пъти. Много добре я познавам. Работехме с тях.Проектирахме много неща за тях. Те са 100 г. след маймуните.

172

Кирето

преди 9 години

До петко--281;Пропусна да кажеш Силистра и Добрич .А през ПСВ русия Разруши крайбрежните ни градове.Руската окупация ,след ДЕВЕТИ ни струва 140 милиарда лв. Грабеха като РУСНАЦИ.

171

Анонимен

преди 9 години

S edna duma zalaga na fashisama!