112

Анонимен

преди 9 години

Лягам си да спа да мога като се наспа пак да гледам новините , че на сутринта като се събудя не се знае къде ще има терористи и заложници.

111

анонимната с кафето

преди 9 години

До До 117Извинявайте, ако не ви засяга гаврата с Мохамед, но на мене тези френски лигльовци са ми гнусни и в червата (не, изобщо не мразя всички французи, не ме разбирайте погрешно) заради карикатурите с Христа. И като говорим за неблагодарство - това е първото. Обречени са нямащите страх от Бога! Като човек се потрисам от случилото се с тях, дори още плача, но редно е да си дадете сметка, че всичко си има граница и не всички търпят *** шегички.

110

Патриот

преди 9 години

Фанцузите са любовници, а не войни стига сте ги критикували!Нямат спечелена война от Наполеон насам и той беше италианец май нещо там!

109

до 150

преди 9 години

хаха, добре бе Лайфстайл :D Честно много американски филми гледаш, няма да се закачам с теб..само ми кажи щатското ченге накрая след като ги извади невредими хората щеше ли да развее американското знаме? Честно много филми гледаш май, а тоя полицай сигурно е имал причина да не стреля, може и да е бил вътре, но чак пък да говориш за щатски ченгета стил Рамбо...

108

анонимната с кафето

преди 9 години

До до 150А Европа да се научи, че и тя трябва да уважава. Тези верно се гаврят гадно с всичко, а прочети коментара на руски - за това говоря.

107

пак анонимната

преди 9 години

До до 150Хей, не ми знаеш лайфстайла, че да ми говориш пък ти за кафе с комшийки. Ами така - ако онова ченге в редакцията беше стреляло, с други думи беше полицай на място, щеше ли изобщо да има екшън?...кафе с комшийката, сладур!

106

Анонимен

преди 9 години

Потресена съм от случилото се, няма как. Но след първите емоции идва и елементарният извод, че светът вече се е променил. Не можеш да се подиграваш със светини и да искаш да бъдеш опазен. Та тези с техните картинки просто са си го просили. Не можеш да си краен *** и да пледираш за права. Възмездени са. Е, дърпали дявола за шлифера, платили си. Друг е въпросът защо полицаят в редакцията не е реагирал като такъв. Дали едно щатско ченге щеше да се даде така...Интересен детайл.

105

Анонимен

преди 9 години

Заглавието е сгрешено, трябва да бъде "Как Франция се провали" - всичко заложници бяха избити само от един престъпник когото можеха да убият още в самото начало на драмата. Второ, тези не са терористи и това не е терористичен акт. Това е акт на наказание в стил сицилианска мафия. Жената и детето които са били принудени да отворят вратата са останали непокътнати. Тези не са убивали наред, ами са наказали точно определени хора.

104

Стилиян Иванов

преди 9 години

брато няма цру няма фбр всичко е кино на запада това са си поставини лица и са живи и здрави просто търсят причина коя да е следващата арабска страна да ограбят петрола запада живеят на готово това е истината и така незнам койс тез ал кайда на щатите-хамериканците опа то хамара е вече хумер хумвета филм театар ли какво е това долни *** крадци това е запада и демокрацията кой знае колко милиона цевилни ще избият в страната която е наред

103

преди 9 години

Два дни, беше интересно и смешно, от утре отново ще ни заливат със статии за лошата Русия и жертвата Украйна.

102

Константин

преди 9 години

Прежде чем составлять свое мнение о французских карикатуристов, ознакомьтесь с их творчеством в интернете их достаточно. Комикс про рождество, с анотомическими подробностями появления Христа-младенца. Христос изображен с поросячьем рыльцем, ушами в трубочку, дальше смотреть не стал... Еще одна обложка, ""бога-отца"", насилует ""бог-сын"" у которого между ягодиц торчит символ "всевидящего ока".. Раньше я думал, что у современной Европейской культуры найдется днище , за которым все ужаснуться....

101

Анонимен

преди 9 години

До 135Комунистите някакъв фетиш ли са ти та ги споменаваш, не виждам какво общо имат с цялата исторя?

100

Анонимен

преди 9 години

До 132Пожелавам ѝ да продължава с много по-силен дух, мюмюне!

99

КОЙ ГИ ВНАСЯ...

преди 9 години

КАК СЕ КУПУВА КАЛАШНИК ВЪВ ФРАНЦИЯ....??!!!

98

Онанимен

преди 9 години

Сега остава въпроса как тези ислямисти се оказаха въоръжени с калашници в сърцето на Франция и колко още има в ръцете на други ислямисти там? А в останалите европейски страни?

97

ВИВА ЛА ФРАНС!

преди 9 години

ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ПИПА С ТЕРОРИСТИТЕ , КОМУНИСТИТЕ И ИСЛЯМО-ЛЕВИЧАРИТЕ!НИКАКВА ПОЩАДА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

96

бг

преди 9 години

Вижте как Франция избива мирните демонстранти.

95

до124

преди 9 години

Луд за връзване

94

Анонимен

преди 9 години

Да са ни благодарни, че сме ги приели в нашите страни, а защо не си зададем въпроса, защо си тръгнаха от техните страни и домове - защо се влачат от бежански лагер на бежански лагер , гладни и мръзнещи като кучета .... като разбъркаш една каца с ***, най-много да замирише

93

Анонимен

преди 9 години

Това, което ти дава тон как да се държиш у дома си се нарича възпитание и се придобива от социалната среда, животинските ни инстинкти се подтискат за да живеем заедно според общоприети норми наречени морал в едно общество. В Сирия , Ливан и редица други мюсюлмански страни християни и мюсюлмани живяха векове заедно. Ценностните ни системи не бяха много различни. Французите да ме извиняват но първите самолети за Либия бяха техните. Като те е страх от мечката, не ходи в гората