111

Анонимен

преди 9 години

Убити са !!Не ги оставиха дълго да си казват мнението !

110

Анонимен

преди 9 години

Пиши по- подробно, моля. Заложниците ли изтрепаха?

109

Експлозия в магазина

преди 9 години

Точно това става , има експлозия , стрелба и пристигат линейки при магазина.Хора излизат от магазина ! Полиция придружават хората да излизат от кошер супермаркет !

108

Анонимен

преди 9 години

Късно е вече дончо убиха ги

107

до 115

преди 9 години

Не позна, емилчо. Обичам братята Альошовци, и мразя западняците, американците и австралийците, затова се кефа на френските ***, и затова не искам руските спец части да ги трепат, нека да си трепат в Русия чеченците, а, арабеските да тероризират западняците! Понял, или ти е малко сложно да го разбереш!? ;-)

106

Анонимен

преди 9 години

Тоя Асен Генов, казал, че Русия била виновна... Ако се интересуваше, щеше да знае, че ден преди екзекуцията, Оланд поиска намаляване на санкцийте срещу Русия. Интересни са и двете умишлени катастрофи на палестинци и то в момент, когато Франция поддържаше най- много Палестина в ООН. Анализът категорично сочи, че силите зад тези зверщини се намират в САЩ.

105

емилчо

преди 9 години

Хайде всички да се махат от тук,че стана ракиено време и хубава салатка.Има кой да ги оправя тези работи.Хайде!

104

Apokalypsis

преди 9 години

ФРАНСЕТАТА САМИ СИ РАЗВЪДИХА СЮР БИЛЮК ПЕЧКИ И ТУРЦИ, ТА САМИ СИ ГО НАБИХА МАЙ СЕГА ....

103

Анонимен

преди 9 години

Този който поднесе цветя пред Френското посолство - ръката да му изсъхне. Да бъде проклет той и целия му род.. Никакво съчувствие за тези - те бяха съучастници на сърбите в убийството на 200 хиляди българи в Македония.. Слава на Владо Черноземски.

102

емилчо

преди 9 години

Пак ли ти бе,аман!

101

Анонимен

преди 9 години

Излиза че едните не са хора , а другите западняците се изключителни хора.............Вярно е ! Западняците се борят за свобода и достойнство ... ти се бориш за нов СССР

100

емилчо

преди 9 години

Тоя който ми е дал минус (109 ) или мрази братята руснаци или обича джихадистите долни

99

Анонимен

преди 9 години

Френската полиция ще ги убива бавно за да може да бъде още 2-3 дни център на внимание в медиите по света..

98

Анонимен

преди 9 години

А нее ,Путин е виновен,той ги изпрати там.това са братята куашиеви от северен дагестан.

97

Антинатовец

преди 9 години

Англичани, французи, германци, холандци, американци,...всичките ни мразят българите, дискриминират ни, и ни считат за четвърта категория хора, затова НЯМАМ НИКАКВИ СИМПАТИИ КЪМ ФРАНСЕТАТА,...Натовските държави избиват невинни хора без никаква свян, независимо дали в православна християнска държава като Сърбия, или в арабския свят! Защо тези френски мюсюлмани да нямат право да им отвърнат със същото!? НАТО снабдяват с оръжие екстремистите в Сирия, в резултат досега са загинали 500 хил. цивилни!

96

курнелия

преди 9 години

Аххх.......колко романтичнооо

95

емилчо

преди 9 години

Абе да извикат руските спец части. За половин час ще ги пратят тия *** кой от де е.

94

Анонимен

преди 9 години

Никой не трябва да има капка съчувствие когато убият човек от западна Европа и САЩ.Пакистан 140 убити , Йемен 30 убити , Одеса 100 убити - Никой не поднесе цветя на посолството на Пакистан например.. Излиза че едните не са хора , а другите западняците се изключителни хора.

93

Еврппейци

преди 9 години

Е това ЕС събра ги от кол и въже,хранят ги поят ги дават им работа лекуват ги и накрая ги правят поданици най официално,така че каквото са надробили това ще сърбат,а и тия тримата с им познати и уж съдени а освободени.

92

Анонимен

преди 9 години

Що не отиде в Белия дом да гърми да взема заложници, или да отиде в ХК, или в Европейския парламент, или в централата на ООН при корейската, или в Камарата на лордовете, или в българския парламент..... Да отиде там и всички ще му ръкопляскаме . Ама го е страх , той гърми по прости хорица