76

реформаторче жалко

преди 9 години

всичко е въпрос на едни пари и на всяяка цена да се държим на власт.

75

Анонимен

преди 9 години

БАВНО КРА4ИМ КЪМ ЕВРОПА И СВЕТА НО СИГОРНО.А ПРИ ТРОИНАТА ОТИВАХМЕ БЪРЗО КЪМ АДА.МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ БОИКО БОРИСОВ СЕ ДВИЖИ СЪС СВЕТОВНОТО ВРЕМЕ,ВЕ4Е СМЕ ГОРДИ БЪЛГАРИ.ЖИВ И ЗДРАВ ДАЕ ГЕНЕРАЛЪТ БОИКО БОРИСОВ ВСИ4КО ДРУГО Е ЗАГУБЕНО,ТОИ ДЪРЖИ УЗДИТЕ ЯКО.

74

Анонимен

преди 9 години

Пари за пенсии няма, защото няма работни места, а работни места има в държавите с ясни правила, в държавите с ниска цена на тока, и местни бизнесмени на които може да се разчита.Да не споменавам, че при пенсия 200 лева 40 от тях се връщат в държавата под формата на ДДС.Ето, да там сме я докарали.

73

Ботев

преди 9 години

Следваща стъпка - забрана на ДПС, разпускане на БСП и конфискуване на имуществото на обръчите от фирми в полза на републиканския бюджет.

72

кризата расте

преди 9 години

БДЖ режат още 50 влака от 15.01 и още 100 влака от 1.02.

71

Радан е лъжец

преди 9 години

РБ не съществуват за мен, след като ме излъгаха най-нагло, че няма да се коалират с Тиквун Милиционера-Мутра ! Долни лъжци !На следващите избори ще се с 0.000000001% - главно родата на Радан, Лукарски, Пръмова.....

70

живот на заем

преди 9 години

Кризата се задълбочава защото безработицата расте, заплатите спадат, а държавата не може да си събере плоския данък и трупа нови дългове.

69

Анонимен

преди 9 години

До 72.Може ли по-точно да кажете с колко са повишени пенсиите и заплатите от ГЕРБ и Реф,че нещо има объркване,и тези"увеличения" при Орешарски бяха по-големи,а за майчинските да не говорим и за други социални плащания пък още по-малко.

68

Анонимен

преди 9 години

До историк-анализаторКаквито и тъпни да пише червения *** нищо не става . Народа просто мрази и не иска повече ГЕРБ-БСП-ДС , толкова ли е трудно за разбиране .

67

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 69Поне формално ДПС не е партия на един етнос така че е законна. Съвсем друг е въпросът за Атака и Патриотичен фронт които по конституция са незаконни!

66

историк-анализатор

преди 9 години

Каквито и тъпни да пише червения *** нищо не става . Народа просто мрази и не иска повече БКП-БСП-ДС , толкова ли е трудно за разбиране . Знам , че искате още да крадете и тормозите българския народ , но 70 години ви стигат . От тук нататък без вас .

65

Анонимен

преди 9 години

Факт е че именно ГЕРБ и Реформаторите повишиха заплати и пенсии, а мафиота Орешарски си остана само с приказките и катастрофата, която предизвика.

64

Анонимен

преди 9 години

Такива самодоволни изказвания сме чували и много преди и от други като Кънев.Какъв ще е краят времето ще покаже.Но практиката показва, че той е изненадващ и неочаквано лош за замечталите се и прекалено повярвали си за важността си политикани.Нека Борисов си напазарува достатъчно гласове пък ще видим кой от/с кого и как ще зависи,подкрепя и управлява..Досега освен един бюджет,от който никой не е доволен,нищо полезно и перспективно не е направено.Само намерения и то с много условности и АКО-та.

63

Ганчо

преди 9 години

Боже , тези за да останат на влас ще влезнат в договорни отношения с дявола. Не ги ли виждате на снимката все стари муцуни. Няма милост от тях за нас простосмъртните, не ни очаква нищо хубаво. 8-милиарда дългове, липса на пари за пенсии, вдигане на цените на тока, след това на парното, и накрая всичко останало. Жална ни майка, тежко ни и горко.

62

Анонимен

преди 9 години

Как искате да живеем по-добре или поне да има надежда. Тук пищещите за Мойсей и делата му добре знаят, че "елита" на ГЕРБ си е жива производна на БКП, агенти на ДС и партийни секретари. Кого другари герберасти избираха за партийни секретари, не помните ли? Тези които целуваха това на Тато и лъжеха най-сладко. Да не мислите, че сега са демократи? Лапането и властчицата са в основата а вие викайте " Осанна", а те щеви крадат сладко и с усмивка. Глупостта е като вселената, безгранична!!

61

Анонимен

преди 9 години

ДПС не трябва да се заобикаля! ДПС е незаконна организация, вредна за страната, противоконституционна и трябва да се разнищи и унищожи, а не да се заобикаля!

60

Пешко

преди 9 години

ДО Анонимен 45,Всичко цъфтеше през соца, да. Затова и фалирахме, щото бяхме цъфнали и вързали. А настоящата ситуация е следствие от упражненията на разни спецове по военните униформи и задкулисните му депесарски приятели да се упражняват в пазарна икономика и демокрация. Неслучайно има 2 млн емигранти, дето вместо да плюят в нета и да жулят ракия в панелния зоопарк, живеят в къщи с басейни, щото там са средна класа. И докато разни *** като Станишко ни решават съдбата, няма да се върнат

59

роггоф

преди 9 години

аферим машалан ашколсун ефендита

58

Анонимен

преди 9 години

БОРИСОВ УПРАВЛЯВА, А РАДАН ОСТРАНИ ПОДСКАЧА И СКИМТИ.

57

Винету

преди 9 години

До 57 анонимник. Големи глупости си написал, да знаеш. Нещо може би си сънувал, защото реалността е съвсем друга, смешнико.