273

БАЙ РИСТУ.

преди 9 години

КАК НЯМА ДА ЗОВЕ И ПИЩИ. ОТИДОХА МУ ПАРИЧКИТЕ. НО РАНО ИЛИ КЪСНО ТАКИВА ДЯВОЛСКИ ПАРИ СИ ОТИВАТ ПРИ САТАНАТА. ТО ТОЙ Е ВЕЧЕ ЗА ОТПИСВАНЕ НО СИ Е ЗАГРИЖЕН ЗА ПАРИЧКИТЕ.

272

Анонимен

преди 9 години

Хахахахаха. Аз бих го казал по друг начин - Европа да се събуди и да приеме, че е подложена на атака от САЩ. То бива бива наглост ама това е вече безумие. Не съм против обикновените американци, ама управляващите им вече се самозабравиха. Русия е част от европа по свой си начин. Добри отношения между ЕС и Русия или евентуален съюз ще направят най- могъщото икономическо, технологично и военно обединение в историята. Разделението им вреди и на ЕС и на Русия и е благоприятно само за САЩ.

271

Габриела

преди 9 години

Той пък ако се надява нa това, че САЩ и ЕС санкционират Русия, за да помогнат на Украйна знаем, че нито на едните нито на другите им пука за Украйна те просто мислят как да настроят всички срещу Русия, и защото както знаем САЩ се страхува от Русия, и за това създава организации ката ИД и манипулира целият ЕС и не случайно си правят каквото искат например, като антентати и да спират газопроводи, и да санкционират те друго не знаят, и всичко това само в името на демокрацията.:)!

270

Атанасов

преди 9 години

Като гледам снимката, правя асоциации с един от любимите ми филми - Star Wars. :)Докарва го като Дарт Сидиъс, то и инициалите са същите, а ако и плановете му са като на филмовият герой ... тежко и горко ни!

269

Ловец на змии

преди 9 години

Даже на снимката си проличава рептилоидната му същност

268

Анонимен

преди 9 години

До тниагаеА вземи и потърси каква е причината и повода за хиперинфлацията у нас през 1996г. На неговата фондация са превеждани по 60 млн годишно от бюджета, и като са му спряли кранчето е почнал атаката и .......

267

Анонимен

преди 9 години

Прищяло му се на дъртака да управлява целия свят.

266

Анонимен

преди 9 години

Потърсете "Топ 20 лъжи разкрити.." и го изгледайте..

265

тниагае

преди 9 години

От името на този ли идва това "***", което повтаряте като папагали, на всеки коментар? Честно мислех си, че е друго. Нима сте заслепени от ярост към американците и любов към руснаците, че обвинявате този за всичките проблеми в света? Той е изкарал парите си от борсова търговия и е известен с това, че е единственият човек, изкарал 1милиард за 1ден, а не че има някакви сатанински бизнеси. Колко хора бил избил - вие добре ли сте. Може да не е цвете за мирисане, ама не преувеличаватели малко?

264

ммммммм

преди 9 години

Да се борим срещу Русия с всички сили докато мюслетата не ни довършат.Заплахата за Европа не е в Русия, а от близкия изток и спящите клетки в Европа на "интегрирани" мюсюлмани .

263

ИВАН

преди 9 години

До Анонимен: АМИ ,ДНЕС ЧЕТОХ ИЗКАЗВАНЕ НА УКРАИНСКИЯ "ПРЕМИЕР" -ФАШИСТ, ЧЕ ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА НАРОДИТЕ ОТ ФАШИЗМА БИЛО АГРЕСИЯ НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ?!?!?!?!?!?! ТОЙ , УБИЕЦА НА МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ В КИЕВ , НЯМА ДА ПОЗВОЛИ РУСИЯ ОТНОВО ДА ТРЪГНЕ КЪМ ГЕРМАНИЯ?!?!?!?!

262

Българин

преди 9 години

До къде стигнахме ? Сорос да определя кой е добър и кой е лош.До къде стигнахме ? Сорос с парите си да определя бъдещето на света.До къде стигнахме ?

261

Анонимен

преди 9 години

Тоя дявол няма ли да умре най-найкрая

260

Анонимен

преди 9 години

етническият произход на сорос и на кремълското политическо и финансово ръководство са един и същ

259

Анонимен

преди 9 години

кремълските политици и олигарси са до 100% юдеи,също като сорос. просто са си поделили бизнеса,едните финансират фашистите а другите ,левите партии,

258

Анонимен

преди 9 години

сорос и фондациите му винаги са били спонсори на леви партии и движения- БСП е в това число. от друга страна путинова Москва финансира фашистки партии и движения като тези в австрия,франция,германия. льо пен във франция наскоро получи 6 милиона евро от руска банка оформени като безлихвен кредит

257

don

преди 9 години

Ковчежника на Ал кайда и един от основмните финансите на ИДТова е най големия терорист в света

256

Анонимен

преди 9 години

русия и по скоро пространството зад урал са предопределени по демографски и икономически причини да бъдат суровинен придатък на китай. както и да се усукват кремълските джуджета китайския дракон ще ги погълне

255

Анонимен

преди 9 години

Станишев е единственият бг политик с лична снимка със сорос. специализацията му в Лондон също беше със стипендия от фондация на сорос.

254

Анонимен

преди 9 години

Спасете Русия, за да може обединени ЕС и Русия да възпрат мръсниците от САЩ!