29

Анонимен

преди 9 години

Така е, Славчо, така е... Вълци-единаци, Луната е във фаза пълнолуние и това им е повлияло. Други причини няма и няма нищо страшно. Такива експерти като тебе закопават и без това обречената ни държава!

28

27

преди 9 години

27, Напиши в батко Гугъл: "ЛУЧШИЕ КАРИКАТУРЫ НА ПУТИНА" (примерно) и виж ХИЛЯДИТЕ карикатури на РУСКИ карикатуристи, които са си живи и здрави. Някои карикатури на Путин са си направо гадни и ако бях на негово място, поне щях да ги съдя. Той и това не прави. Изобщо не си наясно с нещата в Рашата ! Ама изобщо.

27

Али Риза

преди 9 години

френското сатирично списание "Шарли ебдо" дали е осъзнавало какво ще последва от тази провокация.Осъзнавало е защото това не е за първи път.Но най-престъпното е за такава "сатира "загиват хора които нямат нищо общо.Защо не се шегуват с Холокоста?

26

Хо

преди 9 години

"Експертът по сигурността Славчо Велков" явно е пропуснал да види излъчените кадри от които е видно,че тука става въпрос за добре въоражени и обучени хладнокръвни убийци с адрес ИД или друга подобна ислямска групировка......

25

Джедай Мастър

преди 9 години

Трима "вълци единаци"... Направо глутница от "вълци единаци", Славчо... Славчо, Славчо, ако всички са експерти като Вас, додре, че имаме дюнерджия на всеки ъгъл (по Буда), че лошо щеше да ни се пише.

24

Анонимен

преди 9 години

Отдавна приказвам и ме заболяха устата да повтарям, че журналящината няма мярка ама няма кой да чуе!

23

Глупост !

преди 9 години

Срам ги е да си признаят, че са безсилни. Харабелките са толкова много в Франция, че полицията изобщо не може да ги контролира. Толерастията е болест и тя ще убие Западна Европа.За да се предпазим, спешно трябва да приемем закони срещу емигрантите и на следващите избори да махнем всички предатели на българските интереси.

22

Ана Политковская

преди 9 години

И във Франция стана като в Русия..Ако направят карикатура на божеството *** ги очаква съдбата на Ана Политковская.

21

1

преди 9 години

Не, това не е атака на вълци единаци ! Това е ислям в чист вид ! Такъв какъвто пророка мохамед го е замислил преди стотици години !

20

Анонимен

преди 9 години

До ?!? 24 Не им се вързвай

19

?!?

преди 9 години

Доста елементарен експерт, то сигурно колата са я намерили пред тях пълна с тежко оръжие и тия в тоя миг са придобили суперджихат сили. Без подготовка, без проучване са се метнали и бой в офиса. Гати експерта!

18

zzz

преди 9 години

Smart na vsichki musulmani !!!!!!Da si zavirat allaha i proroka v g-a !!!!!!!!!!!!Mamka mu allahska !

17

Пут ю Маринки

преди 9 години

Мосадса работа е, като в Срафово.

16

Румбо

преди 9 години

"Спящи клетки","единаци"...А бе ей,луди ли сте?Става дума за ислям!Тези хора живеят в тяхното си средновековие,цивилизацията им е чужда!Може да ползват компютри и говорят по мобилни,но мисленето е средновековно,както и ценностите!Няма оправия с тези!Докато си силен и ги мачкаш-слушат,но усетят ли слабост-веднага ти се качват на главата!Но нищо и по-лошо ще става!Войната е неизбежна,въпросът е да се справим докато все още сме мнозинство,иначе-***!

15

Анонимен

преди 9 години

Добро утро!А то било вечер!и така...експерти накакви...

14

Анонимен

преди 9 години

още един, който се изказва все едно че няма проблем...

13

Анонимен

преди 9 години

da sa оправят някои да не го интерсува за българия

12

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 7 "kakvo zna4i spq6ti kletki"Мозъчните клетки на Славчо.

11

Анонимен

преди 9 години

Естествено че либерстите ястреби в БГ, начело с *** Маринкин ще се опитат да приришат и този грях на Русия и на Путин.

10

Анонимен

преди 9 години

Това изказване на "специалиста' Славчо изкърти мивките. Явно затова на границата ние пускаме *** на тумби- за да елиминираме появата на единаци