233

емо

преди 9 години

русия е много по добре отколкото могат да си представят западните глупци.преди два дни си изпратих гостите от русия.никой в русия не се съмнява в руската победа.руснаците разбраха че западъ не е нищо друго освен шайка престъпници

232

372

преди 9 години

НИТО СЪМ ГЛАДЕН,НИТО ЖАДЕН, парите ми са в долари и евро. симпатизирам на русия, но не на глупаците с путгин

231

викинга

преди 9 години

Живея в Русия,това което се пише по българските медии е пълна пропаганда и дезинформация !!!Българи,вярвайте и стойте гладни и унижени,дано някой ден прозрете истината и видите светлината,дано !!!!!

230

Анонимен

преди 9 години

Планът на Путин е продължение на плана на Андропов-многополярен свят,в който всеки да си знае мястото.Важна роля в него имат Бжежински и Кисинджър- без война деиндустриализираха целия западен свят,назначиха навсякъде за управляващ елит пълни ***-икономисти и финансисти, накараха ги да се самозалъгват с "хартийки" вместо със стъклени куртаци-както е било при индианците-по-евтини са за производство - и сега всички гледаме простотиите на управляващите ни неуки некадърници и престъпници.

229

Планът на ...

преди 9 години

... Путин е Украйна да остане извън ЕС и НАТО. Какво толкова има за чудене!

228

Анонимен

преди 9 години

Планът на Путин е продължение на плана на Андропов- по мирен път,чрез икономически и финансови средства- да се унищожи капиталистическата система.Няма по- гениални антикапиталисти от Бжежински и Кисинджър - без война изнесаха производството на целия индустриален запад в Китай и го оставиха да си печата ценни- според западните ***-икономисти и финансисти- книжа-банкноти,акции и друг амбалаж.Наближава деня,когато двамата ще бъдат почитани повече и от Маркс,Енгелс,Ленин и Сталин ,взети заедно!

227

Balkankan

преди 9 години

От цялата компилирана статия ми стана ясно, че блицкрига на фашистите позиционирани в САЩ не успя още в зародиш. И само се питам докъде този път ще ги гонят.

226

Анонимен

преди 9 години

''Казва Михаил Троицкий''.....БЕЗ КОМЕНТАР щом Михаил Троицкий го е казал!Той знае ВСИЧКО!

225

13890

преди 9 години

ЧИСТ ПАСКВИЛ!БРУТАЛЕН ПАСКВИЛ!|Абе хора с подобна пропаганда в днаши дни бачкате реално за Путин.

224

Българин

преди 9 години

Не "оплаквайте" Русия. Знайте ,че "руснакът пада на колене само когато целува знамето на Русия".Рейтингът на Путин е над 85 % одобрение.

223

Веско

преди 9 години

Така и не рабрах какъв е плана?

222

Анонимен

преди 9 години

До ЛГТГТГТГПОсобено силна стана напоследък, направо едвам се сдържа да не отнесе целия свят в силата си.Неистовия вой се наблюдава по форумите, от близачите на руски сапоги

221

112

преди 9 години

Вие от ДНЕС БГ сте много *** хора, ама ние не сме и няма да се вържем на тъпата Ви манипулация! :)

220

Анонимен

преди 9 години

До чери"Да бе, цената на петрола пада и това е лошо за Русия.Ама защо тези "***" руснаци не намаляват добива си.Дали е лошо за тях това падане на цената? А?"Ами да. По-ниска цена + по-малко продадено количество = сигурна печалба... Е сега ще си намалят количеството. А приятелите ви от Ислямска държава само това и чакат, та да заемат тяхната ниша и да продават повече.Какво сте се хванали да правите анализ на неща, от които хал хабер си нямате?

219

ЛГТГТГТГП

преди 9 години

Както винаги са били сега пак-русофобите още от турско са промити лъжци и когато Русия става по-силна настъпва неистов вой и тя трябва да бъде унищожена.

218

Туроператор

преди 9 години

Хотите Россию без Путина? Добро пожаловать на Украину!

217

до камиларя-

преди 9 години

най малкото,което можеше да направиш,беше да проследиш пресконференцията на В Путин преди две-три седмици.За няколко часа показа аналитичен ум,бърза мисъл и тънко чувство за хумор.И разбира се,имаше и план.

216

аз съм Шарли

преди 9 години

Защо Путин не каза Аз съм Шарли

215

Камилите и Путин

преди 9 години

Навремето в СССР имаше Институт за изучаване мозъка на Ленин.Предлагам немедленно да се създаде Институт за изучаване на мозъка на ПутинПредполагам, че резултат от последния институт ще бъде както и от този за Ленин - а именно, че имат работа с безмозъчни съществаУчудвам се на *** на Запад - да търсят план на Путин. Не виждат ли, че имат работа с човек които има толкова план, колкото може да има една двугърба камилаВсе пак да уважим Путин, да не го сравняваме с едногърба камила.

214

Анонимен

преди 9 години

Русия е горда страна и има интереси. Защитава ги и иска другите да уважават това нейно право. Ние в БГ по-малко трябва да се вълнуваме за съдбата на Русия- те имат всичко, а всъщност са способни да живеят и с най-малкото.