28

Анонимен

преди 9 години

мотото на новото гербаджийско управление е: на всеки протестър - пост! Само дето тоя май протестираше и срещу Герб ама айде да не издребняваме...

27

Е, пребори се

преди 9 години

Изигра си Театрото, господина и си постигна целта.Бездарниците винаги се стремят към СИНЕКУРНИ ДЛЪЖНОСТИ.Народния Театър е една хранилка за Синекури -- артисти и чиновници!!!

26

Даола

преди 9 години

Вярвам на Морфов.Нека направи каквото смята за необходимо. Не е тайна, че от сцената на народния театър струи и много досада.

25

Miho

преди 9 години

Моите уважения към настоящата медия, но текстът в статията не е изчерпателен."В началото на декември Морфов, обяви, че напуска Народния театър заради назначението на Слави Бинев за шеф на Комисията по култура и медии в парламента."Морфов всъщност заяви, че няма да се върна в Народния, докато правителството не подаде оставка... Изиграха си театъра с Веждито...

24

безпартиен

преди 9 години

Принципен е човека и е приел назначението само за да може от вътре да разсипе това управление.Браво!Или когато ти говорят каквото и да е,винаги знай,че става въпрос за пари.

23

Българин

преди 9 години

""Морфов стана шеф на Народния театър "Поредната "властитутка",на която "затвориха устата" с тлъстичка длъжност.Празнодумец.

22

Вран

преди 9 години

Не се излагайте ,сигурен съм ,че нито един от коментиращите не знае какво е театър и не е влизал в салон ама да коментира ,каква била снимката и какво пие и яде.Съчинение по картинки в училище !

21

Morfologia MorfoFF

преди 9 години

Морфов заяви Слави Бинев ще управлява културата и министър на културата е Вежди Рашидов аз съм против това държавно управление, против този парламент, против министър-председателя, против министъра на културата, против председателя на комисията по култура. Не мисля, че трябва да остана въобще в държавно предприятие

20

Анонимен

преди 9 години

може и да разбира, ама е болен човека. сами си докарваме болестите!

19

Мунчо

преди 9 години

Този от снимката защо ми прилича на завършен алкохолик ? Драстично го съветвам да намали пиенето и цигарите иначе съвсем скоро ще гушне букета

18

bolka

преди 9 години

В статията услужливо са пропуснати още две имена на височайши особи, както и заявлението на Морфов, че ще емигрира.Властта и парите правят чудеса - не само скорострелно забрави изявлението си, но и прие поста от ръката на тези, срещу които протестира.Не е читав човек. Че и ни подведе с двуличието и непоследователността си.Падна в очите на много хора, които тогава го аплодираха. Всъщност спечели пост, но загуби уважение и доверие.

17

Спомен

преди 9 години

Преди 25 години Петър Младенов каза"Ако трябва и опозиция ще си направим".И така се пръкнаха СДС,ДСБ,ДПС,ГЕРБ и други знайни и незнайни партии.И до ден днешен лидерите им успешно игарят ролята на опозиционери.И като си спомниш всичките до един преди 25 години членуваха в БКП-майката партия на всички днешни партии!

16

Боце

преди 9 години

Е Морфуф ще стане шеф заради циркът който разигра с оставката за Слави Бинев . Интересно защо не протестира срещу назначаването на Вежди Рашидов ? Аз мисля чве това е много по-скандално ! Вежди е световно известен но само у нас ! А какво да кажем за предишният му мандат за онищожаването на исторически реликви като килията на на Левски и хилядите пакусти за които трябва да бъде изпратен на съд ! За унищожаването на история и Фандъкова може да бъде съдена !

15

Анонимен

преди 9 години

Обяснението му сигурно ще е, че все някой трябва да поеме отговорност за театъра след пенсионирането на Васев. Един вид - жертва принципите си да не заема държавен пост в името на обществото. Интересно, как ще работи с Рашидов до конкурса? А и след него, ако изборът на новия директор не му допадне на Морфов, какво - пак ли ще напусне театъра? Това протестърите наистина се оказаха много Х.У.И., т.е. хубави, умни и интелигентни :-))

14

Анонимен

преди 9 години

Ще взема да стана красив, нормален и протестър. Има келепирец. Позорни порядки в *** държава.

13

Анонимен

преди 9 години

а ще намали ли пиенето

12

DreamTheater

преди 9 години

Много е добър.И много разбира от театър Морфов.

11

Анонимен

преди 9 години

Шеф, а? Морфов, Морфов!Ха-ха-а! Абе, друго си е да те оценят по биневски.

10

Анонимен

преди 9 години

Цитат: ""Слави Бинев ще управлява културата и министър на културата е Вежди Рашидов аз съм против това държавно управление, против този парламент, против министър-председателя, против министъра на културата, против председателя на комисията по култура. Не мисля, че трябва да остана въобще в държавно предприятие", заяви Морфов Изключително "последователен и почтен" е Морфов

9

Hitler

преди 9 години

Който рита срещу БСП му дават посове. Всички тиквунчици ще почнат да протестират и доносничат, само,че забравят,че Боко до март се маха(макс) и тогава идва ДПС метлата,до 9-то коляно ще ги измахат от постетата.В БГ нещата не варят заради шуробаджанащината и заради простотията хораска.