74

melinda.faella

преди 9 години

ами ало КУНЕВАТА.. искаш ли да поживееш с мойта заплата на мед сестра няколко месеца а? после ми се обади дали да се рзменим или да си останем така! смешни и нагли сте безобразно нагли ,нямам думи повече за вас!

73

аз

преди 9 години

а как е името на държавата на която вие политиците служите????

72

?!?!

преди 9 години

Като гледам кои министерства си заграбила да са в твоя ресор, как да не отчайвам ***, другарко "Йес, сър!"? Колко пъти и на чии интереси ще подчиниш интереса на България, докато ти изтече мандатът?

71

турчин

преди 9 години

Слаба икономика и работещите внасят толкова колкота за заплатите и пенсиите на полицаи и военни. Приказките ,,Царят е гол" и ,,на гол тумбак чифте пищови" са характерни за всички сектори на държавното ни управление. Скоро с тези управляващи няма да излезем от кризата.

70

Анонимен

преди 9 години

Ох и аз да съм министър и да си имам парички / независимо как дошли / ще съм оптимист. На България е отчаяна, ограбена, няма икономика, какво работи вече, всичко приватизирано и повечето разрушено, корупция, неробатещи системи съд, прокуратура , МВР, спящи клетки и черни дупки в държавата колкото си щеш. Как и за какво да си оптимист.

69

Дърабъра

преди 9 години

Администрациятана МО е символ на раздута и неефективна администрация - и те не знаят защо се разхождат до работа и обратно.

68

Анонимен

преди 9 години

Куно,народа като излезе февруари месец по площадите ,ще видя къде ще ти отиде оптимизма тогава.Мисли къде ще се криете.

67

Анонимен

преди 9 години

На Бойко домашният любимец е тая.Виж как гледа,чака да и хвърлят кокалче.

66

Анонимен

преди 9 години

ПЪЛНО ИЗТРЕЩЯВАНЕ!!!

65

България по Пръмова

преди 9 години

За едни европейски премиални,за цял народ плащане на държавни и олигарски дългове.

64

Анонимен

преди 9 години

Тази е напълно и неприятно ненормална, щом обслужва искренно поставилите я скрити сили.А те никога не обясняват на подчинените си всичко, а само нужното на подчинените им, за да свършат обслужващата си работа!Никой който не познава нещо изцяло не може да му се довери напълно, освен ако не е луд!Следователно, щом другарката е винаги лансирана, значи е напълно ЛУДА! (искренно напълно вярва без да познава)а какви са хората, щом вярват и следват луди?

63

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПрибави и мадам йес към Пръмова Кунева,а защо не и унищожителка на Козлудуй?.Тая се налапа с пари само от присъединителното предателство към България,къш от политиката Пръмовице!

62

Петко Ганчев ВТ

преди 9 години

Егати и държавата сме щом тази вместо в Сливенския затвор с 30 г присъда ни е Вицепремир ((Хората питат за Габонската афера, от която потъна и корабът на Булгаргеомин, и къде са уредените от Кунева 300 млн. евро за АЕЦ КозлодуйПолитолози, услужливи статистици и дори врачки ни набиват в главите, че България щяла да се оправи, ако стане президент жена

61

Анонимен

преди 9 години

Кога продаде затварянето на енергийните блокове пак ли беше оптимист? А да, забравих, че след това получи тлъсти премии за това, че продаде българския национален интерес! Егаси долнопробната лъжкиня и мизерница... пак еврейски номерца

60

Анонимен

преди 9 години

Пръмова-Кунева - новата коалиционна партньорка на Боко Тиквата.

59

ПРАВОСЛАВЕН

преди 9 години

Всички служите на една нация, но тя не е българската! Точно подлогата на МВФ и МО моля много да не се прави на по-патриот от патриотите!

58

Анонимен

преди 9 години

България има много сериозен проблем:читавото, работливото и образованото население ВЕЧЕ е навън. Малка част от тях гласуват.Гамените и мързеливците са си в БГ. Те винаги гласуват. От тази гледна точка цяло чудо е, че все още не сме част от путинския СССР.

57

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ДО 52 ЗАЩО НЕ КОМЕНТИРАШ ЗА БЮДЖЕТА НА ПАРЛАМЕНТА, МИНИСТЕРСТВА, ВЕДОМСТВА, ОБЩИНИ И ДР. КОИТО СА СЪЩО ЗА СМЕТКА НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА И РАЗХОДИТЕ ИМ СА МНОГО ПО-ГОЛЕМИ ОТ ТЕЗИ НА МВР И МО. КАКВО СТЕ СЕ ХВАНАЛИ ЗА АРМИЯТА, ТЯ И БЕЗ ТОВА Я НЯМА НИКАКВА, А ПЪК СРЕДСТВАТА ЗА НЕЯ СА ТРОХИЧКИ ЗА СМЕТКА НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ.НАЛИ ИСКАХТЕ НАТО И ЕС ЕТО ВИ СЕГА ГОЛЯМАТА ДЕМОКРАЦИЯ.

56

до 56

преди 9 години

И аз това се чудя!До сега не съм срещал човек,който да я харесва,а за гласуване да не говорим!И пак ни я кюпнаха десарчетата,за радост на цялото прогресивно човечество,и ние пак се чудим...чудим...чудим...Изобщо,голямо чудене пада!

55

КАРААМДЖИКЛИЕВ

преди 9 години

Как няма да е оптимистка, като народа се е хвърлил на ядене и пиене вместо да е на улицата и да ги измете всичките!