251

Сър Пичук

преди 9 години

Краварите ако земат завинаги да си забегнат па ако може и дискриминираните джипсита с тех да си земат.....ех мечти!!!!

250

1

преди 9 години

Бачкатор, добър пост, само уточнявам, че на 12-ти април 2014 година (а не лятото) руснаците заглушиха всички електронни системи на този кораб (система за радиоелектронна борба Хибини, монтирана на Су-24) и Су-24 в течение на един час и половина е имитирал 12 атаки срещу него, без великите войници да могат да направят каквото и да е било, а когато са стигнали до румънското пристанище са подадени 28 оставки от членове на екипажа.

249

Анонимен

преди 9 години

Ураааааа,ще ни изключват от НАТО-то

248

Иван Сотиров

преди 9 години

В рамките на 2015 година американските военни, които ползват съвместните бази на територията на България, ще ремонтират пет детски градини у нас.Копирано от standartnews Поне разбрахме колко ни се плаща за това че сме в нато.

247

1

преди 9 години

Дотук добре. А ако и физически се разкарат от България, ще е още по-добре.

246

Анонимен

преди 9 години

Понеже ще ги ударим в гръб ,ако тръгнат към Русията. Аз поне бих направил това.

245

Анонимен

преди 9 години

Много добра новина!Съчуствие за неописуемата мъка на двамата бивши в. министри!Къде е Монито да му се разтрепера брадицата,да си напълни оченцата с едри сълзици?Голема трагедия ни споходи!

244

Гошо

преди 9 години

Умни Американци. Щом икономическите санкции дадоха резултат ,и то пагубен,защо е необходимо военно присъствие.

243

asasa

преди 9 години

И какво се оказа? Че учения няма да има не защото някой се е отказал от България, ами защото едни другари на родна почва не са си изпълнили ангажиментите.И Труд са сгафили отново и са се допитали до въпросните другари, а не до представител на НАТО.

242

Голем смех

преди 9 години

Голяма скука по тези празници. Някоя свежа новина около "Доналд Кук" няма ли? Пусна се слух, че студентите, които искат да ходят на бригада в Щатите, ще ги изпращат на кораба да чистят... знаете какво. Какво толкова, пак си е американска територия, а и парите не миришат.

241

Анонимен

преди 9 години

Господа *** ..кажете нещо за вашият лидер.Искренно забавление пада ,когато човек чете хвалебствията ви към.:-)

240

Анонимен

преди 9 години

Никой от вас не е ходил нито в Америка ,нито в Русия,но коментирате ,,компетентно,,Особено компетентни са ушанките -пенсионери-разказващи за ,,краварите,,колко са зле:-) :-) :-)

239

ХА,ХА,АААА...

преди 9 години

...аМА да не са луди янките бе, да си оставят въоражението и оборудването в България ...??!!!ТО СИ Е ВСЕ-ЕДНО ----ДА СИ ОСТАВИШ КОЛАТА ИНСТРУМЕНТИТЕ И ДРЕШКИТЕ В СТОЛИПИНОВО , фАКУЛТЕТО ИЛИ БОТУНЕЦ..... И ДА ВЕРВАШ ,ЧЕ ПОСЛЕ ШЕ ГИ НАМЕРИШ!!ХОРАТА ВЕЧЕ СА НА ЯСНО ...ЗА КВО ИДЕ РЕЧ...ХА,ХА,ХААААААААА...АТАКА ,НАПРИМЕР---ПЪРВИ ШЕ ПОЧНАТ ДА ГЕПОСВАТ... / С ОБЯСНЕНИТО --ЧЕ СА ПРОТИВ АМЕРИКАНСКИТЕ БАЗИ/!!!!ВСЕКИ ЩЕ СИ НАМЕРИ "МОТИВАЦИЯ" ---ЗА ДА КРАДНЕ ,БЕ...ХА,ХА,ХАААААААТУКА Е ТАКА!!!!

238

himn

преди 9 години

nato gushnaha pak edna bgbanka v bg.sega mogat da podskachat polka, dokato bulgarite pozabravyat, hem ima i drugi spestiteli i banki po est europa za gushkane.

237

до 295

преди 9 години

Ако тръгнат да ни анексират янките най- много да помогнат на противника. Отвори си очите

236

Анонимен

преди 9 години

учете Китайския другари скоро ще ви е държавен пак ще си бъдете мечка но Панда

235

Маркс

преди 9 години

Тези 11,5 милиона са с територии различни от днешната. Кого ще измамиш?

234

Балкански Лев

преди 9 години

До бай Вълчо от ХисаряИма и трети Швейцария :)

233

Маркс

преди 9 години

Пълен отличник викаш, а на Матурата- слаб 2. Бият ***, колонизират света, а задлъжнялостта около 700 трилиарда била главоболие с което могат да си живеят...

232

Анонимен

преди 9 години

Без американците по-лесно ще ви анексират. Страшно няма 500 години сте траяли може и още ...