102

Маркс

преди 9 години

Путин не мисли, Путин стиска зъби докато маймуните се налудуват. През това време САЖД ще си го получи, от там, откъдето най- малко го очаква.

101

Вик

преди 9 години

Да им е честита новата 2015 година на ушанките!...и още повече нефт да сучат, то друго не им остава.

100

Анонимен

преди 9 години

заради русия ще се задавите от злоба

99

Маркс

преди 9 години

Ей пишлигари, вие не знаете, че урановият бизнес на Раша е свръх добре развит. Всички стари бойни глави се преработват за гориво на АЕЦ. Всяка произведена ракета се оборудва с нова ядрена/и глава. Русия е суровинна държава и си пази суровините от лапите на ротшилдите. Плащат- получават, не плащат- не получават. Русия е толкова велика, че нямам думи да се изкажа.

98

Маркс

преди 9 години

Храбрите янки, където са воювали, все са побеждавали. Афганистан- велика победа, Ирак- зашеметяваща победа, Сирия- С 400, нанай победа, Украйна- никакви шансове за победа.

97

сс вафен

преди 9 години

Грешка си 185 загубите са САЩ - 58 226Ранени: 153 303 (US) По приблизителни данни: 1 100 000Ранени: 600 000Цивилни: 24 млн. души

96

Анонимен

преди 9 години

Излиза, че Русия активно участва в подбиването на цената на петрола, а КГБ ченгетата обясняват на мужика за манипулации на Запада !

95

Маркс

преди 9 години

Загубата на Виетнамската война е най- големият позор в историята на щатите. За сега, хаха!

94

fripp

преди 9 години

Американците, тия толкова свестни хорица, също не пропускат да свалят пътнически самолет. Това става на 3.7.1988г., когато ракетния крайцер Vincennes сваля ирански Airbus A300B2-203 с 290 души на борда над Персийския залив, като загиват всички, вкл. 66 деца. Така че не ми хвалете моралното превъзходство на мазните бургери.

93

Анонимен

преди 9 години

До Маркс Не знам какво са разпорили виетнамците, но знам, че загубите в жива сила са 1:10. За 1 убит американец, 10 жълти.

92

fripp

преди 9 години

А ве, байно, ракетите Протон летят от 1965г. и имат досега 401 пуска, от които 90% са успешни. Летят вече 50 години. Здрави машини.

91

Маркс

преди 9 години

Шано, виж сега, боговете са хора, разбира се съвършенни спрямо нас. За част от тях ние сме хапка, хапка от която не биха се отказали, на никаква цена. Така, че янките скоро ще си налегнат пиргите!

90

колио до посмали мал

преди 9 години

126 Руснаците имт тяхна система за позициониране казва се глоснас а ако не знаееж GPS системата първоначално беше руско канадско американска разработка.Такаче погледнато реално само руснаците имат самостоятелна gps система.

89

Шано

преди 9 години

И ако бяха качили антисателитни и противоракетни установки в космоса и дори цели станции на луната щяхте да говорите друго сега, имайки в предвид военната насоченост на тази програма... И между другото не са 92, а 95 тона пардон

88

Маркс

преди 9 години

Янките ни продадоха на Турция, ти не знаеш ли?

87

Маркс

преди 9 години

Кажи ми за чии, русите да ходят до Луната? За ташкарлък ли? Техните марсоходи им дадоха нужната информация, а именно, че това Луната е земля македонска!

86

Шано

преди 9 години

140, 145 и всички разбирачи, и онзи дето ми хвали американските совалки 22 тона товарили и те, ало заспал х**, през 88ма е излетяла за жалост само веднъж Буран с Енергия, и аз да ти обясня защо Руската совалка е по-добра, вместо три статични двигателя по крилете, рашите слагат 4 на отделен модул, демек да ги изхвърля, познай защо? За да може да товари до 92 тона разбирач... Жалко за краха на СССР от гледна точка на технологичния прогрес, жалко за тъжния край на Буран, жалко за падение на българ

85

fripp

преди 9 години

Двата най-тежки модула на МКС са руските Заря (20 тона) и Звезда (24 тона). Изведени са в орбита с ракетата Протон. Така че не ми разправяй басни, че совалките са качили най-тежкото оборудване на станцията. Че става смешно.

84

морски

преди 9 години

70 трилиона общ дълг на САЩ,тази сума няма въщане,спасението на американците е война на Европа срещу Русия от която те да извлекат печалбите.Тази е именно играта с Украйна.Слава на Русия!

83

морски

преди 9 години

Холивуд излъга целия свят че американците са кацали на Луната,има научни статий и публикаций доказващи с факти ще САЩ не са стъпвали на луната.Аре заблудени, вярвайте още на ония отвъд океана и тъпчете яко ГМО,от него се поумнява.