51

акуд

преди 9 години

платени икономисти престанете да мамите Българите за да си похарчат патите за *** жилища. когато пуснеш наемате. когато му платиш данъка и данък печалба на наема и след като бъде освободен апартамента и направите небходимия ремонт следствие на амортизацията от предните наематели и като теглите чертата излиза че изгодата за даване под наем е МИТ

50

от сидни ав$$тралия

преди 9 години

богатите спестяват в златоа бедните в сиромашко злато.Знаете ли какво е сиромашко злато?Ами и 2-те са метал но първото е благороден, а второто е стотинки (предимно в буркани)Поздрави от Новия Свят

49

Анонимен

преди 9 години

на българския селянин спестявания не му трябват ... той си има другаря Путин, Раша Тудей и первий канал советском телевидении ...

48

Анонимен

преди 9 години

Най-сигурната, но често не много доходна инвестиция, е в нещо, което не може да се мести, а това нещо не е златото.

47

Анонимен

преди 9 години

Парите са хартии... Златото е малко по обем, скъпо като стойност и лесно за укриване. Недвижим имот също е добро спестяване, но ви трябва такъв, които да носи доходи. Банките са обирджии и никакво доверие към тях. Стойност има само това, което можеш реално да "пипнеш". Другото е виртуална измишльотина.

46

conchita

преди 9 години

v - merci cherie.

45

Анонимен

преди 9 години

Поредната оплатена статия на имотаджиите. Абе що не си продавате супер имотите помежду си, а? Да дадеш пари за супер надценен имот в България е лудост. Ако искаш да спестяваш това е злато и злато.

44

До 55

преди 9 години

Гладуващи интернет потребители!? Да се смее ли човек, да плачели на тази поредна уникална простотия!

43

от сидни ав$$тралия

преди 9 години

аеее глейте ся,като няма леб яжте пасти. Аз тъй правя докато си пия мохитото на безлюдни плкажове до хоризонта (дам тука са безброй) и като позаситя се гмурвам в кораловия риф сред неземна красота и риби и дори съм си зел пособия за подводно снимане.А да, спестяването е за бедняци дето нямат. А който има за кво му е да пести?Поздрави от НОВИЯ СВЯТ $$$$

42

ИСТ

преди 9 години

Българите и да искат, няма къде да инвестират спестените 50-60 хиляди лева. Предприятията в България са морално остарели и съществуват на ръба. Риска в банки и предприятия е огромен. Защото крадците са колкото вложителите. Много сме изостанали и ще става по зле.

41

pensioner

преди 9 години

Za kakvi spestyavane govorite vie , nie gladüvame i edva mu svarzvame dvata kraya , da mu mislyat onezi 20 ili 30 protsenta koito imat pove4e pari . Ima edna prikazka v mnogoto govorene ima i laja , a v mnogoto pari ima i greshni .

40

kozunak

преди 9 години

to e yasno - kato patriarha - vsyako laskavo kamanche s lepilo na kaskata, na rasoto ili na gerdanite. :-)

39

До Василев

преди 9 години

Василев, на банк-нотите, на писменните хартии, на банките, доверие с резерви. Трите "П"-та: подготвен, предпазлив и предвидлив. Не, че няма опасност от загуба, но така е трябвало да бъде.

38

Анонимен

преди 9 години

Кой спестява в тази страна?Тези когато говорят не виждат на какво дередже е народа.Върнаха парите в КЪБ, но на кого и колко процента са лицата вложели парите си там.Но 100 % българските граждани ще изплащат кражбите, не моите, а на тези които вземаха заема.

37

НЕ НА ЦИОНИЗМА

преди 9 години

ХОРАТА ВСЕ ПО ЧЕСТО СЕ ПИТАТ ,КАК ДА ВЪРНАТ СИ ВЪРНАТ КРЕДИТИТЕ ПРИТИСКАНИ ОТ ФИРМИ ЗА СЪБИРАНИЯ ОТ КРЪГОВЕТЕ НА СИК ? ХОРАТА СЕ ПИТАТ КАК ДА СИ ПЛАТЯТ ТОКА И ВОДАТА СЛЕД КАТО ДЪРЖАВАТА Е ФАЛИРАЛА И МАЛКОТО ПРИХОДИ СЕ КРАДАТ ? ПИТАТ СЕ ,ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ ЛИ ДО ПРОЛЕТТА,ЩЕ ИМ ИЗПУСНАТ ЛИ УМИШЛЕНО ЯЗОВИРА ТА ДА ГИ ИЗДАВИ НОЩЕМ,ПИТАТ СЕ ЗА ЕЙ ТАКИВА ЕВРЕЙСКИ ХИТРИНКИ КОИТО КРЪГОВЕТЕ НА ЦИОНИЗМА НАЛАГА В БГ ? ПИТАТ СЕ КОГА ЩЕ Е СЛЕДВАЩОТО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЯ,НА ИВАНОВ ИЛИ НА ЙОРДАНОВ ДЕН ???

36

Площад на Съгласието

преди 9 години

Не се питайте как да спестявате, а се запитайте как да унищожим крадците! Смърт за партиите! Радикална съпротива срещу обирджиите!

35

Красен Станчев

преди 9 години

След като съм освободен от задължения и нямам претенции към НОИ, то и НОИ няма задължения към мен. Въпросната сума на моите данъци обществено осигуряване е равна на една пенсия от 250 лева, която може да бъде плащана някому в продължение на 280 месеца, т.е. 23 години. Аз, разбира се, не съм сигурен, че тези пари са дори счетоводно налични в сметките НОИ. Електронният достъп до тях оставя съмнения, че в НОИ има правилен запис за това колко са моите вноски и от колко години са правени. Все п

34

Красен Станчев

преди 9 години

Съзнавам добре, че платените от мен през годините данъци обществено осигуряване не са предназначени за осигуряване на моите старини. Затова и не ги изисквам. Без да смятам спорадичната си работа лятно време като ученик (за да припечеля за текущи нужди) и оставяйки настрана хонорарите си до 1989 г. (от които са правени удръжки от обществени фондове, които днес не съществуват), при съпоставими цени става дума за около 77 000 днешни български лева, без да се смятат лихвите.

33

До 39

преди 9 години

Ти си наемник, нали? Защото, ако имаше частен бизнес, само щеше да искаш държавата по-малко да те изнудва. Но ти никога няма да станеш частник, защото нямаш нужните знания умения, трудови навици. Не ставаш...ъ!

32

Красен Станчев

преди 9 години

Ще се опитам да обясня за какво става дума.Дори ако моята пенсия и здраве се разглеждат като право, аз имам свободата да не се ползвам от него в този му вид. Това не означава, че претендирам за връщане на средствата, които повече от 30 години са внасяни от мен и моите работодатели в съответните държавни фондове. Не искам и освобождаване от данъци нито като физическо лице, нито като собственик и управител на компания.