17

ЧНГ

преди 9 години

ЧНГ българи, повтарям БЪЛГАРИ.И дано го скасят с една тиква тоя ***, насаден на стола.

16

arhar

преди 9 години

Доносник Павел от дс може би е нервен за това, че Пешо сумиста и др. килъри отиват към доживотни присъди ?Пешо сумиста, Златко баретата , Маргините - все лица, покровителствани от доносник Сава от дс и мамин Делянчо ...На доносник Павел от дс не трябваше ли вече да му повдигнат едно обвинение за подбуждане на омраза ?

15

болгар

преди 9 години

След 8 години в еврошвестерският хомосексуален съюз имаме 1,5 милиона българи живеещи под прага на бедноста , 1,8 милиона работещи-бедни с заплата от 340 до 500лв и 1,6 милиона деца и пенсионери от 5 милиона население на България. А господин президенътът Плевнелиев има огромен хотел в Катерини Гърция и още два строящи се хотела между Баня и Банско. Е господин президент тези който се занимават с политика явно работят за вас а не за народа

14

Бойко Борисов

преди 9 години

Нека седи президент докато аз поискам ! Давай Росене чети там кво съм ти написал ще избуташ още една година

13

bolgar

преди 9 години

Такъв глуповат и смешен президент България никога не е имала! С простоватите си изказвания докара толкова проблеми и икономически пропуски на България. С две ръце се кръстя да дойдат президентски избори та да го махаме този ***

12

Анонимен

преди 9 години

Роска бе, в тази държава някои не си получиха заплаттите даже и на връх Нова година, от мойто имане да не се отървете мръсни *** такива.

11

анонимен

преди 9 години

Що бе,президентчето ни много проблеми реши през 2014 г,и ако така рашава проблемите ни и през 2015 тежко ни.Например помогна да се свали провителството на Орешарски и да дойде мутренското правителство на неговия човек,заедно с реформаторчетата -бойните му другари-кресливи,арогатни и нагли,после реши проблема с Путин и Южен поток -край,а газ ще носим с варелчета от другия край на света-сигурно има намерение и той да се облажи от тази аванта-въобще човека си решава неговите проблеми не нашите.

10

drgallstars

преди 9 години

Кой му вярва ва тоя ***,смърт за продажниците на България!!!!!

9

БАЧКАТОР

преди 9 години

ЧНГ хора, да сте живи и здрави, махмурлука да е кратък, от добро да не се отървем, да даде Бог успехи на България и нов качествен президент.

8

Антик

преди 9 години

Историята си е история, повечето пъти противна за човешкото възприятие. Росенчо ще влезе в нея ''достойно'', както всички останали. Мир да има, важно е, льоховците не са страшни.

7

Анонимен

преди 9 години

Американска лицемерна ***

6

Анонимен

преди 9 години

Голям популист е тоя льольо!

5

непукист

преди 9 години

Осмиването на това лице снощи по новогодишните TV програми казва всичко за мнението на хората .Няма какво да се добави.

4

25 ГОДИНИ СТИГАТ !

преди 9 години

В новогодишната си реч Плоевню този път не сгафи. Това е направо за отбелязване.В речта обаче той натрапи една откровена лъжа на българите.А именно, че членството на България в ЕвроГЕЙСКИЯ циганофилски съюз и НАТО било безалтернативо. Лъжа ! Груба, долна и отвратителна лъжа !Разбира се, че България има у друг път. И той е много по-добрия за българите.25 години евроатлантически ценности ни доведоха до национална катастрофа и демографско изчезване.В света вече има втори полюс - алтернатива !

3

Ранго

преди 9 години

Пак мънкаше като излязло м....фче от градското wc

2

Анонимен

преди 9 години

BARABAR PETKO S MAJETE UJAS ZA BALGARIA DFA HODI DA MIE 4INIITE NA JENA SI

1

Градския

преди 9 години

Празната страница от коментари говори сама за себе си - никой не обръща внимание на този толкова трагикомичен президент!Повече излагации и глупости сътвори, дори и от Жельо Желев! Срам за народа ни!