164

преди 9 години

До 269Не го казвам аз. Казват го документалните филми..............Гледай "Нешенъл джеографик"

163

преди 9 години

До 268Нали за помощ говориш бе ***, в коя галактика помощите се плащат? Не бъркай бизнеса и търговията с помощи!!!!!!!!!!!

162

до 266

преди 9 години

Да бе да, още малко ще кажеш, че и имало цели дивизии от червени бабички с пречупени кръстове!

161

до 262

преди 9 години

Е с какво да платят вместо злато с рубли ли?! Тогава рублите като и сега са били като вестници!

160

Анонимен

преди 9 години

Ах тези велики янки, на всяко *** и мерудия. Това да не ви е България да и казвате кога да спират Белене и южен поток. Тук направо се осрахте. Я погледнете собствените си Ку-КУС-Клановци и тогава се грижете за останалите. Държава която е създадена от авантюристи, избили стотици хиляди индианци, воюваща на всякъде по света в "защита на своите интереси", не признаваща другото мнение е по-скоро за презрение. Абе що не си гледате ***...

159

хх

преди 9 години

В България правораздаването е собственост на мафията, а в русия лично на путин, което е същото.

158

bobi

преди 9 години

do komentar 259 *** naistina dopusna goljma gre6ka,parvo trjbva6e da zali4i usa i anglij za kratko vreme i sled tova da se obarne kam rusij,i da ti kaja koga americancite objvjvat voina na germanij .sled obrata na voinata pri stalingrad te vijdad obrata na voinata i togava objvjvat voina na germanij.tipi4no po americanski objvjvat ubitij tigar ve4e za martav

157

до 252

преди 9 години

Та Путин кого точно от корумпираните си министри вкара в затвора? Н И К О Г О!!! В затвоа влизат само хора, които не харесват сина на Ам Гъл!

156

преди 9 години

До 259Ако не бяха руснаците,къде щяха да открият 2ри фронт САЩ и Англия? Омаха бийч нямаше да е единственото сериозно сражение, но това въздухар като теб няма как да го разбере.

155

до 257

преди 9 години

ВТОРАТА СВЕТОВНА Я СПЕЧЕЛИХА РУСНАЦИТЕ.Ако не беше помощта на САЩ и Англия, както и отварянето на Втория фронт от западните държави Русия нямаше как да се справят сами, да не говорим, че германците ги прегазиха само за два месеца и единствено ги спаси глупостта на Хитлер, който спря настъплението на прага на Москва и раздели армиите си, като ги изпрати на северозапад и юг да превземат нефтените кладенци на Баку, а когато те се върнаха след 3 месеца вече е края на есента и скоро идва зимата!

154

до 252

преди 9 години

Защото политиците не вкарват в затвора! Ако беше така щяхме да сме фашистка или сталиниска държава! При демокрацията съдът вкарва в затвора! Но нашето не е демокрация а посткомунизъм, където нашия съд е червен по природа, висшите съдии и прокурори бяха назначени от БСП и тогавашния президент Първанов и така беше направена реформата, че се избират помежду си, недосегаеми са, никой не може да ги контролира и си правят каквото си искат- ойто им плати, независимо дали е престъпник или убиец те го пу

153

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 9 години

Хей соросоидчета, прокопиевчета и умни и красиви! Първо Честита Нова Година! К,во стана сега, изядохме боя, изядохме солта, е** ни кой където ни хване и сме вътре само за половин година с 8 милрд. лв. от КТБ и Южен поток! Сега Турция ще ни даде газ , но при условие че добре се оду***! Що не извикате сега оная мумия Маклейнчо и оная проста женица Викито Нюланд да ни спасяват? Сега вече и Господ не може да ни помогне! И престанете да ни пробутвате темите за Невални, Ходорковски и баба му!

152

до 242

преди 9 години

по добре ли е да си корумпиран мозък?

151

до 246

преди 9 години

Приятел ти незнаеш ли че американските граждани и сътрудниците на ЦРУ могат да се съдят само от американски съд.

150

до-247

преди 9 години

Четат и преписват кой какво казал,къде видя в този мисъл казал му е някой плюй по Путин, и то се напъва.

149

до-245

преди 9 години

хахаха явно *** са спечелили войната ***.

148

питащ

преди 9 години

Как се спазват правата на човека в Гуантанамо и другите затвори на ЦРУ в европа. Как се спазват правата на европийците ,след като милиони са подслушвани от ЦРУ,включително и държавните и правителствени ръководители на Германия,Франция,Италия и т.нЗащо американците загрижени за света, дума не обелват за правата на хората в Турция,за турската съдебна система,за нарушаване на решенията на НАТО спряма Русия и Иран.

147

Анонимен

преди 9 години

Ха, ха, нали путин беше се изказал, че благодарение на Сталин спечелили втората световна! Горкия путин не е наясно, че благодарение на помощта на Щатите с оръжия, техника, хиляди тонове храни руснаците успяха да удържат германците и най-вече на глупостта на Хитлер, който се помисли за велик военачалник и се намесваше пагубно в ръководенето на блицкрига, най-голямата му глупост е че спира войските си само на 50 км пред Москва и ги разделя, като ги изпраща на северозапад и юг! Когато се връщат веч

146

Анонимен

преди 9 години

Путинистан е продължение на ГУЛАГ, само че с по-меки форми!

145

До-240

преди 9 години

Ти живя там и се изказа ***.