17

до 19

преди 9 години

"В Русия съм в Русия съм яд ли ви е"Сертов ако е в РУСИЯ,НЕ Е по НЕГОВО желание...Сертов е "много чак" на чайовете, които приготвят в Русь, полоний, живак.Дано не е там.Но е странно, че Първанов не се изказва за Сертов..Ех, ако беше "изчезнал" Костов и жена му го търсеше... чак Станишев щеше да направи изявление(ЕХИДНО)! Но сега всички мълчат; дали не пък не се опасяват нещо? Руската връзка?

16

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАве докога ще ни занимават с милиционери, в тая държава други не живеят ли?

15

дедо Ташунко

преди 9 години

Държавата загива, но прогължават да ни занимават с тази шушумига. На физионамията му е изписано какъв "гигант на мисълта" е.

14

Hop

преди 9 години

PISNA MI OT PETKO SERTOV!!!!!

13

бай-Генчо

преди 9 години

Това показва само колко абсолютно безотговорни хора заемат /в случая заемал е/ важни постове в държавата.Цялата наша полиция го търси,интерпол също,а на него не му пука.Браво Сертов,браво скапан номенклатурчик !

12

Стоян

преди 9 години

Немога да спя от притеснения за Сертов.Да не работи някъде за да върне парите на работодателя си.Или любовницата му не го пуска да иде до полицията.

11

Анонимен

преди 9 години

Тиквата понеже е болен на тема ауди си купи 7 нови аудита А8-ци да си разкарва свинете Фидосова и Цачева с тях. Единична бройка 124 000 лева. 868 000 за комплеските на Тиквата от джоба на народа. Ашколсун Машаааала.

10

Анонимен

преди 9 години

хах, това дето се е регистрирал с името си в гръцки хотел ми напомни на агента Борн където използва един от фалшивите си паспорти си за да покаже на оная русата от ФБР че е жив в третата част.*хти агента ,баце.)))) Книга трябва да се напише с тоя.

9

браво, номер 8!

преди 9 години

Няколко дни имам зъбобол( на 80 г.- неизраснал мъдрец- да знаете какво се случва!), но Вие ме разсмяхте ; смях се от сърце!;-))А за Сертов-браво и на него! Ами той не е случаен- 007!! Иска да покаже на съпругата си КОЛКО МНОГО е сгрешила с това махленско държание..За младите- съвет; по-добре САМ(А), отколкото с ГЛУПЦИ!

8

...

преди 9 години

Това е то да си държавен човек в България. Не знаеш къде отиваш, но все пак пристигаш. Не знаеш и защо си пристигнал, но пътуването го плаща държавата.

7

kolovan

преди 9 години

OT STATIATA IZLIZA 4E GO TARSIAT NO NE ISKAT DA GO NAMERIAT.NIAMALO SMISAL.

6

...

преди 9 години

Списък със задачи за утре:1 - Да купя 4 бели прасенца.2 - Да напиша на гърба им, с маркер 1, 2, 3 и 5.3 - Да ги пусна в метрото.4 - Да гледам как се лута охраната за да търси 4.Ето на това ми напомня случая Сертов. Седи си човека в Гърция и гледа как всички го търсят.

5

Анонимен

преди 9 години

Брех, брех, милиционерска му работа. Според мен го е застигнало проклятието на майка му,за дето я е зарязал в старчески дом, след като се е съдил с роднини за наследственият имот.

4

...

преди 9 години

Стига сте ни занимавали с тоя бе, к'во ме интересува къде е. Той си вдигнал чукалата и отишъл на почивка в Гърция и вече цялата държава реве "Къде е Сертов, че къде е". МВР колко пари пръсна да го търси а тоя *** си седи в Гърция и го боли оная работа. Седи и гледа сеир как го търсят.... Колко деца изчезнаха а никой тях не ги търси. Тоя е по важен от 1000 деца ли? Аре да мре ако иска, все ми е тая къде е тоя. Ясно е че е жив и се скатава като мишка някъде.

3

rustam

преди 9 години

*ах го и сертов по важен от папата го направихте МВР да побликува колко струва издирването

2

Анонимен

преди 9 години

Човека му е писнало да седи за бюро и е решил да приложи наученото

1

:-D

преди 9 години

Явно и от Интерпол правят грешки. Фамилията на баща му е Сергов :-D