121

до 147

преди 9 години

Напротив! Народът е против него! Само простият му електорат от 1/6 или има-няма 15% от българските избиратели, които гласуваха за него.Целокупният Народ не е с Борисов, защото 5/6 или 85% от българските избиратели не гласуваха за него на 05.10.2014 година. Мекотелото стана премиер с помощта на 13 (на 13!) партии с общо 1/4 или има-няма 25% от гласовете на българските избиратели! Спонсорирано от Олигархията "правителство".

120

до 132 д-р

преди 9 години

Раковите заболявания не ги причини Чернобил, а ***, пълни с каква ли не химия, тежка физика, нитрати, хлор, пестициди, плъхове, бездомни животни и прочие гадории, които ядем от 25 години.

119

до 132 д-р

преди 9 години

Умряха от инфаркт и инсулт не заради Чернобил, а заради дясно-либералния англосаксонски Капитализъм, наречен Неолиберализъм, който въведохме от 10 ноември 1989 година насам и който донесе невиждана бедност и безперспективност, и превърна хората в скотове, борещи се за физическото си оцеляване. Неолиберализмът, а не Чернобил, докараха хора, работили и градили 40 години, да ровят по кофите, казаните и да просят за корица хляб, загърбили всякакво достоинство и забравили, че са човешки същества.

118

Анонимен

преди 9 години

Бай Тошо искаше да поправи най голямата гадост случила се през турското робство а именно да върне българските имена на потурчените българи. Всичко друго е лаф моабет на българофоби и глупави промити мозъци. В България турци няма.четете ОФИЦИАЛНИТЕ турски документи след освобождението а не какво ви наливат в главите дпс и разни други "доброжелатели".

117

до 42

преди 9 години

И сега дойде моментът мекотелото Борисов да я взриви? Така ли?А не си ли задаваш въпроса, че тази тема не е лъжица за устата на неграмотника Борисов, нито за ниското му интелектуално ниво и че ще я превърне в такъв хаос, както всичко, до което се докосне, че накрая ще се чудите от де ви е дошло? Още по-малко пък и за *** Цветанов.

116

Анонимен

преди 9 години

пък тя ще продължава да *** черни резани чурки

115

huk

преди 9 години

Bulgariya tryabva da nakaje vinovnite..i da zaplati jertvite! Tova si beshe prestuplenie sreshtu bulgarite@

114

Mилинка

преди 9 години

Възродителният процес ТРЯБВАШЕ да бъде доведен до самият си край , но в онзи злополучен момент се смени за голяма беля политическият режим в родината ни .Това , което говори тази странна персона от снимката е резултат от погрешната Иван Костова политика , свързана не само с Възродителният процес , но и с унищожаването на родината ни като цяло !Е , точно този от снимката ТОТАЛНО ще ни затрие и за мой ужас България ще бъде повторно поробена от всякаква *** , наричащи ги ' бежанци " и ***!

113

до 136

преди 9 години

Това, за съжаление, е така.След атентатите, обаче, Държавна Сигурност внедри нейния човек Меди Доганов там, за да предотврати по-лошо.Така, че темата е изхабена дъвка.Защо мекотелото България отново я дъвчи, само то си знае.

112

до Алфа Рисърч

преди 9 години

...Какво бихте направили при една Насилствена смяна на християнските ви имена с мюслумански?...Това проучване вече е правено, правено, цели 5 века е правено и на хората им е втръснало. И резултата е че сега има много хора с тюркоарабски имена, но на чиито прародители не са били такива. Доказва го самият външен вид на тези хора.

111

Анонимен

преди 9 години

Възродителния процес - любимата тема на мафията!

110

до 30

преди 9 години

Никой не избра Борисов! Народът не иска Борисов! 5/6 или 84% от българските избиратели не гласуваха за Борисов на 05.10.2014 година.За Борисов гласуваха само 1/6 или има-няма 15% от българските избиратели - простият му електорат. Борисов стана пак "премиер" с помощта на Олигархията, която скалъпи 13главата му Ламя от 13 "партии" с общо 1/4 или има-няма 25% от гласовете на българските избиратели.

109

до ДПС

преди 9 години

Стига предъвквахте тази дъвка, че в нея нищо не остана. Фокусирайте се в настоящето, стига сте се взирали в миналото и да търсите удобни за вас демони!

108

д-р

преди 9 години

А за Ченобил - кога ще се потърси отговорност на "бившите" комунисти,които ни лъгаха че радиацията е в границите на допустимото,а на всички от правителството и родовете им,както и на *** от ЦК на БКП им внасяха екологична храна и вода от Испания? Колко бъгари от тогава умряха от рак,инсулт и инфарт,а?Почвата е още радиационна и не се взимат никакви мерки(стронции се разпада 80 год.а останалите частици - 180 години)

107

Анонимен

преди 9 години

Вчера, по същество, Местан каза същото в Момчилград. Днес Баце приглася. Май, май е време за ново кайве, каймаклия и шекерлия. Парлама се прави с Радан. Далавера се прави с Доган. Бостан не е утопия. Събудете се...

106

Алфа Рисърч

преди 9 години

Предлагаме да се направи Социално проучване от Алфа Рисърч ООД сред Български граждани при положения че са само християни без така наречените Роми от Дасикане Рома да отговори всеки на въпроса: Какво бихте направили при една Насилствена смяна на християнските ви имена с мюслумански? и след сабраната информация да се покаже по Медиите , кой какво е отговорил

105

Анонимен

преди 9 години

Натяга се на ДПС-то. Герберасти, да са ви честити турците.

104

Х

преди 9 години

До съдия от не корумпираната българска съдебна система да не би за потурчването на сотици хиляди българи да са виновни от ДС.При 97 % корумпираност в системата която работя аз ще ме е срам да кажа ,че работя в тази система.За пари сте готови да продадете всичко дори и родителите си.

103

Stan

преди 9 години

Каза човекът в пожарникарския маркуч по времето на екскурзията

102

Българин

преди 9 години

"Никой не потърси отговорност за Възродителния процес "Този *** отново започна "да ръси простотии"Една след друга..Очаквайте "приказката" за "убитият му от комунистите дЕдо". Такова просташко "бягане "от истинските проблеми на държавата ,че си мисля толкова големи *** сме ,че му подарихме за втори път властта .Колко ли още ще го търпим ?