128

Анонимен

преди 9 години

Шистовия балон на САЩ ще се спука всеки момент,американските компаний за шистов нефт и газ работят на загуба вече 2 месеца и са натрупали огромни загуби и дългове,всички са пред фалит,ниските цени на петрол и газ и високата себестойност на шистовия добив ги убива,плюс че половината находища на шистов нефт и гз са изчерпани на 90%,а пари за разработка на нови няма.За това е войната в Украйна,за пр.ресурси и е предизвикана от САЩ.Слава на Русия!

127

Кличко

преди 9 години

Слава Украине!

126

ваньо

преди 9 години

Виждам, че всички искат да се втурнат в обятия към САЩ или Русия. Ала нямаше никого, искат самостоятелност на държава.

125

Анонимен

преди 9 години

Които е за България добре но които е за някои друг влкл.Русия да го д*ха! ТУК Е ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!Който се е хванал против нас ИЗЧЕЗВА!

124

до 212

преди 9 години

Навремето имаше руски часовници Слава и на тях пишеше Сделано в СССР и наистина бяха като издялани, едни такива много груби, четвъртити от няколко рубли. Е такъв часовник заслужаваш за награда от руското посолство!

123

морски

преди 9 години

Няма как българина да обича терористите американци,имат пет военни бази на наша територия за които не плащат нито лев наем,съсипаха и затвориха всички работещи заводи у нас,затвориха АЕЦ Белене(4 реактора),продават ни ел.енергия от техните ВЕЦ-ове на 5 пъти по-високи цени,унищожиха армията ни,спряха със сила проекта Южен поток,сложили са верига на врата на България и на целия ЕС.......

122

морски

преди 9 години

Всяка криза минава и заминава, но моща на Русия остава!А запада и САЩ се пукат по шевовете от безсилие.Слава на Русия и руския народ!

121

до 207

преди 9 години

*** ги питай, ако смееш, но първо се обрежи и си сложи един чаршаф отгоре, щото ще ти резнат зелката!

120

до 202

преди 9 години

Харесваш България ама си готов да я предадеш на Путин нали?Срещу сгодна държавна службица си готов да докараш ***-като през 1944г.!

119

Анонимен

преди 9 години

Членска карта 7 е издадена от Руското посолство!

118

Анонимен

преди 9 години

ИДИЛ купуват руско оръжие, афганистанските талибани, ливанската Хизбула, всичките терористични организации по света са снабдявани с руско оръжие! Русия е империя на злото! Освен че подклажда тероризма, самата тя се превърна в терористична държава - примера с анексията на Крим и опита за сепариране на Югоизточна Украйна! И нас навремето искаха уж да ни освободят от турците, ама след като ги изгониха се настаниха като управници! Добре че стана Съединението та най-сетне наистина се освободихме!

117

Шоп

преди 9 години

До Членска карта 7 Ако не се преструваш, то тогава имаш някакво нервно-психично разстройство с повишена тревожност и мании. Взимай некви успокоителни, България си върви съвсем добре, сега идвам от мола - не можеш да намериш къде да паркираш.

116

До 195

преди 9 години

Радвам за теб.

115

ганьо

преди 9 години

До чериВярно е, че не говорят за санкции. Обаче са говорят за лошата икономика и за настъпваща бедност и безработица.

114

Анонимен

преди 9 години

Абе членска карто номер седем що не идеш да живееш в велика росия, че даже вземи замъкни с тебе волен ефенди и другите русофили, че от такива като вас неможем да си оправим държавата

113

Шоп

преди 9 години

До Членска карта 7 Тебе лично кой те е обезкървил?

112

Шоп

преди 9 години

А, сетих, се! Чел съм и една много хубава сатирична книжка - "Москва 2042". Намерете я, ще ви хареса.

111

До 184

преди 9 години

И продължаваме да патим, Турското робство не разклати България тъй както руското робство.Всички сателити на русия живеят на ръба на оцеляването, докато на запад хората се чудят в коя страна да отидат на почивка

110

Шоп

преди 9 години

До АнонименТи освен форума нещо друго чел ли си през живота си?------------Да. "Мъжът и жената интимно".

109

чери

преди 9 години

Днес сутринта се прибрах от Москва. Бях на гости на бивш колега.Той сега живее в Русия защото има бизнес там. Та когато тръгвах на 14 .12 бях подготвен да видя някаква промяна от 2011 г. когато за последно бях там.И наистина има промяна в Москва.Промяната се състоеше в това че в новия сити център имаше 10-12 нови свръх модерни небостъргача и покрай Москва река има нова три етажна въздушна магистрала.Няма глад, магазините пращят от стока и никой не говори за санкции.Така че споко .Не ги мислете.