15

До 16

преди 9 години

Твоята будна младеж в гъ.а да я е.еш. Платени *** и провокатори. Когато Пеевски тръгна да "спасява" КТБ в сегашния парламент ги нямаше никакви.

14

Анонимен

преди 9 години

За съжаление, още няма истинска лява партия, ако БСП иска да бъде трябват доста промени. Първановци, Герговци, Станишевци и друга *** по върховете я унищожиха. А обикновените хора не са виновни за нищо. Същото е и в другите партии където като видят власт и забравят защо са избрани.

13

асд

преди 9 години

Абе, къде си го завряхте Мишо Шамара, бе? А Орешарски научи всички задни изходи! А Манолова не я качиха на таксито, помниш ли? А как бихте будната младеж по площадите половин година? Лошото е, че пак ще се забрави и пак ще ви дадат шанс.

12

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Горе главата г-н Миков, 2014г ще бъде по-добре от 2015.

11

Анонимен

преди 9 години

Ние другарю Миков вяра не губим. Ние обаче губим избори. Направо сме царе в тази работа. И защо губим избори. По-точно заради кого? Заради дъртите изкуфели кратуни от наше село.

10

Анонимен

преди 9 години

Миков нема се пуашиш сичко е под контооу,с Майчето и Коонелийчето само напуед и нагое

9

Манго Джери

преди 9 години

Другарю Миков за младежта не знам , но *** сме с вас .

8

Така е Мишо...ха,ха,

преди 9 години

ВЯРА ИМАТЕ ...ама електорат вече немате ,баке....!Само *** и *** верват ,че милиардерите от Позитано,начело с Гергов ---СА "АВТЕНТИЧНАТА ЛЕВИЦА"!!!!!ТИЯ ВИЦОВЕ ГИ ДРЪНКАЙ НА ЛИТЪР ВИНО!!!!!!!

7

Анонимен

преди 9 години

Вяра, че ще яхнем още по-здраво данъкоплатеца да ни навакса потъналите в ктб милиарди. Вяра, че никой никога няма да разкрие в чии джобове се надиплиха и се диплят тия милиарди. Вяра, че който си е затягал колана, ще го затяга още повече още 50-60 години, а който си го е разпасвал, ще си го разпасва още повече. Тъпан бие гайда ручи ...

6

nedkodd

преди 9 години

мИКУФ ти да не си завършил училище за слабоумни деца??? Какво бесипе ,ти нормален ли си,ненормален ли си си,кой вече от младине хора в България ви отбелязва?Старите и обучени и уплашени от ДС и някогашното бкп вече измряха,а останалите не искат и да чуят за вас които ги грабите вече 70 години заедно със бурлаците-рашъни,за които баба ми казваше,че крадат и е...т защото като спечелели войната щели били на тебе да дадат??? Яд те е че олитофрена МОНИКОФ-СЕРГЕЕФ-РУБЛАДЖИЕФ ви разказа играта на БСП?

5

Анонимен

преди 9 години

Ей, ликвидирахте я тази партия!Пияндета, мошеници ,селски крадци и тарикати,милионери какви ли не се изредиха да я ползват за лична нужда,па и накрая се пишете и наследници и на Дядо Благоев безсрамници с който нямате нищо общо,защото вие сте соцдемократи а той е комунист!Идеологията миков, там я бъркате и затова хората не ви вярват!

4

Анонимен

преди 9 години

Миг-Миков....вяра...?! Че то безверник, вяра има ли? Аре мал(р)ш при ДПС-то да те обърнат още няколко пъти!

3

смехурко:))))))))

преди 9 години

Миков Миков трудна е не само тази година а всички до сега за народа.Не за БКП не за бояджийте БСП нито за кохортата и хранениците им.Пияндета, мошеници крадци обрали държавата сте .Но липсва гл Прокурор и Прокуратура...........................

2

Мишо Миков

преди 9 години

Наистина изпращаме трудна година , но не губим вяра , че следващата година ще е последна за нашата партия БКП-БСП-ДС . След това си заминавам на село и ще си варя ракия .

1

Анонимен

преди 9 години

Бате Мишо наздраве!