17

духат супата

преди 9 години

Юнкер: ЕС повече не може да отпуска финансова помощ на Украйна. МВФ одобри стабилизационна програма за Украйна, включваща кредитиране в обем от $16 млрд. долара на изправената пред фалит държава, който трябваше да бъде получен от новата власт в Киев до 2016 г. Сега МВФ обаче обяви, че е подходил твърде оптимистично спрямо закъсалата държава и оценките и прогнозите не са били реалистични.

16

ПРАВИЛНО 35!!!!

преди 9 години

Где го това райско "турско робство"---гдето по всички Балкани царяло мир и спокойствие ,спорен труд , а българите ходели чак до Божи гроб да стават "хаджий"!Нема визи , нема гранични полиции, нема одобрение от партийния секретар /за задгранично пътуване/...имаш пари---ходиш до Виена, Багдат,Ерусалим и Париж.Който е *** , *** ,нема занаят и пари.....стои си дома ръфа суджука и пие ланската пукница.Дойде руснака и сана бъркотията ---всеки иска власт , пари и държавна службица!

15

Анонимен

преди 9 години

Хурката вече я яде цела Русия 32...!Рублата я ползват вече за тоалетна хартия.

14

Анонимен

преди 9 години

Много измислени държави по Източна Европа, много главоболие! Всеки катун си има претенции за държава - Урайна, България, Македония, Сърбия, Косова и т.н.Време е някой да я спретне тази *** и да тури в ред нещата. В Европа трябва да има само 3 държави - ЕС отвъд Виена, Турция на юг от Дунав, и Русия на север от нея!

13

Замуж за болгара

преди 9 години

Интересны отношения в смешаных браках, муж болгар-ром - жена русская. Какие там отношения?

12

Анонимен

преди 9 години

Новия календар в Русия е със снимката на *** , а месеците са оформени като копюри на рубли!СЪС ВСЯКА СЕДМИЦА ----РУБРАТА Е С ПО-ВИСОКА СТОЙНОСТ/..за 1 долар/

11

..

преди 9 години

До BulgataniЕй русначе, не се мъчи с нашия език - само го осакатявате. Какъв таралеж в гащите си вкарахме с тия руснаци в българия - познай за кой ще гласуват до гроб.

10

АМИ ДА....

преди 9 години

*** НЕ СИ ПЛАЩА ПЪТНИТЕ ТАКСИ за КРИМ !ЩО ТАКА ,БЕ ***.....НАЛИ БЕХТЕ БОГАТИ...??!!!

9

Анонимен

преди 9 години

от руското посолство днес са раздали новогодишните премии и палячовците им са напъплили форумите.Нови снимки на Путин дадоха ли ви, да има какво да ближете по празниците?

8

Bulgatani

преди 9 години

Основната задача на Украйна сега е nonstop *** срещу Русия. Наивни хора! Те вярват, че Запад ще плати скъпо за хобито си!

7

Анонимен

преди 9 години

До червеноармеецщо не се прекръстиш на червеноушанковец?

6

Анонимен

преди 9 години

До Анонименоня ако изперка ще прати не 18 хиледи а 36 хиледи командоса този пътс плуване ли ще стигнат до Крим? Щото ако минат по суша ней-вероятно ще стигнат до моргите в Ростов.

5

Анонимен

преди 9 години

Искат да предизвикат Русия на война, така че тя да е агресора - за да извият ръцете на Европа за пълна изолация на Русия и ЕС да подпише убийствения за нея трансатл. договор. Резултататът: не само скъп втечнен газ от щатите вместо руския, индустрия, фармацефтика, лицензно право, всичко европейско ще бъде ударено... НО американският $ ще си запази доминацията! После и Русия искат да разпарчедисат и ето ти нови ресурси и нов живот за финансовата империя на $$$!Путин обаче, прави обратното на очакванията - дава им въглища

4

Путин

преди 9 години

Много важно,за колко ще прецапат през морето до Масква,за тези дето не могат да плуват сме усигурили детски поясчета.

3

оо боже

преди 9 години

Докато цяла Украйна е на режим на тока,дъщерята на Тимошенко се жени и само за светлинни и звукови ефекти 200 000 долара НАЙС НАЙС НАЙС Още няколко майдауна и като й се роди внучето на Тимошенко и айде парти за скромните 10 млн. долара

2

Анонимен

преди 9 години

аз пък се учудвам че чак сега го правят

1

Анонимен

преди 9 години

оня ако изперка ще прати не 18 хиледи а 36 хиледи командоса този път