23

Анонимен

преди 9 години

Естественно че ще отличат с висока награда за послушание и подчинение! Маризматичка, иска да вкара европа във война! И си мисли че ще има полза от заграбването на укросомалията! О, тепърва ще видите какви ще ги надробят укропите. А тази бабичка ще влезе в историята като бледо подобие на Хитлер!Нейния четвърти райх няма да стане, а нея ще унищожи.

22

грубиян

преди 9 години

Г-жа Меркел е забавна и интересна като немски игрален филм. Сива без нюанси.

21

Анонимен

преди 9 години

Няма друг политик от Европа през последната година който да се е дупил повече на американците напълно логично е да е номер 1

20

заслужава

преди 9 години

Беше послушна на САЩ през тази година и вкара ЕС в милиардни загуби...

19

Анонимен

преди 9 години

Сами дадоха ход на санкцийте и сами се награждават за решаването им. :))

18

грубиян

преди 9 години

Хелмут Кол за Меркел:"Ангела Меркел не ставаше за нищо. Тя хал хабер си нямаше от политика. Наред с това не можеше да си служи с нож и вилица. На официални вечери се луташе и безобразничеше, налагаше се многократно да ѝ правя забележки."Тя въобще нищо не разбира Мога само да се прекръстя, като слушам нейните глупости. Меркел не разбира нищо от европейска политика и американците я държат с досие от Щази. Има ли нужда от коментари?

17

k

преди 9 години

Viz -Zena voda4.

16

Анонимен

преди 9 години

то затова и Буда е лудо влюбен в нея

15

Ислямизация на Герма

преди 9 години

В Германия все повече я намразват, заради стотиците хиляди мюсюлмани, които тя вкарва в страната им.

14

Голем смех

преди 9 години

Щом дадоха на Обама Нобеловата награда за мир, защо бабата с "елегантните" костюмчета да не стане "Човек на годината"? Тя отговаря на всички англосаксонски критерии: послушна, сива , скучна, зависима, с еничарски манталитет, като всеки политик израсъл в бившия соцлагер. По тези критерии очаквам догодина една от номинациите да бъде Бойко Борисов. И той си е порода "пудел", само че по-едър.

13

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Не виждам никакви постижения на г-жа Меркел. Пълно влошаване на отношенията изток-запад, демонизиране на Русия, постигане на нова студена война. Икономическа война, масови фалити на немски фермери. Траен провал да се спре войната в Украйна, която може да се спре лесно.Тази награда е по-смешна и от нобеловата награда за мир на Обама, главнокомандващ на най-агресивната армия в света.

12

Анонимен

преди 9 години

Целият свят видя, че Путин е човек на годината, ама понеже баба Ангела е най-послушното куче на САЩ, да я обявим нея!...

11

тя00626

преди 9 години

Послушна на Англия и Америка- става"човек на годината".

10

emil.popov.35

преди 9 години

Меркел не е "една от", Меркел е Най-влиятелната жена в света и то от много години. Поздрави за канцлерката и дано по-дълго е на "трона", че иначе лошо се пише и на Европа, а и на нас. Изключителен политик, определено настигна нивото и на Хелмут Кол и на Вили Бранд ;)

9

Анонимен

преди 9 години

Тези Марионетки на САЩ и ЦРУ си дават награди едни други.. едни други се назначават на постове в ЕС , също като комунистите от СССР

8

ЦК на либерастите

преди 9 години

Фрау Меркел си е кофти човек на годината!

7

Анонимен

преди 9 години

мухаха, пълно е с кОмунисти тука ;)

6

Анонимен

преди 9 години

merkel triabva da prestane da pesti i vzima 7 meseza parite na germanzite bezvyzmezno. samo 5 meseza germaneza raboti za sebe si. hubavo ima zakoni, rabota, no horata ne sa dovolni, zashtoto ne ostavat pari za nishto. germaneza jivee za da raboti, a ne za da jivee kolkoto i stranno da e.

5

Анонимен

преди 9 години

най влиятелния е болен сикидеров като фурнаджийска лупата мам*туму от къде духне на там

4

Анонимен

преди 9 години

серГей Станишев е номер 1