121

за Шоп

преди 9 години

Много типично е за един страхлив и подъл човек да се крие и да подлайва мръсно от безопасно място и да псува другите най-долно. Но бъди сигурен че такова поведение никъде по света не се толерира и винаги се плаща за него.

120

Анонимен

преди 9 години

До Шопнакрая такива като теб ще плачат, както миналия път. когато руснаците почнат да ви дерат

119

Този ли ....?

преди 9 години

Този ли *** ще размахва пръст.

118

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До До 136Ситуацията с Мистралите е пределно ясно. Франция ако откаже сделката връща парите и руското оборудване на Русия. После да продава своята част на когото си иска. Но как ще продаде половин Мистрал не е много ясно. Защото руснаците ще си вземат другата половина.

117

ЗА 165

преди 9 години

АМЕРИКАНСКИ ДОСТАВКИ ПО СЕВЕРНИЯ ПЪТ? ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ?

116

Анонимен

преди 9 години

До ШопРУСНАЦИТЕ В МОМЕНТА ИМА ДЪРЖАВНО УПРАВЛЕНИЕ МНОГО ПОДОБНО НА АМЕРИКАНСКОТО. ДЪРЖАВНО ПРОТЕЖИРАНА ИНДУСТРИЯ С ГОЛЕМИ КОРПОРАЦИИ.

115

Анонимен

преди 9 години

До ШопНЕ СЕ ИЗЛАГАЙ, АКО ХИТЛЕР НЕ Е ТРЪГНАЛ НА ИЗТОК АНГЛИЯ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ПРЕЗВЕТА. СССР СПИРА НАЦИЗМА.

114

Шоп

преди 9 години

Забравих да спомена югославските партизани и полските доброволци.

113

Шоп

преди 9 години

До ТОШОБез американците, англичаните и французите, Хитлер щеше да опъне кожата на Сталин на Червения площад още през 1941 г.

112

Анонимен

преди 9 години

До по-далече от РусияНе знам дали си чувал, но на запад от Балканите не е имало цивилизации, а само варвари, които са се самоизяждали, такова ли са си сестрите или както на последък обръщат резбата. Кефят ли те? Посоката на движение на цивилизацията е от Изток на запад и Слънцето предпочита първо да види нормалните хора, а накрая на деня да се разочарова с *** в САЩ.

111

ТОШО

преди 9 години

До Петър : ПАРИТЕ ОТ КТБ ЩЕ ГИ ОЧАКВАМЕ ОТ БОКО И ДЪРЖАНКАТА МУ ,КОЯТО "КУПУВА " В МОМЕНТА ЦЕЛИ ПРЕДПРИЯТИЯ ,ПРИСТАНИЩА И ДР. ПО ЧЕРНОМОРИЕТО ! ИНАЧЕ ,ЩЕ МУ ПОВДИГНЕМ КРЪВНОТО ....ПАК !

110

Шоп

преди 9 години

Руснаците в момента имат абсолютно безчовечен фашистки манталитет, а държавният им строй е националсоциализъм.

109

ТОШО

преди 9 години

До Шоп : В РУСИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ФАШИЗЪМ-ЕДИН СИФИЛИСТИК СЕ ОПИТА ДА НАПРАВИ ТОВА И РУСНАЦИТЕ ГО САМООТРОВИХА И МУ РАЗПРЪСНАХА ЗЪБИТЕ ПО ЦЯЛА ЕВРОПА -ПОВТАРЯМ ,РУСНАЦИТЕ , А НЕ АМЕРИКАНЦИ ,АНГЛИЧАНИ И ТЕМ ПОДОБНИ САМОЗВАНЦИ ,ДЕТО ЛЪЖАТ МЛАДИТЕ ХОРА СЕГА С РАЗНИ ФИЛМИ !

108

Анонимен

преди 9 години

До Див аграр СССР просто не е имал шанс да бомбардира български градове, защото Вермахта ги е измел далече на Изток.

107

Шоп

преди 9 години

Сближаване между демократичните и правови европейски държави и фашистка Русия няма как да стане. Или ние тях или те нас.

106

Брей

преди 9 години

"Евентуалното по-нататъшно разширяване на алианса в източна посока ще предизвика сериозен военнополитически обрат не само в Европа, но и в цял свят, ще засегне пряко националните интереси на Русия, свързани със сигурността й, и ще принуди страната ни да вземе адекватни ответни мерки"...хаха *** смешките, тия в кой век живеят хахаха :))))

105

Петър

преди 9 години

Честито Ви рождество Христово чуждий за нас господине,и ни върнете парите от КТБ. И второ: Браво на 142 . Много правилно изказване.

104

До 123

преди 9 години

Не искате да разберете че не искат да се интегрират.Това означава,че искатда живеят като изолираните си приятели от Куба, Северна Корея Иран.Не им требе валута.те могат и без нея.Имат си всичко-менделеева таблица цялата,нефт,газ,ама сами ще се върнат в землянките и комуналките, както са си живеели преди.Свикнали са.Не им дреме щото *** издаде декрет за цената на водката и саямо без това не могат иначе и него ще му се случи ВОСР..

103

Анонимен

преди 9 години

До АтакистНяма да става тая пич

102

Атакист

преди 9 години

А всички тези проблеми засягащи сигурността на целият свят могат да бъдат решени от България. Трябва само да излезе от НАТО и ЕС доброволно и така да даде пример на Украйна, че е поела по много лъжлив и грешен път. И за нас по-добре, и на Украйна ще и са отворени очите, и за Русия по-добре, и за целият свят по-добре. Бг сигурността може да бъде решена ако се подпише с Русия военен пак алтернатива на натовския. Всичко е въпрос на сделка, но трябва държавническо мислене, каквото има само в Атака.