15

Ivory

преди 9 години

То да не се събуждам по-добре да не, ама коя банка ще ми отпусне кредит за опелото, че да го изплащам при СВ. Петър.Е няма такова изказване.

14

по зле от турско роб

преди 9 години

Някои прекалено надъхани патриоти не биха се съгласили с мене ,но по време на турското робство всяко българско семейство е имало по 6-7 деца и е успявало да им създаде добри условия за живот според тогавашните стандарти ! А сега се страхуваме да правим деца ,понеже не искаме да раждаме потенциални бедняци и просяци ,слуги на собствените ни български изедници

13

Анонимен

преди 9 години

Така е, това е плавния преход за който гласувахте и който ви го обещаваха нора ананиева и александъл лилов. Но те днес не карат с по 5 лева на ден!

12

до 20

преди 9 години

прав си - един хляб, кило месо и два литра евтина бира. това и в Африка го няма, че и в Китай(там се борят за купичка ориз). не се шегувам.

11

Анонимен

преди 9 години

Е то България се превърна в пенсионерска страна - едните пенсионери си се мотат по селските дворове, а другите се шлаят по градинки и планини. има и по контейнерите де(малко са, но ги има). ами какво да кажа - живели като шушумиги на младини, ще живеят и като шушумиги на старини. все им били виновни управниците. ами това е морала в който си възпитахте децата(вечно да си затваряш очите пред истината). после малката Пена щял да отлепва ютията от дъното. помъчи се човека, ама е тежка ютията.

10

В.Узунов

преди 9 години

Че малко ли е 9 на ден. Едни цигари, бутилка ментак и пакет семки за мезе.

9

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

АБЕ ИМА ОТ ЛОШО ПО-ЛОШО ! ПО-ХУБАВО ЛИ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ АКО СЕГА БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ЧАСТ ОТ РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ И ДА ИМА БОЛ РАБОТА ЗА ВСЕКИ С НОРМАЛНО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ ?! МИСЛЯ ,ЧЕ НЯМАШЕ ДА Е ПО-ХУБАВО ! ГЛАДЕН И НЕЗАВИСИМ Е ПО-ХУБАВО ОТКОЛКОТО СИТ ,НО В РАМКИТЕ НА ТУРЦИЯ ! С ПЕТ ЛЕВА В ДЖОБА ЩЕ СИ КУПЯТ ЕДНО КИСЕЛО МЛЯКО И ПАКЕТ МАКАРОНИ ,А В КОНТЕЙНЕРИТЕ ЗА СМЕТ ВСЕ ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЕ ПАРЧЕ ХЛЯБ , В БЪЛГАРИЯ ИМА И БОГАТИ РАБОТОДАТЕЛИ ,КОИТО ХВЪРЛЯТ ПО ПАРЧЕ ХЛЯБ ЗА БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ

8

в сегашната....

преди 9 години

... трагична ситуация, Борисов, най-големият *** в тази държава, която предизвика тази катастрофа, да е отново на чело на държавата, е истинската трагедия.

7

Благодарение на...

преди 9 години

... Борисов, който за 3.5 години "управление" на неконтролируемия хаос хвърли 1 милион българи в още по-голяма бедност. Къде е Дянков сега като било тогава преврат? Къде е този корифей на икономическата мисъл?

6

Не пенсионер, но....

преди 9 години

Работиш, работиш... и получаваш БГ заплата, която ти стига само да си платиш сметките и за малко храна. Една седмица максимум. А цените са европейски.......Жалко и тъжно. Получавам около две пенсии заплата и не мога да се оправя, а какво остава за милите ни родители....ГЕНОЦИД!

5

Цветанка

преди 9 години

Да ви е честита"демокрацията" от 1990г. та до днес. Мечтайте си и се надявайте,обаче живота ще става все по лош....

4

Анонимен

преди 9 години

и аз така мисля, и тия девет кинта са ни много. то българина какво ли не харчи по време на празници, де храни, де подаръци, транспорт - после хленчове.

3

До Алов

преди 9 години

Младостта не е вечна или не смяташ да доживяваш до пенсия.

2

Анонимен

преди 9 години

като почиваме постоянно и чакаме някой празник за да се охарчим даже и това ни е много.

1

poor

преди 9 години

има малко зеленчуци в хладилника и нито една стотинка в джоба какво да кажа, това човек на 26кой знае колко като мене, милион и половина викат, кого баламосвате ве, ей?! А?!