31

та я па!

преди 9 години

И без това тая каза че ГЕРБ може да търси подкрепа от ДПС!СРАМОТА И РЕЗИЛ!За пореден път излагаха хората!Бойко се кълнеше нико с ДПС, Цв.Цветанов го повтаряше с насмешка:" Ама как така ние с ДПС няма как да стане..." и сега тая директо ГЕРБ и ДПС заедно... Браво...Срам ме от ГЕРБ и от това че ги подкрепях!Айд ГЕРБ подир БСП на бунището! Предатели и ГЕРБ като АТАКА един дол дренки и родотстъпници!

30

Анонимен

преди 9 години

Като толкова искат парите да са в НОИ нека само държавните служители да си ги държат там...Опааа-те май общо взето нищо не плащат...И от къде на къде някаква леля ще определя къде да си държа аз собствените си пари...

29

Анонимен

преди 9 години

Руме-е-е,Руме!Много лошо нещо е простотията,особено ако е на власт!?Тия,дето ни управлявате от 30 години,за нищо не ставате,чоджум!Щом обяснявате , че икономическото ни положение ще се влошава,защото цените на нефта падат,значи сте пълни некадърници, с ебола - или нещо още по-лошо- в главите!И бегайте по-скоро при чичко доктор,докато окончателно не сте се смарангосали!!!

28

Анонимен

преди 9 години

Как да не са прави реформаторите. Прехвърляш си парите от частния фонд в общия кюп и там няма индивидуални партиди, няма възможност да си изтеглиш обратно парите, с една дума -куче влачи, диря няма. И искаха да прекарат идеята тихомълком по празниците и да оставят народа да пие една студена вода.

27

Българин

преди 9 години

СМЕШНО Е бЪЧВАРОВА ДА ОБВИНЯВА РБ В НЕКОРЕКТНОСТ, ЗАЩОТО ПО-ГОЛЯМА НЕКОРЕКТНОСТ ОТ ТОВА ДА ВЗЕМАШ РЕШЕНИЯ БЕЗ ДОРИ ДА УВЕДОМЯВАШ ЗА ТОВА КОАЛИЦИОННИТЕ СИ ПАРТНЬОРИ ЕДВА ЛИ МОЖЕ ДА ИМА!Още по-жалко е ,че Бъчварова,подобно на помочкото Горанов,не е прочела конститу;цията,където е казано,че Министерският съвет отговоря за вътрешната и външната политика на страната. И отговорността е споделена от целия кабинет, а няма ОСНОВНА или ВТОРОСТЕПЕННА отговорност.ПРОЧЕТЕТЕ КОНСТИТУЦИЯТА г-жо БЪЧВАРОВА!

26

CS

преди 9 години

Mi vzemete se S DPS pravete BOSTAN i da vi svalqme sled tva

25

ИСТ

преди 9 години

Реформаторите против реформите. Демократите против правото на личен избор. И това доживяхме. Радан Иванов Костов ще докара ДПС във властта.

24

Хо

преди 9 години

Ясно е, че ГЕРБ имат план Б, в лицето на ДПС и за това си позволят такава открита критика срещу реформаторите......

23

тази неморална....

преди 9 години

... 13глава Ламя на Борисов ще се изражда през цялото време. Активите на държавата ще се крадат и потъват в джобовете на Олигархията, която ги принуди да направят тази срамна 13глава Ламя, за да могат да лапат всички.

22

ДИЛЯНА

преди 9 години

АБЕ ТЕЗИ ХОРА НАПРАВО СА СИ ПОВЯРВАЛИ, ЧЕ ЩЕ БЪДАТ ЕДИНСТВЕНИ И НЕЗАМЕНИМИ!!! КАКВО ОЗНАЧАВА КОАЛИЦИОНЕН ПАРТНЬОР??? ЗНАЧИ ТЕ ДА ДИКТУВАТ И ПАПРТНЬОРИТЕ ДА ИЗПЪЛНЯВАТ! ПАРТНЬОРСТВО ЗА ОНОВА, КОЕТО Е ДОБРО ЗА ВСИЧКИ, В ПРОТИВЕН СЛУЧИ ВСИЧКИ ВЪРВЕТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ!!!

21

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ са минало просто имат подкрепа зото на запад управляват ЕНП. Ако бяха други щяха да се присламчат към тях.

20

13главата ...

преди 9 години

... Ламя на Борисов е най-неморалното, най-неестественото, най-безпринципното, най-нелигитимното Нещо, което някои лицемерно наричат "правителство", което сме имали досега. Това е една тумба, сбирщина от народняци-простаци (ГЕРБ), неолиберали и либертарианци (РБ), комунисти (АБВ) и фашисти (ПФ).Всички тези 13 "партии" имат общо едва, има-няма 1/4 или 25% от гласовете на българските избиратели.

19

Дръндер

преди 9 години

"Ако партньорите ни напуснат възможности много, каза Румяна Бъчварова" Има и друга приказка-"Обърне ли се каруцата пътища много" Точно ГЕРБ и Бъчвата да говорят за коректност е меко казано смешно то си е трагично направо! Абе Бъчво ти какво искаш от коалиционните ви партньори да ви козируват ли? То ние знаеме кои ви се канят сега и вие уж бягате от тях като кокошката от петела-да говоря за ДПС и се видя, че коалиция бостан има именно на тая *** поправка с пенсиите!

18

Стефан

преди 9 години

След това изказване на Бъчварова реформаторите трябва да напуснат управлението и да започнат да помпат проценти. Оставане в управлението е самоубийство и на другите избори ще изчезнете от картата. Видя се , че от реформаторите нищо не зависи и трябва за знаете, че никой няма да ви прости съюза с мутрите и докато е време напускайте.

17

Анонимен

преди 9 години

Kато са на власт /РБ/, защо ГЕРБ внася по нощите НЕСЪГЛАСУВАНИ с РБ проектозакони и то от най-голяма важност?ЗАщо за една нощ /с помощта на турците и ултралевите комунисти/ гласувахте закон, по който всички фирми са класифицирани като "престъпници"?ГЕРБ е лява партия, представляваа олигархията и мафията!Жалко, ако има някой да не го е разбрал!

16

до 16 бадемов

преди 9 години

ако няма справедливост улицата ще я създаде-константин пенчев...не протести трябват а военен преврат-тренчев....

15

UFSY

преди 9 години

Гробарите показаха мястото на което виждат рИформаторите - на бунището като *** от дргалевския бай МангаУЕх Раданчо, а дваше филизи за по-добро... не успя да се еманципираш от *** и се ожени и за камуняшка, г-жа Йес сър уи уил клоуз...Сполай ти на следвашите избори автентичното дясно я има 2 процента я не...

14

до 16 бадемов

преди 9 години

статуквото се променя само с калашников не с гласуване

13

преводач

преди 9 години

"Ако партньорите ни напуснат възможности много, каза Румяна Бъчварова"В превод: "Ако партньорите ни напуснат възможности много, но е една е сигурна - ДПС, каза Румяна Бъчварова" :)

12

Бадемов

преди 9 години

До революциона ситуацияКато не иска народа да бъде управляван по старо му, защо преизбира старите? Помисли си преди да пишеш.