208

Румбо

преди 9 години

САЩ не винаги са били агресивна страна!Дълго време са единствената устойчива демократична държава!Българското освобождение е подпомогнато(политически) и приветствано от САЩ(между другото приятел и съюзник на Русия тогава).Преломът в американската политика идва с овладяването на властта от евре.ите-те превръщат САЩ в тяхно основно оръжие за експанзия и обогатяване.И така се стига до настоящия момент,когато евре.йския контрол над целия свят излиза на дневен ред!Нищо демократично вече няма в САЩ!

207

хатака

преди 9 години

А защо у нас няма "Раша Тудей"? Ами защото хиър и тудей е пълно с рашовци, с дебели, червени глави, които не се нуждаят от манипулации - те така са се родили, с готови, калъпирани позиции за света, и най-вече за прогнилия Запад.Добръй ден, ***!

206

...

преди 9 години

И НЕ САМО ИНФОРМАЦИОННАТА, ДАЛЕЧ НЕ САМО НЕЯ ГУБИ ЗАПАДНИЯТ ИМПЕРИАЛИЗЪМ...ТО ВСИЧКИ ГУБИМ, ЗАРАДИ НЕГО.

205

К19

преди 9 години

В света вече няма свободни медии, колкото и да твърдят обратното. Цензурата е голяма, а пропагандната война се води много усилено и от 2-те страни. Всеки настоява за собствената си гледна точка и не уважава чуждата. А истината обикновено няма много общо с пропагандата, независимо чия е. Можем само да наблюдаваме, но да си вадим заключения от пропаганда е безмислено.

204

до 357

преди 9 години

Надпреварата ще доведе до нови върхове на американската филмова индустрия и до нови технологий за фалшификации

203

Румбо

преди 9 години

Проблемът на западните медии е,че представят само и единствено гледната точка на САЩ!Дори не и тази на собствените си държави и народи!Това няма как да не предизвика недоверие.Всеки мислещ винаги търси алтернативни източници!

202

ф-1

преди 9 години

Тези дни се навършват 98 г. от славните победи на 3 българска армия над руските и румънски окупатори на Добруджа! Защо ДНЕС.БГ нито веднаж не написа един ред за войната, която дедите ни водиха срещу Русия!Ако тогава в България имаше такова продажно проруско правителство, като в последните половин век, може би не само Добруджа, но и цяла България нямаше да я има!

201

Анонимен

преди 9 години

Преди 20 минути руснаците изстреляха успешно 750-тонната "Ангара-А5". Даден е старт на нова ера в развитието на руската космонавтика. Браво Русия! Поредна победа на Владимир Путин.

200

Анонимен

преди 9 години

Информационна война води русия, с безкрайните си лъжи, а ББС винаги е била информационна агенция.За рашките лъжата, пропагандата и измамата са на първо място!

199

Анонимен

преди 9 години

От статията стана ясно, че бюджетът за надлъгване не стига.Голямата част от коментаторите на статията явно не си спомнят пропагандата от преди 10-ти Ноември. Тя по нищо не се отличаваше от сегашната само че тогава беше анти-западна, а сега е анти-руска.Помия от полуистини и манипулиран информационен бълвоч.

198

Анонимен

преди 9 години

Който затъне в лъжите до гуша, рано или късно се дави.Анти руската, както и анти западната пропаганда говорят само за едно - политическия строй няма нищо общо - и преди и сега важно е кой ще яде на баницата мекото.Всеки ще си намери своя Гьобелс за да заблуждава масите...

197

Анонимен

преди 9 години

Добра новина !!!

196

обективен

преди 9 години

*** статията, "крадеца вика:"дръжте крадеца"", типично за западните СМИ, вече няма какво да кажат и ...Къде бяхте, когато гориха ЖИВИ ХОРА? Къде бяхте когато снайперите стреляха на месо по "майдана".Обективни, ама друг път!

195

ОПА

преди 9 години

Айде,почнаха ги леко полеко...сега Сорос,дай БОГ утре Бжежински,а после Ротшилд...Рокфелер..и т.н. до пълният распад на империята на злото САЩ.....

194

Анонимен

преди 9 години

Какво снощи бе..от сутринта бе...

193

Анонимен

преди 9 години

До Маккейн--идвай,че съм ископал яма за нужника си-а ти имаш опит в ямите-идвай...

192

Анонимен

преди 9 години

До соросче--то скоро ще висите по тези дъбове...

191

Анонимен

преди 9 години

Я колко бързо се прекръстихте от *** на родшилдовски мекерета...То пусти глад,ще ви направи и марксисти бе...

190

Анонимен

преди 9 години

До РОТШИЛД--Да ама ти си скръндза,няма да плащаш като чичко Сорос.

189

Анонимен

преди 9 години

До РОТШИЛД--И тебе ще те оправим--нали знаеш колко бързо можеш да се самообесиш.