95

Анонимен

преди 9 години

Като гледам каква емиграция от запада към Турция се е запътила ...

94

Анонимен

преди 9 години

А бре тези чуват ли се, да вземеш 69% от заплатата на някой с 500 лв заплата, ще бъдеш изстрелян на МАРС с шутове.

93

Nox

преди 9 години

Причините за идната турболентна година не са не една и две, но най-главното е, че в последно време систематично се погазва всякаква етика и международно право. Неправдата царува и у нас, и в световен мащаб... и това ще избие, било то в Трета Световна или поне масови размирици. И у нас ще има, няма да ни подмине.

92

Фашизма се възроди

преди 9 години

Има една много нова опасност. Фашизмът се възражда. Вчера Украинските фашаги, със запалени факли маршируваха в центъра на Киев, биеха и ограбваха журналисти. Това като че ли е 30-те години на 20-ти век в Германия. Журналистите да не мълчат, а да бият камбаните на пожар, който вече не тлее, а показва пламъци, които скоро ще се разгорят и ще изгорят Европа, ако не го угаси.

91

читател

преди 9 години

Честита Нова година! Тези *** "политолози" не могат ли дюедин път да си помислят нещо хубаво, ка дажат нещо положително за бъдещето на тази държава, да заредат хората с положителна енергия, да им вдъхнат кураж? Докога с песимизма напред, докога с лошите прогнози, докога със злобата човешка? Тази година желанията и мислите на хората се сбъдват! Нека мислим положително, нека се радваме на доброто! Тези политолози да не би да са хора на Местан? Нека черните им мисли стигнат само тях!

90

АТАКИСТ

преди 9 години

Волен 2010-та беше пред Джамията в София, а не пред руското посолство, ***! Бъркаш двете сгради зловещо!

89

АТАКИСТ

преди 9 години

Крещенето на волен 2010-та пред руското посолство е само в твоя болен мозък. Иначе имаше материали против Русия, когато пиянката Елцин беше се продал на запада по не го време. Нещо искаше да ми кажеш ли или, сорос?

88

Чужденец

преди 9 години

До АТАКИСТТоку- що си припомних крещенето на Волен пред руското посолство от 2010г. Тогава, през 2010 г. Волен беше патерица на гербавите и беше организирал протест срещу посещението на Владимир Путин. А също и по- раншните му писания във вестник "Демокрация", на който беше главен редактор. Писания срещу Русия. Странна метаморфоза е претърпял вашия лидер- *** за 4 години. Не е нормално цял живот да е русофоб и изведнъж да стане русофил.

87

АТАКИСТ

преди 9 години

до 126Безплатно го правя срещу антибългарските *** тук. И винаги ще го правя!

86

Анчо Шукри

преди 9 години

До АТАКИСТЕвалла, аркадаш! Машалла! Утре на тебе ша ти дадеме не двайсе, а трийсе лева и две парчета пица, щото неска преизпълни плана. И уиски ша получиш вместо ракия.

85

АТАКИСТ

преди 9 години

до 122С Волен ли к'во става? Ми хайде си пусни от 17-ти декември изявлението му пред руски депутати в руският парламент и после ме питай к'во става с Волен, сорос!

84

АТАКИСТ

преди 9 години

до 121само дето Волен гласуваше въздържал се на турците а сега бат ти Тиквата и герберастите гласуват заедно закони с турсклите фанатици Касим Дал И корман исмаилов които са ЛИДЕРИ на партии от ,Реформаторският блоки. NICE, A??????Кой е ибрикчиятаааа???Или да казвам кой поздравяваше турската армия в Турция с" Мараба Аскер?И кой е ибрикчиятаааа????

83

Чужденец

преди 9 години

До АТАКИСТНищо не разбра, което е наормално за нискообразовам, лумпенизиран полит-активист. Затова чети и пак чети.

82

Чужденец

преди 9 години

До АТАКИСТК'во става с Волен? Не се е изявявал напоследък. Да не би пак да е пиян- залян в някой скъп ресторант и да разхищава парите на народа? С Деничка естествено.

81

АТАКИСТ

преди 9 години

до 117Ч!ужденец, при теб няма празно...Марата е на ниво ! Браво!

80

АТАКИСТ

преди 9 години

до ЧужденецК'во щяло да стане? 2 милиона българи от чужбина да се върнат и да ме набият и мен и Сидеров??? То хубаво, ама на колко марихуана си?

79

Чужденец

преди 9 години

До АТАКИСТРакията ли ти свърши, че така се озлоби? Звънкай в централата да ти донесат още ракия. А, и парче пица, да мезиш!

78

Чужденец

преди 9 години

До АТАКИСТНещо си в грешка. Тепърва ще видите колко ви обича народа. Особено тия два милиона, които се скитат по чужбина, понеже комунистите и турците нямате мярка в кражбите. Това вашето няма да продължава до безкрай. А като се вдигнат 3 милиона в България, ще дойдат още поне един милион от чужбина. А последните избори показаха, че атакаджиите сте около 700 хиляди, като 90% са изкукуригали пенсионери и нискообразовани ***. Няма как да се справите с четири милиона.

77

NIKOI

преди 9 години

BADETE PREZ NOVATA GODINA ISTINSKI XRISTIJANI SAS RAZYM KOITO PREVAZHOJDA OSTANALITE

76

АТАКИСТ

преди 9 години

Ей 109, Чужденец, не знам кой кого ще подхване, но такива *** като теб яко бой ще отнасят поради това че са провокатори само.