7

Анонимен

преди 9 години

Дончев, защо продължаваш да се излагаш?Няма как да оправдаеш това безумие, което приехте. Още по-малко-начинът, по който стана. Днес, моля ви се, Методи Андреев тръгнал да дава обяснения по въпроса. Видяла жабата, че се подковава коня...Изложихте се и това е. Ако имате малко мозък, Горанов вече трябва да е на бунището. Да си прави парите другаде, не на наш гръб.

6

анонимен

преди 9 години

Цветанов и тоя управляват държавата ни -придставяте ли си докъде сме я докарали.

5

анонимен

преди 9 години

Като откраднаха 1.5 млр лв от ЗК,сега с наше участие искат да откраднат и 8 млр лв от УФ.Разбира се от който им се върже на сладките приказки.И искам да знам,как така законът вече е приет а ще бъде замразен.Господина е философ на него му е простено но има юристи като Р.Кънев нека те ни обяснят как стават тези работи.Или в България всичко е възможно -имало закон ама нямало да работи защото те го замразили-егати работата?

4

Анонимен

преди 9 години

Elmer Fudd (провери кой е той в Гугъл) да ходи да преподава на децата български и литература и да не се занимава с непонятни нему дейности.Много надъхан народ броди из територията ей!!!Elmer Fudd

3

анонимен

преди 9 години

Колко са ни добрички тия гербери,колко са милички,как денем и нощем мислят за нашето "благополучие"/ даже и по нощите променят закони/.А пък как сладко ни приказват от телевизиите,ето това ни трябваше,такова управление ни трябваше,нищо че вече взеха 4 млр за 2014 г и ще вземат още 8 млр да 2015 г заеми,нищо,ние им прощаваме защото знаем че те няма да ги откраднат като лошия и крадлив Орешарски,те ще ги изхарчат за брагото на народа,на нас,е ще ги прлащаме после с лихвите но нищо.Честито!

2

?!?

преди 9 години

"Абсолютната сигурност в НОИ"?!?

1

От теби

преди 9 години

Уф-ф-ф, разбрах, та Ва!! Веднъж да кажеш нещо "конкретно"... Досега само общи приказки чувъх от теби...