153

Рая

преди 9 години

Невзрачна, с къс врат, ръбесто тяло и излъчване на магазинерка в смесен магазин през осемдесетте. Без намек за красота, класа или дори селска хубост. Иначе казано-нагласена история...

152

Анонимен

преди 9 години

Сега видях 4-та снимка, снимана в близък план и щях да падна. Има къде къде по-красиви момичета, но явно тази госпожица се е въргаляла в правилните легла. Нагласена история като много неща в милата ни държава....

151

хищна газела

преди 9 години

Те политиците ни се подиграват яко, защо пък тези жалки организатори да не следват тенденцията.

150

Анонимен

преди 9 години

Как е преборила конкуренцията?За какво са се борили?

149

Анонимен

преди 9 години

Тези конкурси са за най-добър пластичен хирург, а не за красота. Красотата е в истинското, другото е заблуда.

148

мистър българия

преди 9 години

уфф каква грозотия .уфф пак ли нагласихте всичко

147

селянин

преди 9 години

Само с инъта хубост не се живее бе! Тая сигурно не яде и не пиe,ама най-сигурно всеки ден сяда на масата търси нещо я хляб, я месце, я друго.*** да знаете тези работи не растат по дърветата и се трябва някой да ги произведе и закара до магазина пък тия хора намаляха сички станаха певачки манекенки и разни проституций!Ех ,народе ,на загуба вървиш, не учиш децата си на труд, а на лентяйство!

146

assss

преди 9 години

Ima silikon, do predi nqkolko meseca beshe s grudna obikolka 70 :D

145

shady

преди 9 години

Тяло общо взето има, но в лице не е хубава, така че не е достойна за Мис България. Ако пък се окаже, че има и силикон гаврата с тоя нагласен конкурс ще е пълна.

144

ббг

преди 9 години

Грозна е. И това е очевидно. Подобно на мисис България и тук титлата е купена. Докога!?

143

Азъ

преди 9 години

По стара българска традиция подгласничките са по - убави, особено втората!

142

1

преди 9 години

Мисля че всичко ще е наред, ако Калканджиева бъде задължена да преименува конкурса и титлата на "Мис България според Калканджиева и нейното обкръжение". Това пояснение е задължително, ние знаем за какво става въпрос, но и трябва като се представяме и на световния конкурс публиката да е запозната с тази особеност на българските представителки.

141

бляк

преди 9 години

Крайно време е жени калканджиева ад се откаже от тоя конкурс,ясно е,че й плащат за първото място,тая жена няма ли маклко срам и самоуважение,само пари са й в главата,ходи по разни реалитита,като някой ***,да изкара някой и друг лев,покрай конкурсите пак залебява ... да не й спукат от ритници дробовете пак някой ден :)

140

Анонимен

преди 9 години

Браво бре народе изкукуригал. Когато трябва да плюете- 200 плюнки, а под статията за отбора ни по карате, спечелил 3 световни титли в Китай -само един коментар. Знаете само да плюете. За похвали никакви ви няма.

139

Анонимен

преди 9 години

На 3 мастики ще ми се види като абитурентка :)

138

Анонимен

преди 9 години

Ужасна е,няма си нито врат,нито хубаво тяло,някак си няма талия,отвратително тяло,пък и не е много висока,то по - добре да изпратим някои не толкова високо момиче,но красиво,а ние хем грозни,хем ниски и трътлести си ги избираме,кой знае на кой е държанка,щес е разбере идващите дни .

137

Въпрос

преди 9 години

Турският посланик къв го дърви там? Може би избира кадъни за посолството!

136

Надя

преди 9 години

Българките се славим, че сме едни от най-красивите жени, но така и не мога да разбера защо на конкурсите за красота липсват такива!PS: Снимка 4 без коментар

135

Онанимен

преди 9 години

Тая пък Цоцолана кой я избра? Познавам доста много по-красиви българки, които ще отвеят уличниците, дето ни се предлагат за Мис България от посл. 10 г.

134

xxxx

преди 9 години

Eto zaradi takiva " krasavici" Bulgaria nikoga ne moje da specheli Mis Sviat ili kakuvto e drug svetoven konkurs....:(