112

Пурко

преди 9 години

Така, както сме я подкарали, да си затваряме очите, да не вземаме мерки, да оставяме ромите да вършат злодейства, нищо добро не идва! На хората им писна и в следващия парламент националистите ще са още повече! И ще се появи някой още по краен, от Валери и Волен и прочие, ще вземе властта и ще се стигне отново до газовите камери! Всичко в човешката история се повтаря.....

111

Анонимен

преди 9 години

Ей , каква е тази еврейка журналистка Еми Барух и какво иска от България

110

Българин

преди 9 години

Аз пък обичам еднаквото! Еднакви права за всички, еднакви задължения, еднакви данъци, еднакво правораздаване! Айде първо това да направим, пък после да скачаме, че някой е казал изстината на глас!Браво Москов!

109

Ха ха

преди 9 години

Лицемери!

108

Анонимен

преди 9 години

БХК постановка.

107

Бък

преди 9 години

Какъв расизъм? Какви 5 лева?*** и българите,турците,арменците са все хора от бялата раса.Кой *** -*** пак изкара хората на студа да протестират за глупости.Изказванията им били криви,а не виждат реалните проблеми в живота.

106

anonimen

преди 9 години

ako *** krade tok mu otka4at jicite i toi pak gi zaka4a ako balgarin se prika4i i go davat pod sad a kajete sega ko da praim koi sa diskriminirani

105

хахахахаха

преди 9 години

Всеки говори за ромите колко са зле, а никой ли няма да каже и дума за спешните ни отделения?!Жена ми си поряза пръста до кокал и я закарах в спешното в Пловдив (хирургиите) и на входа на спешна помощ ме пресрещнаха БАРИЕРИ където един *** почна да ми разказва колко пари е на час престоя?!?! Бариерата за бърза помощ се отваря със КАРТА КАТО В МОЛОВЕТЕ! Да не разказвам с какво се сблъскахме вътре.... ето за това работя и си плащам данъците редовно...

104

Анонимен

преди 9 години

*** народ сме и това е. Тръгнали да протестират. Защо не протестира никой като *** тормозят зверски възрастни хора по селата, като не плащат ни стотинка и доят държавата. Събрали са 150 ***. Събудете се един път за винаги. *** си българино ***, срам ме е от вас.

103

Тангра

преди 9 години

Само едно бих вмъкнал тукGott mit uns

102

да се знае

преди 9 години

В България расизъм няма!

101

Анонимен

преди 9 години

Хем ме разсмяха една част от коментарите, хем се ядосвам заради това, че накрая все пак няколко човека са успели да се скарат и да се обиждат на етнос.Недейте така, бе!

100

Анонимен

преди 9 години

Хора, влезте в страницта ан БХК и там пишете- тази антибългарска организация продължава с дейността си срещу обикновените хора . не се спират да пишат отворени писма наляво и надясно и да ни обниждат. тези трябва да бъдат изгонени.

99

Анонимен

преди 9 години

150 души? Много внушително, няма що. Що ли не са 150 хиляди?? Това показва, че хората не са съгласни *** да бият лекарите ни и да иска на разположение специални линейки, а да не плащат нищо, както винаги. Само 150 платени от БХК и куп други организации, които се ползват с отрицателен авторитет в обществото. такива каузи не трогват хората, на които им дойде до гуша от правата на ***

98

Беше ясно...

преди 9 години

... като бял ден, че неморалната, безпринципна, нелегитимна, неестествена 13тоглава Ламя на Борисов няма да доведе до нищо смислено, а само до простотии.

97

....

преди 9 години

До Кой е истинския ...На никоя ИМПЕРИЯ Не и е чиста работата,хората са едни и същи като видят малко власт искат СВЕТА :)

96

ЖЖ

преди 9 години

Ние тук хубаво и сладко си говорим, но след 5-10 години този въпрос ще е такъв БИЧ за България, че просто ни е бедна фантазията.

95

Цялата паплач от

преди 9 години

Цялата *** от комитети и комитетчета, дето присвояват, (пардон усвояват) парите дадени от Европа за *** се е събрала. Зер, това е една чудесна възможност да получат някои и друг допълнителен лев за борба с расизма!!!

94

Кой е истинския

преди 9 години

до Той е:Кучето бяга спред тоягата! *** е притиснат до стената. Помисли - човекът няма добро образоване, знаеш в каква икономика се намира - няма индустрия, т.е. *** няма шансове и за обща работа. В сферата на услугите, няма какво да се лъжем, никой няма да наеме ***, ако може да наеме българин.И така *** няма доходи, обаче трябва да храни семейство. Държавните помощи за крайно недостатъчни, какво тогава му остава?Престъпността при *** е следствие, а не причина!

93

Анонимен

преди 9 години

Българиски лекари ще те осъкатят за да ти вземат парите, българиски полицаи те рекетират по храстите, българи те лъжат и мамят по банки, телекоми, безиностанции и където се сетиш, български бармани ти сипват спирт... От КТБ до таксиджията с помпичка все българи ще се намерят. Не е срамно да се краде срамно е да те хванат ...