16

Анонимен

преди 9 години

премахването на това чудо няма да струва милиони. Има твърде много скрап и *** с удоволствие ще го разкостят. Лично не ми е ясно каква ценност представлява, че трябва да го местят на друго място. Направо закриване и толкоз.

15

Софиянец

преди 9 години

Да се ремонтира! Да се махне! Да се взриви! Да се обнови! Каквото и да е само ДА МУ СЕ СЛУЧИ НЕЩО ПО ДЯВОЛИТЕ! Това е НАЙ-грозната гледка в България и е точно в центъра на центъра на София! Заедно с "гащите" на паразита Софиянски и целият подлез на централна гара - един огромен *** и кофа за ***! СРАМ! Ние не сме народ нито нация, ние сме племе диваци, които могат само да рушат без да съградят нищо! Толкова време и пари и нито един прогнил държавник или кмет не ги оправи тези НЕДОРАЗУМЕНИЯ!

14

SS

преди 9 години

ама мнението на този "професор" изобщо не е меродавно - само ***-комунист може да изходи такава недомислица-грозотия

13

Анонимен

преди 9 години

На кого му е нужно това?

12

сър Пичук

преди 9 години

Махнете тази грозотия. Стърчи като гнил зъб в центъра на София!Възстановете паметните плочи на пехотните полкове, това са паметници на истински герои!... А проф. Станчев - да си го вземе вкъщи като му е толкова скъп...

11

Анонимен

преди 9 години

be pusnete niakolko zi.... i te shte go demontirat za chas dva bez pari, a posle za skrab.

10

БУТАЧА

преди 9 години

ДА ЗАМИНАВА В СЕВЕРНА КОРЕЯ

9

Ами да бяхте...

преди 9 години

Ами да бяхте го построили като хората бе! Пирамидите в Египет и Америка СА НА ХИЛЯДИ ГОДИНИ И НИЩО ИМ НЯМА! Мачу Пикчу, Великата китайска стена и Бехистунски надпис също! Вашето "чудо" е НА-ПО МАЛКО ОТ 35 ГОДИНИ И ВЕЧЕ ПОЧТИ СЕ Е РАЗРУШИЛО! Комунистическа работа!!! Ако не бъде махнато, ТО ЩЕ СИ СЕ МАХНЕ САМО! Само дето това ще доведе ДО ЧОВЕШКИ ЖЕРТВИ (най-вероятно деца), които ще останат затрупани под него, когато се срути! И после пак ще има да пищим, като луди и да обявяване "ден на траур"!

8

Анонимен

преди 9 години

Внуче пита:-Бабо, какво е това ?-Паметник на Културата, отгаваря бабата.Внучето: А, кога е умряла Културата ?

7

Наблюдател

преди 9 години

Да се използва за основа на изкуствени стени за скално катерене, като се комбинират с фигурите така че да останат. Събарянето е най-глупавото, вероятно и най-скъпо решение.

6

Анонимен

преди 9 години

Хубаво е да остане като спомен от едно по-светло бъдеще, когато нямаше хора ровещи по кофите за ***, здравеопазването и образованието бяха за всички, а не само за богаташите, по улиците не се разхождаха мутри и не газеха хора по пешеходните пътеки, при това безнаказано.

5

Анонимен

преди 9 години

И като не искат да се маха, за толкоз години да го бяха ремонтирали! Разберете се най-накрая - в този си вид е грозен на безобразие тоя паметник или го ремонтирайте или го махайте

4

доброжелател

преди 9 години

А бе я го махайте тоя 5х..к че да не дойда да го махна аз!!

3

Овчо

преди 9 години

Не може ли там да издялат главта на Бико ? Заслужава челяка .

2

АНОНИМНА

преди 9 години

БЪЛГАРИ ОТ СОФИЯ, ЗАПАЗЕТЕ СИ ИСТОРИЯТА. НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ. УЧЕТЕ СЕ ОТ ДРУГИТЕ СТРАНИ. ПОНЕ ДА ПАЗИТЕ ИСТОРИЯТА СИ.

1

Ro

преди 9 години

Mи да не го местят, бе! Никоя част на София не заслужава Петохуйника... Директно за скрап и толкоз. Столицата ни си е достатъчно грозна, че и това да се развява из нея.