34

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевnJeremy, kato nikoga pokazvazh zachatutsi na razum. Tozi pat sum solidaren s teb. Samo ne upotrebjavaj argumenta "po TSJAL SVJAT". Ne si bil po tsjal svjat, za da znaesh, a osven tova s tozi argument luzjlivite i kradlivi nashi pravitelstva sled 1989 g. ni vkaraha v kloakata na pa(o)zornata ikonomika i ni e..vat kakto si iskat. Shtoto nikoj ne mozje da znae KAK E "PO TSJAL SVJAT". A neobrazovanoto i vinagi saglasno s vlastta prosto i podmazvashto se bulgarche vjarva. I posle PSUVA!

33

junkie

преди 9 години

Любомир и на мен мик е тъжно за теб :(

32

Любомир

преди 9 години

Тъжно ми е да го призная, но вече съм атакист.... АТАКА! ПОБЕДА!

31

Шаран -БГ

преди 9 години

Изборите в тая менаджерия трябва поне веднъж тотално да се бойкотират!! Защото и за когото да гласувате резултатът е четвърт век все тоя! "Те" го чувстват, почтенни ми сънароднико,и искат да те изпреварят със " задължителното гласуване". Тогава пък има "недействителни бюлетини". Но не забравяй шашмите и далаверите с броенето на гласовете пак е във властимеющите!! А те са същите... Лошо си "посаден" брате на пачи яйца!!!

30

Луцифер

преди 9 години

И сега Ада ще се отвори.... Да прибери своите чеда!

29

Анонимен

преди 9 години

Ура,ура,ура.Все по-ясно става и ще става тясната връзка на ГЕРБ и ДПС.А добавката НФСБ е само за камуфлаж и самопредлагане.Патриотите сами заявиха,че биха се коалирали с всеки... и го показват с взаимодействието с най-критикуваните и неприемливи политически формации преди изборите,с една от които са антагонисти и осмислят същността си.А то какво излиза.Интереса(в случая финансов) клати феса.Единствената стабилна коалиция в момента може да е на ГЕРБ+ДПС подпирани от АБВ(спец.отношения на ББ и ГП)

28

Анонимен

преди 9 години

Внасяш пари във фонда на частния работодател и работиш при него

27

>>

преди 9 години

Дянков вкара 1 милиард и 400мил. от здравната каса в общия кюп и никой не каза какво стана с тия пари, но както виждаме здравеопазването агонизира. Вероятно сега точат зъби и за пенсионните фондове. България е тотално забравена и обречена от нашите "добри партньори" и от няколко години е на автопилот. Продажните политици изтъргуваха бъдещето на децата ни за собствена изгода.

26

Анонимен

преди 9 години

Ами да, думата "частно" в България е придобила изключително мръсно значение, и явно има защо! Работодателят гледа да те завлече със заплати да те излъже(примери хиляди)....кражби, далавери, корупции, некомпетентност, това е малък процент от общия пейзаж!

25

Анонимен

преди 9 години

Кво ревете ве!Никой никого не кара насила!Аман от *** тука!

24

Виктор

преди 9 години

Взимайте пушките и към парламента! Тея са толкова нагли че само по един куршум че ги оправи. Когато промяната не може да дойде по демократичен път е време народа да се вдигне на оръжие и да премахне тая пасмина която само ни краде, лъже и мачка толкова години на ред. Или те или да държавата ще изчезнат, видяло се е че средно положение няма!

23

naleg

преди 9 години

Много изглежда, като дайте да ги пернесем в НОИ за да може да ги откраднем по-лесно !?

22

Анонимен

преди 9 години

Интересно "дясно" има в България. Десните-ГЕРБ предлагат национализация на частни пенсионни фондове а Десните-РБ се въздържат при гласуване на предложението.

21

кражби

преди 9 години

Симеон Дянков и Борисов вкараха в бюджета парите на здравната каса-1.5 милиарда лева . Сега Горанов и Борисов искат да вкарат в общия кюп и парите от частните пенсионни фондове.Там парите на всеки един гражданин са в индувидуална партидас неговото име и не могат от тях да плащат. Защо да не вкарат няколко милиарда в НОИ и да започнат да раздават. Преди да направят това,обаче ,събориха една банка и откраднаха няколко милиарда лева.

20

Анонимен

преди 9 години

боико отново предаде хората които гласуваха за него

19

Ха-ха-ха

преди 9 години

Най-после ГЕРБ и ДПС заедно.Откога ги чакам да се обединят.

18

Анонимен

преди 9 години

всичките политици са ***,един не си удържа на думата

17

Анонимен

преди 9 години

Тиквата всячески се мъчи да ни присвои паричките.еми мама му да е.....

16

Гочо

преди 9 години

"Нова"?...Коалиция Бостон е истинската,кардашлар.

15

111

преди 9 години

боко ,сега ще падне хурката ,както казваше баба ми -за предателство на БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД