34

морски

преди 9 години

Събирайте пари и за втора и за трета пенсия докато дойде деня в който бате ви Бойко Борисов ще ги източи както направи със Здравната каса.

33

Анонимен

преди 9 години

До БългаринЕдин съвет от мен. Не си давай парите на социално слабите *** братчеди защото те се множат като въшки и скоро твоите пари няма да им стигат. Утре когато няма да имаш какво да им дадеш социално-слабите братчеди за благодарност ще те пребият като куче . Този социален път води към ПОГЕБЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.

32

Анонимен

преди 9 години

браво

31

БГ

преди 9 години

За напредъка на една нация може да се съди по отношението към възрастнитеи децата.То се вижда колко напреднала нация сме!

30

Адам Коен

преди 9 години

Ааа това е мушеническа измама. Най сетне НОИ се съгласи да си подели баламите с частен фонд.Аз минавам само към този частен фонд който няма да бъде задължен кам ромите. Изкам точен точет на парите ми всяко тримесечие. Трябва да ми бъде ясно какво ми носят моите пари с които частния фонд ще работи. Часткн фонд иова са частни застрахователни компании. Ако работят по добра система с малък персонал те ще са на печалба и аз също, но ако обслужват ромите защото държавата ги зажава- МНОГО ИМ ЗДРАВЕ!

29

до 20

преди 9 години

Таван на пенсиите има, защото има и таван на осигурителния доход. т.е не можеш да се осигуряваш над максималния осигурителен доход (т.е можеш но не в НОИ)Иначе съм съгласен с теб че тотално е сбъркана идеята на пенсионната система. Цялото това "солидарно" внасяне и солидарно получаване е грешно. Демек Аз солидарно внасям пари в НОИ а те солидарно ги дават на тези които не са работели. Бих разбрал инвалидна пенися, но ако някой е изкарал цял живот без заплата, значи може и без пенсия...

28

Фен

преди 9 години

Гласувайте пак за ГЕРБКрадците на десетилетието.Там където има пари на склад трябва да се вземат.1.Ограбиха сребърния фонд2.Ограбиха здравната каса3.Ограбиха фонда на банките чрез КТБ4.Ограбиха (продадоха) банка Виктория (ще се случи в началото на годината попитайте Цв.В5.Останаха само пенсионните фондове където е пълен батак, мислят си че има 7-8 милиардаама дали има 1-2 .

27

Българин

преди 9 години

Голяма дилема... дали да ги давам на нацепени батки да се рпаят на бизнесмени-инвеститори или на вечно-социално-слабите-братчеди и ранно-пенсиониращи-нищонеправещи копои...

26

Дари до Варна

преди 9 години

Не го знаеш от Смолян сме в автосервиз работи над театара там

25

Анонимен

преди 9 години

Проблемът с държавните пенсии е, че никой не гарантира, че ще ги вземеш.Би трябвало държавата да позволява при пенсиониране ти да можеш да теглиш цялата сума,

24

Анонимен

преди 9 години

Има частни фондове, които са стабилни. Големи чужди частни фондове. Да не споменавам тук имена.А държавата какво прави?Като са откраднати държавните пенсионни фондове и нищо.Нито разследват, нито има осъдени, нито някой в затвора.Нищо.Краде се на поразия.*** ли ще вземат парите, политици ли, но няма да отидат за гражданите, които са внасяли. Все пак да не забравяме,че човек трябва да е на печалба от внасяните пари. Защото ако са в банка даже ще носят повече дивиденти, отколкото от държавата

23

гост

преди 9 години

Кога ще обяснят какви ще са фиксираните ни пенсии, ако изберем НОИ и какво ще получаваме, ако сме живи от частните фондове, защото прочетох , че при събрани 7 милиарда лева в частните, ликвидността е около 1.6 млр лева, а другите пари ? Ние , които сме над 40 год, нямаме време да трупаме пари в индивидуални партиди, или всичко ще се замаже с идеята да не оцееем до песния

22

Анонимен

преди 9 години

Дойде ли ГЕРБ на власт започва якото крадене,безскруполно и типично по мутренски ! Ометоха милиардите от Здравната каса,ометоха Сребърния фонд,напомпаха и съсипаха КТБ,сега се готвят да заграбят и парите натрупани от 15 години! Ей това ако не е пладнешки грабеж,здраве му кажи! Бах ти тъпата и скапана държава!

21

Анонимен

преди 9 години

Защо виете така? Никой не забранява да си внасяте парите в частните пенсионни фондове!

20

Анонимен

преди 9 години

Днес сутринта гледах Каролев по телевизията,как обяснява разпалено,че по-сигурно от частните фондовеняма! Ама си викам аз,те тия цяла КТБ фалираха,че два-три фонда ли ще ги уплашат?

19

БГ

преди 9 години

Щом на българина все му е в ума кражбата,значи и той краде!Всичко е фифти-фифти!

18

...

преди 9 години

vujdam kakvo e

17

Анонимен

преди 9 години

Цялата работа с пенсиите в България е объркана.Таванът на пенсиите е незаконен. Защото си си заработил една пенсия, а ти дават друга. Т.е. режат ти пенсията, защото държавата нямала пари. Така погледнато въобще е по-добре да няма държавни пенсии.

16

Варна

преди 9 години

Дари кой в батко ти?

15

Варна

преди 9 години

До tig ...и ако не плащаш или криеш доходи и осигурителна ставка ...зандан !!!