100

ваи

преди 9 години

МУТРАГЕНА ОТЧИТА ДЕЙНОСТ ПРЕД ТЪПИТЕ МУУУУУУУ ПОЧИТАТЕЛИ!!!!

99

Joro

преди 9 години

na rublajiite 4estito! dnes ot 65 e 75 za dolar.posledno kato proverih 11% za edin den.be daite a Rusiq da se durjim,poneje drugite sa geiove.nishto che shte gladuvame.vajnoto e da hranim ruskite oligarsi!

98

ЛЮБО

преди 9 години

НА НАС НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ ПОМОГНЕ

97

КЧИ

преди 9 години

Луд умора няма! Но защо да ти слушам и чета откровените глупости и простоти.Хората не са толкова глупави за колкото ги изкарваш и сами могат да преценят при кой спират и при кой пускат финансите от ЕС.Айде баста!

96

Анонимен

преди 9 години

Много гнусна снимка ...

95

КЧИ

преди 9 години

И за парите по европейските програми. Бяха спрени заради твоето некадърно управление и слабия контрол на управляващите органи при твоето управление. Това го доказва доклада на одиторите от ЕС. И понеже си "голям умник" назначи за министър човек, заради когото са ни спрени парите по оперативните програми. Засрами се малко и не изричай постоянно лъжи. Все някога хората ще се усетят и ще разберат какъв си наглец. Заради теб нямаме нито един голям инвестиционен проект в България. Ти просто ги закоп

94

германска подкрепа

преди 9 години

Жената каза "ще видим".....

93

анонимен

преди 9 години

Много помага жената.Изпраща консултанти на които трябва да се плаща.

92

КЧИ

преди 9 години

Браво Боко пак другите са ти виновни. Много си нагъл и си голям лъжец и манипулатор. За всичките негативи, които говори в Германия имаш свой принос. Ор-ки фалирал КТБ. До, но той не се снимаше с ЦВ, не го определяше за банкер на годината и за разлика от теб извади голяма част от парите на ТД от банката, Били виновни и за ЮП, но ти пътуваше до Вашингтон и Брюксел да плюеш по проекта, той вземал заеми, а ти три пъти повече и пак ти не стигат, имало дупки в бюджета, но при вас си бяха истински ями.

91

Анонимен

преди 9 години

До хх 139Попитай Меркел и ББ май ще се укаже ,че проекта не е бил за изпускане .Както винаги когато колата се обърне пътища много

90

фен

преди 9 години

Интересно още колко време ще просъществува ЕС, за да може да фалираме тотално. Вече благодарение на тях сме абсолютно енергийно зависими. Държат ни за топките- ако имаме де.

89

...

преди 9 години

ne e za govorene

88

хх

преди 9 години

И ЗА КАКЪВ ДЯВОЛ НИ Е ЮЖНИЯ ПОТОК НА РУСКОТО ХИТЛЕРЧЕ? САМО ДА ПЛАЩАМЕ МИЛИАРДИ ЗА КОРУПЦИОННИТЕ СХЕМИ НА РУСИЯ. ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ НИ ДАВАШЕ 15 МИЛИАРДА ЕВРА ПРЕДПРИСЪЕДИНИТЕЛНИ ФОНДОВЕ, НИЕ УСВОИХМЕ 5 И ТО ОСНВНО ПРЕЗ КОРУПЦИОННИ СХЕМИ.ПОСЛЕ НИ ДАВАХА ОЩЕ 15 НО И ТЯХ НЕ УСВОИХМЕ, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА 4 МИЛИАРДА УСВОЕНИ ОСТНОВНО ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ ЗА МАГИСТРАЛИ.ДРУГИТЕ ИЗГОРЯХА,ПАК ЗАРАДИ КОРУПЦИЯ И НЕКАДЪРНОСТ НА БГ АДМИНИСТРАЦИЯ И ПОЛИТИЦИ.СЕГА НИ ЧАКАТ НОВИ 16 МИЛИАРДА,ДАНО УСВОИМ ПОНЕ ПОЛОВИНАТА. А *** И РУСИЯ КРАДАТ ОТ НАС ВЕЧЕ 60 ГОДИНИ,НО СПОРЕД ВАС *** ТОВА Е МНОГО ГОТ.БОКЛ

87

Анонимен

преди 9 години

За какъв Южен поток става дума руснаците ясно казаха забравете крачето е по на юг . По отношение на останалите теми по които преговарят, ако резултата е подобен на постигнатия с Южен поток тогава господ да ни е на помощ.

86

Kit Chelin

преди 9 години

С всеки изминат ден се убеждавам, че Групировката Герб е създадена от ченгетата от ДС с прозападна ориентация. Не случайно бяха избити много "бизнесмени" и присвоени техните активи. Всичко се прехвърли на др. Борисов, който да управлява тези активи и създава ред във взаимоотношенията с олигарсите. По този начин си осигурява изборните победи на партията, назначава свои хора по всички етажи на властта и си осигурява медзийния конфорт. И понеже няма достатъчно разум слуша своите господари.

85

Ъц

преди 9 години

до ПАРТИЯ = МАФИЯ----В съвременната геополитическа реалност на така наречения Нов Световен Ред, понятие като национален суверенитет не съществува!!!!!!Ние сме държава членка на два съюза - ЕС и НАТО - съответно сме пряко подчинени на тези две институции и стриктно спазваме подписаните с тях спорозумения и договори.Друг е въпроса дали членството ни в тези съюзи носи ползи или вреда за БГ.Но, да се твърди, че БГ е независима, самостоятелна и суверенна държава е меко казано смешно.

84

void

преди 9 години

До ЛенинРусия е най-голямото бедствие, застигнало българските земи. Нашата майка е България, а щом твоята е Русия - ходи на майка си..

83

Анонимен

преди 9 години

МРЪСНИ ФАШИСТИ

82

някой разбира ли?

преди 9 години

колко сме жалки и до каква *** пародия стигнахме.

81

Ленин

преди 9 години

До брейБОГ ДА ПАЗИ РУСИЯ , НАШАТА МАЙКА ....И ЗАБРАВИХ ХОЛАНДИЯ !!!