13

партиен член

преди 9 години

Пръмова, Пръмова.Защо ще отделяш правосъдната система.Та нали ако тя е в ред отдавна да сме в шенген.Тая другарка пак е намислила нещо.Нещо което отново не е в интерес на България.Това го можеш , доказала си се.Невярвах тая да я видя в управлението, Няма спасение от тия.

12

Анонимен

преди 9 години

Българите трябва да се изключително глупав и *** народ щом избраха за премиер министър (тя управлява, а не Боко) брюкселската слугиня. "На България може да се има политическо доверие в ЕС" - дори не се опитва да измисли нещо по така за да излъже ***. "Рано ви е още за Щенген, обяви холандският посланик Том ван Оорсхот". Холандски фирми не инвестират заради бюрокрацията и недоверието в съдебната система, заяви Том ван Оорсхот във Варна.

11

Анонимен

преди 9 години

Тази подла и гнусна жена ако беше в Полша, Сърбия или Гърция, народа щеше да убие с камъни! Въпроса е, защо е в политиката като се знае, че тя работи в свой интерес и против България. Толкова подлост е предателство има в това животно, че предизвиква погнуса и омраза.

10

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

ДОКАТО БЪЛГАРИЯ Е УПРАВЛЯВАНА ОТ ПИОНКИ НА КРЕМЪЛ ,НИЩО ХУБАВО НЕ ВИ ЧАКА ! САМИ ВИЖДАТЕ КАК КРАДАТ МИЛИАРДИТЕ ЕВРО ПОМОЩИ !

9

Анонимен

преди 9 години

Кунева брани интересите на ЕС, но не и на България. Знаете какви са интересите на ЕС, но ще ви ги припомня: Първият интерес е отслабване на слабите държавици като България, вторият интерес е слабите държавици да се подчиняват на великите сили. Това е ЕС - бедните и малки държавици нямат думата, думата имат държави като Испания, Англия, Германия, Франция, Италия и други по-напреднали. Ние България се подчиняваме на тях и нямаме право на глас и мнение.

8

славчо

преди 9 години

Кунева-Пръмова, подлого международна! На самолета, през океана и дим да те няма! Ти не си българка, ти нямаш род, нито родина. ***!

7

нели

преди 9 години

Нахална и арогантна жена. Никой не те е избрал. Никой не те иска. Не разбра ли това? С мършавите ти 4% и зведнъж си въобрази, че мнението ти тежи. Направо не мога да я понасям тази кукумявка!

6

м

преди 9 години

Вече като чуя ЕС, европейски ценности, европейски правила....и направо ми се повдига. Махайте се от България евро гъзолозници и оставете България на българите. Там в Брюксел ще им вършите перфектна работа по *** им правила и ценности

5

лалалала

преди 9 години

Майната ти Кунева...

4

ha ha

преди 9 години

България ще стане член на Шенген, КОГАТО СЕ ОТЪРВЕМ ОТ *** КАТО ТЕБЕ. А ТЕ СА МНОГО.

3

Анонимен

преди 9 години

ми ние как да им имаме довери след толкова прецаквания *** кукло, що и пишете простотийте на тая бре

2

Анонимен

преди 9 години

Като й знам акъла, вероятно има предвид, че сме достатъчно надупени и послушни, за да не ни се карат.

1

Анонимен

преди 9 години

Тебе повече трябва да те притеснява дали народа има политическо доверие към вас.